Как обичат мъжете?

• 56 057
  • 2 520
  •   2
Отговори
# 390
  • France
Бе я си гледай кефа, сега ти се е паднало. Детето ти голямо, отгледано, нямаш други дертове, печелиш добре... давай в този дух.
Сега като се сетя за всяко нещо, за което съм се скръндзила преди и ме е яд на мен си. Yolo

# 391
Всяка жена си има фетиши и разходи, които ако си покрива сама и не чака благоволението на мъжа е супер.
Аз за косата си не давам почти нищо, освен един шампоан, но за козметика, бельо, чанти и обувки харча стотици и изобщо не ме интересува един мъж, дали е съгласен или не.
Имаме- угаждаме си.

# 392
  • France
С косата при мен положението е странно. Колкото повече я "глезя" със скъпа козметика, толкова по-сплескано изглежда. В момента карам на някакъв детски шампоан за всекидневно измиване (ползвам го на 3 дни) и ми е супер.

# 393
  • Далечният изток
3 дни ли?! Ооо не мога аз така. Всеки ден миене, сешоар, преса... То затова и толкова много козметика за коса ползвам. Но си глезя косичката...

# 394
Ама аз споменах само косата Joy
И вчера обувките и чантите...

Ако продължа с гримовете, дрехите, бижутата, храната, заведенията, екскурзиите.... Айде ще замълча. Тази тема ме замисли, че харча прекалено много и трябва да спра това разхищение...
Не мисля. Изглежда ми, като на добре похарчени пари.
Аз нямам чанти, но си купих 3-ти харпун. Не 4-ти харпун Wink

Ако нямаш ипотека или някакви здравни разходи, защо да не се глезиш ?
За какво толкоз пък ги изкарваме тези пари ?

# 395
  • По света и у нас
Момичета в парите за поддръжка не влизат дрехите и чантите и обувките и бижутата. Говорим за “поддръжка” само. Другото са дрехи+.

# 396
Моята поддръжка е почти нула, защото имам добър ген. Вещи не харесвам като цяло, не ме правят щастлива, те са ми част от удобствата - нещо като да си взема мекичка хавлия или халатче. Все ми е таз дали ги или няма, стига да ми е комфортно.

# 397
  • По света и у нас
Извинявай но, ние с поддръжката нямаме кекав ген - а се поддържаме просто. С кекав ген си за пластичен хирург.

# 398
Къде написах – вие с кекавия ген?
КАзах, имам добър ген – поддържам се, но не си правя 879879870  процедури, за да изглеждам добре и поддържам определен младежки вид.
Адмирирам и съм за всяка жена да се грижи за себе си и поддържа. За себе си! Не за други хора – мъже или жени.

# 399
  • Out of the Mix
3 дни ли?! Ооо не мога аз така. Всеки ден миене, сешоар, преса... То затова и толкова много козметика за коса ползвам. Но си глезя косичката...
Супер звучи, харесвам жени с коса - дълга, лъскава, готина, да комплементира моята черна и гъста грива. Animal LionSunglasses Въпреки че всеки ден да я миеш, доколкото съм запознат не е май много удачно. През ден, два, може би. Навярно нямаш пърхот, или да се омазнява толкова много, особено сега есенно-зимния сезон.

# 400
  • Далечният изток
Не се омазнява, суха ми е. Затова и мацотя разни олиа. И пърхот, да не дава Господ, нямам Joy
Темата се превърна в диагностика Joy

# 401
От Как обичат мъжете до Шампоан за суха, къса коса - единствено и само чрез логиката на бгмама Simple Smile Simple Smile
Ми да кажа и аз тогава - Блондинка, боядисваща се като брюнетка = ИИ (изкуствен интелект).

# 402
Аз си правя всяка вечер вана с мляко и шоколад. Съотношение 65/35. После като изляза не се избърсвам, а съхна на сянка пред ултравиолетова лампа за 5 минути. Много добър ефект има и усещам, че космите на гърдите ми са много по-лъскави и накъдрени успоредно.
Сутрин същата вана, но мляко с кафе Арабика. 30 минути на 44 градуса. И така накиснат до навсякъде с кофеин мога да издържа 72 часа при минус 15 градуса.
Гледам да не се запускам. ДНК теста каза, че имам 10 процента някакъв албанско-италиански ген. Сигурно от него е тая изгъзица с ваната.

# 403
  • По света и у нас
Според последните изследвания - това дето тези с дебелия косъм го проподядват като стандарт за всички -" Да си миеш косата веднъж седмично или на 3 дни било най-добре за косата и скалпа ти" , всъщност може да е съвсем вредно тези с по-финия косъм. И аз съм ЗА ежедневното миене.

# 404
Аз си правя всяка вечер вана с мляко и шоколад. Съотношение 65/35.
.......
Joy Joy Joy
Най-полезното мнение в темата до тук за мен! Тъкмо си пиех кафето в съотношение 65/35 арабика и мляко и прихнах. Както знаем, смехът е здраве, най-добрият грим за жената е усмивката, най-силният старт на деня - доброто настроение. Ей така обичат мъжете - жената до тях грее.
Абуто Trophy

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 07:57 от 𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇

Общи условия

Активация на акаунт