Как обичат мъжете?

• 56 034
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 420
Толкова много приказки и тежест от за жестове, които на чисто физическо ниво ти идват естествено, ако си ок в кожата си.
Мъжът да е грижовен и закрилящ жената. Жената да е мила и нежна.
Материалният им израз е належащ в настоящето, което живеем. Не е задължителен за никого, който както го усеща. Но се предполага, че вече не сме в периода, за да ми покаже загриженост, д ами подаде смокиново листо да си покрия срамотиите. Или?

# 421
  • Столичанин ама не в повече :D
Ех хитри разсъждения, жените не са меркантилни, ама искат да им се плати сметката, жените не са меркантилни ама очакват от мъжа финансовата сигурност. Разбира се има и други дето говорят за щедрост, ама от другите не от тях самите. И хем не са меркантилни хем въпроса все опира до материалната част на нещата, не се сещам да съм прочел и едно мнение в този форум, някоя да напише че иска щедрост от емоции и чувства, все целта е да се оплетат в материалното. Еми после жените да не се оплакват що попадали на мъже, които не ги ценят. Sunglasses Сетих се за една приятелка дето ми се оплакваше, като се разболяла мъжът и един чай не се сещал да и направи. А иначе ако му поиска пари давал. Ама въпреки това не беше особено щастлива в живота си.

# 422
Мнем, не опира.
Но аз, ако съм щедрата само, мъжът какво е тогава – жената? Слуга или жиголо не ми трябва.

# 423
Ако не можеш да го разбереш без обяснения, няма да го разбереш и с обяснения - казва Харуки М.
Не е мъж тоя, дето трябва да му се обяснява какво е мъж

# 424
  • София
жените не са меркантилни, ама искат да им се плати сметката, жените не са меркантилни ама очакват от мъжа финансовата сигурност

Да, тези неща не значат меркантилност.

# 425
Тези огледала дето понеже него не го искат и ги мята на женската страна – после жените да не ревяли, че не ги уважават и искат.
АМи той точно той реве, защото него не го искат.
Аз не съм видяла жена тук да се оплаква, че не я искали и уважавали.

# 426
Направо с тая сметка, жалки ставате. "Ето жено меркантилна, с тея 30 лв. плащам твойта сметка, с банкноти, изкарани с кръв и пот, да видиш какъв герой съм аз, и ти какъв боклук."

# 427
Точно подобни на Джеръми се интересуват от заплати и състояние на жената, и после се хвалят как някоя отчаяна, заблудена женица ги почерпила торта.  За повечето мъже това би били неудобна ситуация, камо ли да се хвалят с това, но всякакви ги има..

# 428
  • София
Плащала съм сметка на мъж. И сори, ама директно ставам доста саркастична:
Да те изпратя до вас?
Да ти купя балсамче за устни?
Една чантичка да ти купя, че съм в мола?

# 429
  • France
Аз пък не държа да ми плаща сметката, точно защото 30лв не са нищо. Но пък гледам други, по-важни неща. Не понасям стиснатост в каквато и да е форма, още по-малко пък пресметливост. И не, това не е меркантилност. Това е нежелание някой да ти се овеси на врата

# 430
Ти си представи, ако за 40-50 кинта се стиска и си брои стотинките, в леглото какъв "пожар" ще е. JoyJoy

# 431
  • France
Точно това си представям. Брррр

# 432
Ако се реши да използва от неговите презервативи, сигурно първо вади касичка там да пуснеш стотинките за половината, и после по същество.

# 433
На мен не ми се струва срамно или странно за една жена да е меркантилна.
Ако каже - аз съм нежния пол, а ти си силния, амбициозния, борбения пол; освен това смятам да родя и гледам деца, така че нямам да имам толкова време и енергия да изкарвам пари колкото теб, така че покажи ми отсега можеш ли да изкарваш пари, ако искаш да бъдеш с мен (може да започнеш с плащането на една вечеря).
Странно ми е обаче ако каже - аз съм силна и независима жена, всичко което умеят да правят мъжете го умея и аз, даже по-добре; не ни трябват мъже в наши дни; но ако искаш да бъдеш с мен, плати ми вечерята, моля.

# 434
За какво толкоз пък ги изкарваме тези пари ?
Ами затова, че 1 лв днес утре ще са 2 лв, а вдругиден - 4. 😁
При тая инфлация?!? 1 днес е 0.99 утре…
Идеята беше че ако един хляб струва 1 лев утре ще е 2 лева.
Но и твоята идея я разбрах.
Днес 1 лев утре е 99 ст.

С една дума, трябва да се харчат. Ако ги пестиш, губиш всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт