Как обичат мъжете?

• 56 014
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 540
Не знам защо, мъжете продължават да си вярват, че и на днешно време, повечето жени изкарват по- малко и са в зависимост от мъжете си.
Моята реалност е друга. Повечето ми приятелки, колежки и познати далеч минаха мъжете си, по доходи, но това ни им пречи да живеят нормално,  нито мъжете им да се чувстват ощетени и подтиснати.
То не е до това, колко ти е дохода, ама само един комплексиран мъж, би се чувствал зле от това.

# 541
Независимо колко изкарваш, недопустимо е да поставяш човека до теб в някаква зависимост.
Истината е една обаче!!!
99,9% от мъжете са готови да издържат по бедна жена от тях и да се грижат за нея.
99,9% от жените не биха се хванали с мъж който прави по малко пари от тях.
Защо ли???
И аз казвам, че не е така, грешиш най-малкото в процентите. Но принципно, ако приемем, че има някаква истина, то това е наследство от патриархалния модел, при който мъжът работи, а жената се грижи за дома и децата.

# 542
  • France
Ако вземем предвид, че мъжете печелят средно 22,5% повече от жените е нормално, когато си в брак с някой на твоето културно, образователно и социално ниво, той да взима повече.
Ето, аз взимах повече от ММ в началото на връзката ни, после родих и той ме изравни и дори надмина. Но не е невъзможно след няколко години пак да се изравним, инч'Алла.

# 543
Това с размахването на измислени проценти говори повече за пишещия, отколкото за тезата му

Защо един мъж ще фабрикува аргументи - защото не иска да отчита реалността

# 544
Имаше едно меме по темата
"Before being afraid of goldgiggers, make sure you first have gold"
Тааа, аз съм забелязалс,че само мъжете, които нямат кинти, ги е страх, че някоя ще им ги вземе и тръбят наляво надясно какви са меркантилни... Rolling Eyes

Така е. И аз съм забелязал, че единствено грозните жени се страхуват някой да не ги прелъсти. И изостави. Без да се е отчел подобаващо. И тръбят наляво и дясно как всички мъже са изнасилвачи Wink

# 545
  • France
А, моля, моля! Аз съм грозна и никога не съм се страхувала от това. Даже по леля Огския почин съм гледала под леглото за някой мъж, знае ли човек, винаги може да ти излезе късмета Joy

# 546
Е да де, това е разликата. Хубавите, добронамерени жени изобщо не говорят за късмет. За тях приятните преживявания са си ежедневие, а не надежда.
Wink

# 547
Съмнявам се, че опита ти с хубави жени е емпиричен, ТЕ не биха се занимавали с дребнав и претенциозен безпаричко

Като сме почнали

Отделно и не схвана иронията на Филомена за външния вид

# 548
  • France
Като се бракуваш пък хептен Joy

# 549
  • По света и у нас
Има нещо вярно в думите на Боверик - наистина постоянно слушам по соц медиите някакви момичета се оплакват от изнасилвачи и преследвачи, и не са особени красавици. Мислех си, че вероятно защото са по-грозновати мъжете ги виждат като по- достъпни - но дали? Общо взето, за моите 39 години наблюдения, може да те изнасили някой с който се харесвате, давала си някакви аванси, но си се отказала по пътя, а той не и човека е намерил момент да се възползва от теб.  Тоест интерес е имало и от двете страни. Но да те хване да те изнасилва някой от нищото - няма такива. Естествено изключвам разните серийни убийци и изнасилвачи, но тези са рядкост.
Докато преследвачите - най- вече са мъже с които може да си имала нещо и да си ги отрязала. Останалите преследвачи са разни просяци които искат да те оберат.

# 550
  • France
Импулсът на сексуалните насилници е воден НЕ от здравословното харесване, а от желанието да навредиш
Има изнасилени деца, има изнасилени баби. В момента във Франция се води дело за масово изнасилване на 70 годишна жена. Има заподозрени на 20 и 30 години. Не е необходимо да си красива, хубаво облечена или гримирана за да станеш жертва на някой, който и без друго не се вълнува толкова от това, а дали може да си свърши работата безпрепятствено

# 551
  • София
Видях, че и покойната ми майка е била намесена в разговора, но се изненадах само от това кой го е направил. А нещата са и си остават прости - справедливостта изисква всеки да може да упражнява правата си без да бъде дискримиран заради това /нюансите са важни - едно е да отрежеш кандидат, защото не платил вечерята ви, което си е твоя работа, друго е да разправяш на всички, че мъжът е длъжен и ако не го направи, е стиснат във всичко/.

В миналото е имало политика на отказ от права по тази линия, но причината е била, че жените не са работели и мъжете като закрилници, каквито винаги са били, са им осигурявали пари, за да не умрат от глад. Сега, съдейки по обясненията в БГ Мама, жените вече вземат огромни заплати и като цяло работят, така че нито е справедливо, нито им е нужно някой да жертва свои пари заради тях. Излишните пари, които не бъдат дадени за плащане на чужда храна, ще намерят употреба - я за нужди на собственика им, я за благотворителност /примерно - едно НПО за защита на правата на младите мъже, обучаващо ги на фундаментални неща като това да си знаят мястото и да го отстояват/.

# 552
Махни НПО-тата, дай ще ти съберем на теб колкото там трябва за баячка. Явно мечката-стръвница с безплатните вечери яко ти е взела страха.

ПП - Странна птица, ясно е, че "Парен каша духа", но си отишъл в крайност. Остави миналото и се върни се към една по-нормална мъжка същност.

# 553
  • Далечният изток
Сори, ама май ще се окажа права...
Виж сега, постоянно ви го повтаряме това по темите - не се женете бе хора, не влизайте във връзки и в съжителства с жени, нито е задължително да си женен, нито нищо. Светът няма да се свърши, ако точно вие не се размножите.
Пък щом сте толкова свестни мъжете, намери си един мъж и може пък да те направи щастлив...

# 554
  • София
Жените и преди са работели, просто не винаги този труд е бил заплащан, явно за да могат да се бият разни мъжлета в гърдите, че ги хранят безвъзмездно Joy

Общи условия

Активация на акаунт