Как обичат мъжете?

• 56 064
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 405
Абутка, ако си само по кафе, ела да те оближа, че сега баш му е времето. Едвам гледам, а трябва да ходя на бач. Joy
//
Косата се мие според тип скалп и коса.
Гъста, плътна коса, суха – 1-2 пъти седмично.
Тънка, рядка – през ден. Честото миене стимулира образуването на повече себум и може да изсуши скалпа. Има си вече козметика за всеки тип коса и скалп.

# 406
За какво толкоз пък ги изкарваме тези пари ?
Ами затова, че 1 лв днес утре ще са 2 лв, а вдругиден - 4. 😁

# 407
За това трябва да се харчат.

# 408
Така е, зависи за какво обаче...

# 409
Така е, зависи за какво обаче...
Кой каквото го влече.
Едни за кола. Друг за чанти. Трети за харпуни. Каквото ти е на душата. Няма да живеем по 100 г.
Ако имаш пари. Какво ги правиш?
Аз ако събирам е за някое приключение.
Тогава трупам.
Аз съм малко късоглед по тази тема.
От 15-20 г. Не съм оставал без пари.
И за това не ги мисля много.
Предполагам че ако не стигат, ще ги броя.
Но не съм богат. Не си купувам супер скъпи коли. Не пътувам в бизнес класа.
Не спя по хотели за 1000 лв на нощ.
Гледам да харча по най-оптималния за мене начин. Тоест харча за неща които за мен са важни. Харпуни, пътувания, здраве, курсове, тренировки ....

# 410
Важно е да ги харчиш за неща, които ти харесваш, а не за неща, които се харесват на другите.

# 411
  • София
Важно е да ги харчиш за неща, които ти харесваш, а не за неща, които се харесват на другите.

Именно! А после има учудени, че защитавам правото на мъжете сами да решават за какво да си харчат парите /бих защитавал и женското такова, ако някой тук разправяше, че истинската жена е длъжна да плаща сметките и на двамата на срещи и това било жест към любим човек - нещата не опират до пол/. Няма как друг да има последната дума и ти да си безгласна буква в живота си.

Ама трябвало така, ама жест било... Не е жест нещо, което ти се изисква без право на отказ. Жестът е доброволен и идеята за него е на автора му, а не на някой си там, все едно кой.

# 412
  • София
Никой не задължава мъжа да кани жени на среща. То никой не го задължава и да плати, ако все пак покани. Просто жената има право да го приеме като проява на лош вкус, ако не го направи, и да не излезе с него втори път.

# 413
За това ще си ходите все с трудовачки Пенки, които по бабин модел съвестно чистят и пестят и поставят мъжа и децата преди себе си, а Ганчо с парите ще спи с хубавите жени, като толкова мрънкате кое трябвало да е доброволно. Всеки избор с последиците си

# 414
Все едно тези пари и имоти на оня свят ще ги носят. Голямо стискане, големи сметки. Имам чувството, че някои хора са по рождение сетивно и емоционално осакатени. Или ощетени.
Човек с щедра душа не се втелясва за подобни дребнавости, защото е наясно, че това са преходни неща.
Щедрите духом са и по-щедри в любовта.

# 415

Именно! А после има учудени, че защитавам правото на мъжете сами да решават за какво да си харчат парите /бих защитавал и женското такова, ако някой тук разправяше, че истинската жена е длъжна да плаща сметките и на двамата на срещи и това било жест към любим човек - нещата не опират до пол/. Няма как друг да има последната дума и ти да си безгласна буква в живота си.

Ама трябвало така, ама жест било... Не е жест нещо, което ти се изисква без право на отказ. Жестът е доброволен и идеята за него е на автора му, а не на някой си там, все едно кой.

Ама те мъжете сами биха могли да си решат, никой на никого не опира пистолет в главата да плаща или не дадено нещо. Никой не казва, че е задължително мъжът да плаща, обикновено плаща този, който кани и пак не е задължително. Проблемът е, че обикновено мъж сваля една жена и я кани да кажем на вечеря, колко да е тази вечеря като пари, колко ще изяде една жена, че чак такъв проблем да е. Пък и се предполагам, че каниш някого, който малко или много си харесал, т.е., ако платиш вечерята, ще е за нещо, което харесваш.

# 416
  • София
Мъжете: Жените са меркантилни, светът е станал изключително материален.
Пак мъжете: Какво ще получа аз, ако платя сметката?
Мъжете: Жените са к****.
Пак мъжете: Дадох 20 лева за салата, къде ми е сексът?

# 417
  • София
Ще се обърна лично към една от критичките ми, която смятам за жена със силен характер: Лъвице, ти би ли живяла доброволно живот, в който друг еднолично решава какво да правиш и какво не? Всеки твой отказ бива посрещнат от заклеймявания, манипулации и обвинения за нещо, което ти си имала право и още имаш право да направиш. "Истинската жена трябва да прави това, истинската жена трябва да е такава, истинската жена никога не би направила онова, в гроба ли ще си носиш добрината, че я къташ, един жест не може да ти се откъсне от сърцето, ти не ме обичаш, защото не искаш да направиш това..." Полът не е уточнен - може да ти го казва мъж, може и да е жена, важното е, че ти си тази, която винаги е обявена за злодей в историята, а причината е, че можеш да казваш "не" и да отстояваш себе си.

# 418
  • По света и у нас
При тая инфлация?!? 1 днес е 0.99 утре…

# 419
  • София
Ще се обърна лично към една от критичките ми, която смятам за жена със силен характер: Лъвице, ти би ли живяла доброволно живот, в който друг еднолично решава какво да правиш и какво не? Всеки твой отказ бива посрещнат от заклеймявания, манипулации и обвинения за нещо, което ти си имала право и още имаш право да направиш. "Истинската жена трябва да прави това, истинската жена трябва да е такава, истинската жена никога не би направила онова, в гроба ли ще си носиш добрината, че я къташ, един жест не може да ти се откъсне от сърцето, ти не ме обичаш, защото не искаш да направиш това..." Полът не е уточнен - може да ти го казва мъж, може и да е жена, важното е, че ти си тази, която винаги е обявена за злодей в историята, а причината е, че можеш да казваш "не" и да отстояваш себе си.

Птица, въпросът ти няма общо с темата. Всъщност, самият той е зададен манипулативно. Това, жените да имат мнение относно плащането на сметката не е манипулация, нито е казване на мъжа какво да прави и какво не. Всеки има право на оценка за действията на другия, особено ако го преценява като потенциален партньор .

Ако някой мъж обаче смята, че е манипулация, значи с радост трябва да гледа такава жена как си тръгва от живота му. Ако смята, че плащането на сметката не е въпрос на отношение, не е жест, не е заявка - да си отстоява позицията и да си държи на мнението. Опитът да смени нагласите на хората по въпроса показва, че или не е уверен в позицията, или няма смелостта да я защити с действия, или не е готов да изтърпи последствията от собствените си решения. Това не знам някой как го нарича, но за мен е слаба и недостойна позиция.

Иначе какво е мъжко, редовно слушам от мъже да разправят по разни риалити формати, като Игри на воля, 100 гривни, че дори Диви/Красиви Joy Та явно мъжете са обсебени от тези понятия. Друга тема, че "мъжество" и "топки" често се приписват на откровени глупости.

Общи условия

Активация на акаунт