Как обичат мъжете?

• 55 992
  • 2 520
  •   2
Отговори
# 525
  • France
Аз не видях някъде някоя да предявява "универсално право" върху портфейла на мъжете, но явно на страха очите ме са големи Joy

# 526
  • Далечният изток
Е, ти не си видяла, ама той е виждал... Грубо вмешателство в чуждия живот Joy

# 527
  • France
Да имаш връзка с жена не е задължително. При толкова мъже на тази планета Wink

# 528
Сега ще скокне да ни затапи някой как затова ще си бъдем сами и стари моми (някои), никой не ни иска, а другите мъжете ви ви търпят щото не са имали достъп до нещо по-квалитетно (като тях). Wink
Самозаблудата е чудесен начин за оцеляване на психиката, обаче. Подкрепям.
Аз съм за свят с относително здрави психически хора.

# 529
  • Далечният изток
"Относително" беше важно уточнение Simple Smile
Винаги си задавам въпроса какво правят такива мъже на място, пълно със жени. Ако ще помпаш самочувствие колко си велик като ги поставяш "на мястото им" и си създаваш някаква своя фантазна реалност къде си ти, пък къде са те, това е много тъжно, много...

# 530
Не мисля, че в реала са такива.
Тук си чешат егото.
На коя жена в реала ще тръгне да говори така. Нали не само ще избяга, но и ще извади точилката.

# 531
  • София
То за да го помпаш, трябва да го има... По-скоро опит за успокоявяне на нестабилно его, на което видно доста неща не му понасят Joy Доста мъже не търпят феминистки, ама тук масово се държат като мъжкия вариант на най-крайните, вманиачени и радикални такива Smile

# 532
  • France
Не мисля, че попадат на такива места. Малко като онази сцена от Теорията на големия взрив, когато Пени влиза в магазина за комикси и всички я зяпват. А Леонард я успокоява, че те се страхуват повече от нея, отколкото тя от тях
Simple Smile

# 533
  • Далечният изток
Естествено, че само виртуално са такива, то оставаше и в живота.... В реала са мишоци, тук се вихрят на воля зад маската на анонимността. На мен са ми смешни. Даже и на външен вид си ги представям. Всеки един си има образ Joy

Място, пълно с жени, като тук във форума имах предвид. Оооо в реала, пази боже, той умира от страх да си отвори устата...

# 534
Истината е една обаче!!!
99,9% от мъжете са готови да издържат по бедна жена от тях и да се грижат за нея.
99,9% от жените не биха се хванали с мъж който прави по малко пари от тях.
Защо ли???
Колкото и да оспорвате и плюете фактити са си факти.
А това, че форумът е феминисти си личи от далеч!!!

# 535
  • France
Първо този процент въобще не е верен и то открай време. Второ, да си с по-беден от теб ти позволява да имаш контрол над него. Нещо, което много мъже обичат. Дори и във времената на зестрите, те са ставали имущество на мъжете и/или на техните семейства.

# 536
Първо този процент въобще не е верен и то открай време. Второ, да си с по-беден от теб ти позволява да имаш контрол над него. Нещо, което много мъже обичат. Дори и във времената на зестрите, те са ставали имущество на мъжете и/или на техните семейства.

И как се контролират хора които изкарват по малко пари?
Примерно мъжа изкарва 7000 а жената 5000?
Моля дайте пример.

# 537
Тотални глупости.
Хващала съм се и с по-малко изкарващ от мен, и повече. А и то не е едно и също. През годините хората сменяме работа, имаме лоши-добри периоди.
Гледа се човека. Който си е читав, ще се справи и с 2, и с 200.
Който е мърморан и търси все причини отвън, все е жертва и ощетен. Много ме напрягат такива индивиди.

# 538
Тотални глупости.
Хващала съм се и с по-малко изкарващ от мен, и повече. А и то не е едно и също. През годините хората сменяме работа, имаме лоши-добри периоди.
Гледа се човека. Който си е читав, ще се справи и с 2, и с 200.
Който е мърморан и търси все причини отвън, все е жертва и ощетен. Много ме напрягат такива индивиди.

Надявам се, че си вярваш!!!

# 539
😂😂
Трябва ли?
Викаш, моят живот ти го живееш.
Веселяци много в този форум.

Общи условия

Активация на акаунт