Как обичат мъжете?

• 55 959
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 630
Със свестни мъже никога не се налага
затова

# 631
  • София
Защото е като да си пуснеш водата в тоалетната - не е нужно да го обявяваш.
Момиче от МД да излезе на среща с някой татко или чичко? Мечтайте си!

# 632
Това само мъж, дето не е докосвал добре поддържана жена може да се изкаже така отрицателно за дрехи, козметика и поддръжка. На който му е все едно дали носи полиестер, дали кара кола на 18 години и какво яде.
Човек с вкус към живота, който умее да се наслаждава на големите неща, НО и на детайлите, винаги ще оцени поддържаната жена. Тя ухае, тя се обича, тя върти света
Момичето в Макдоналдс при първа възможност ще стане такава, зле сте да мислите, че това и е мечтаната работа, място и външен вид.

п.с. и не бъркайте младостта с красотата. Всичко младо си е красиво, но да останеш красив е въпрос на поддръжка
Както и да изглежда една жена, ако не се държи нормално е НЕ.
Красотата не може да компенсира липса на социална зрялост.
Човечност трябва да струи от нея не Шанел.

Не отричам, че мъжете гледат красотата. Важна е до първите 10 15 минути.
После няма ли  нормална комуникация е  НЕ

# 633
Особено пък красиво момиче, дето куп момчета на нейните години въздишат по нея и ще подаряват и цветя и всичко

срещу нашите чичаци тука
ха-ха

RoninBG, наистина нямаш опит, щом на теория смяташ, че една жена със скъпа поддръжка е лош човек.
В темата има потребителки, които си струват скъпо, описвайки какво им струва да се поддържат, нормални жени. Просто мъжете без опит и пари се дразнят на самоуважението им

# 634
  • France
...но никак не впечатляват мъжете, еле пък богатите.
Милите те, мислят си, че го правим за да ги впечатляваме Joy

# 635
  • Столичанин ама не в повече :D
затова
Е какво лошо има да се казва след като според твърденията тук е правилно, ако нещо е правилно не би трябвало да е проблем да се казва, или може би всъщност не е толкова правилно и свестните мъже може би ще изчезнат. Sunglasses

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 10:25 от jerami

# 636
@Джерами, това е дежа вю, в толкова много теми е ставало дума, че чак е банално вече.
И аз съм питал много пъти жените - като ви покани мъж на ресторант, казвате ли му "ама ти плащаш, нали?". Щом е общоприето и той никакъв мъж не е ако не го спазва, няма да се обиди, а просто ще се усмихне "разбира се".
Та да няма изненади после.

затова
Е колко жени тук са споделяли хорър сторис как са се объркали да излязат с не-свестен, та тъкмо ще ги отсявате отнапред.

# 637
  • Далечният изток
Но всъщност се впечатляват... Колкото и да се правят на възвишени. Особено се впечатляват от жени, които не могат да имат и го знаят прекрасно. Като ти се свиди да почерпиш едно кафе, си оставаш само с фантазиите. Всъщност то май не става въпрос за стиснатост, а за нямане като се замисля. Ако си брои стотинките, нормално да държи на първа, осма, двайста среща всеки да си плаща своето, даже и да го черпят.

# 638
  • София
...но никак не впечатляват мъжете, еле пък богатите.
Милите те, мислят си, че го правим за да ги впечатляваме Joy
Имаше едно много яко на английски:
Жените се обличаме според:
Времето.
Цикъла.
Това дали сме си обръснали краката.
Какво бельо имаме изпрано.
Какви дрехи имаме изпрани и изгладени.
Къде ще ходим.
Как са облечени колегите.
Как са облечени приятелките ни.
Специален повод.
А мъжете си мислят, че си мислим за тях.

# 639
  • France
Имаше едно много яко на английски:
Жените се обличаме според:
Времето.
Цикъла.
Това дали сме си обръснали краката.
Какво бельо имаме изпрано.
Какви дрехи имаме изпрани и изгладени.
Къде ще ходим.
Как са облечени колегите.
Как са облечени приятелките ни.
Специален повод.
А мъжете си мислят, че си мислим за тях.
О, това е страшно вярно

# 640
  • София
@Джерами, това е дежа вю, в толкова много теми е ставало дума, че чак е банално вече.
И аз съм питал много пъти жените - като ви покани мъж на ресторант, казвате ли му "ама ти плащаш, нали?". Щом е общоприето и той никакъв мъж не е ако не го спазва, няма да се обиди, а просто ще се усмихне "разбира се".
Та да няма изненади после.

Аз съм питала той ли ще ме черпи, не виждам драма. Предпочитам да не се налага да мисля за този момент по време на срещата. Някои пък още при поканата казват, "да те изведа", "да те черпя една вечеря". Много харесвам този подход, така се дава ясна заявка и се създава спокойствие. Но като цяло се радвам, че не ми се налага да ходя по срещи и да се сблъсквам с индивиди с определено мислене Joy

# 641
Именно защото много неща са въпрос на етикет и възпитание, не бива да се казват на глас.
Все едно да се грижиш за възрастната си майка, но да и пращаш списък на нещата, които си свършил за нея, плюс цени.
jerami разбрахме, че го прави. Защото било правилно и като такова, не би било проблем да се казва.

# 642
Особено пък красиво момиче, дето куп момчета на нейните години въздишат по нея и ще подаряват и цветя и всичко

срещу нашите чичаци тука
ха-ха

RoninBG, наистина нямаш опит, щом на теория смяташ, че една жена със скъпа поддръжка е лош човек.
В темата има потребителки, които си струват скъпо, описвайки какво им струва да се поддържат, нормални жени. Просто мъжете без опит и пари се дразнят на самоуважението им
Не четеш.
Не визирам никой. Просто констатация.
Красотата не е панацея. Това е мое мнение.

Не познавам жените във форума.
Не мога да кажа какви са.

# 643
Аз явно съм дърт циник... ако някой ми каже "ела да те черпя" без да ми приятел, веднага ще си помисля, че ще иска после нещо от мене.
То и в бизнеса си е така - като са ме водили клиенти/партньори на вечеря, или ние ги водим да им плащаме, това се прави с идеята да стане после изгодна сделка. Имаме даже наръчник, в който пише да не приемаме вечери, скъпи подаръци или обеди на стойност над $Х от партньори, с които преговаряме за нещо, защото това може да ни повлияе да им отстъпим после в преговорите.
Та ако бях жена и мъж ме покани на вечеря и каже, че ще плати - ясно ми е какво ще иска после, и някак остава впечатлението, че иска да ме купи.
Ама добре, че не съм жена, та не ми се налага да размишлявам толкоз.

# 644
  • София
И аз съм дърта циничка. Предпочитам да дам секс за вечеря, отколкото за един гол ...
Най-малкото, ако секса не става, поне храната ще е ок.
Брутална съм тази сутрин! 🤣
Чрез поканата за вечеря мъжът показва отношение , което всъщност е най-важното в цялата "далавера".

Общи условия

Активация на акаунт