Как обичат мъжете?

• 55 945
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 645
стига с това черпене..
има не малко мъже, дори бих казала болшинството, които се впечатляват повече от наконтени жени (забелязват и прически, грим, дрехи, обувки, чанти, маникюр), отколкото от жени с неглижиран външен вид..
една и съща жена, привлича много повече мъжки интерес, ако демонстрира стил и старание за вида си, отколкото ако е с чоко на косата, по анцуг и сникърси..

# 646
  • Столичанин ама не в повече :D
Гледам като ходя до магазина жените издокарани като за модно ревю за да купят домати, мда не е заради мъжете а заради доматите. Smile
А отношение се показва, че изобщо си решил да излезеш с този човек, защото единствения актив, който по никакъв начин не можеш да върнеш е времето, или то само времето на жените е ценно, а на мъжете не е. Sunglasses

# 647
И в университет ходим заради мъжете, иначе нямаше

# 648
  • France
Имах професор, който ачик го каза. Чудя се откъде им идва това самочувствие?

# 649
  • Обран бостан ;)
Личи си, че не познавате мъжете. Поддържаната /наконтена по нашенски Wink / жена показва само колко е отчаяна. В този смисъл мъжете, които я забелязват не си казват /ах колко е хубава/, а /при тая може и да мине/.

Иначе няма лошо - поддържайте се. Това ви е коза, друг нямате.

А как обичаме мъжете, ами просто е.

Виждаме, харесваме, преценяме си шансовете и ако има дори малък шанс - действаме. Ако работата стане и ако жената слага нашите желания преди нейните, друго не ни трябва.

Толкова.

Al_Bundy, от ляво жената е на 30, а отдясно на 16, та предполагам втората, защото ти е дъщеря?

На 30 и още МИС - работата не е на добре. Wink

# 650
Предлагам хората с дефицити да не се изказват от името на всички мъже

# 651
  • София
Има мъже си падат по джукести силиконки, все пак. Но за пореден път ме изумява как мъже третират всички мъже като нищо повече от безмозъчно стадо клонинги, в което всеки харесва абсолютно същото като всички останали.

Аз явно съм дърт циник... ако някой ми каже "ела да те черпя" без да ми приятел, веднага ще си помисля, че ще иска после нещо от мене.

Не ми се е случвало да очакват нещо в замяна. Явно не са били толкова евтини мъже, че да се опитват да си пазаруват жени с една вечеря.

# 652
Виждаме, харесваме, преценяме си шансовете и ако има дори малък шанс - действаме. Ако работата стане и ако жената слага нашите желания преди нейните, друго не ни трябва.
Това не е точно обич, нали разбираш.

Миската не я мисли. Омъжи се за един шотландски красавец ентерпреньор наскоро.

# 653
  • София
Тази тема ме кара да си запазя поредния час за процедура...

# 654
  • Далечният изток
Поддържаната жена показвала само колко е отчаяна Аааахахахааа Joy
Ох не мога... Как въобще нечий мозък може да го роди това?!

# 655
  • Обран бостан ;)
Има мъже си падат по джукести силиконки, все пак. Но за пореден път ме изумява как мъже третират всички мъже като нищо повече от безмозъчно стадо клонинги, в което всеки харесва абсолютно същото като всички останали.

Говоря принципно Лъвице.

Ако сте ходили в университет и сте научили нещо, ще разберете, че шанса на един мъж е много малък.

Обяснявам го просто.

Всяко 'ако' е 50%.

Тоест - имам шанс 10%, "ако работата стане" - шанса спада на 5%, "ако алага нашите желания преди нейните", шанса вече е 2.5%.

Мъжете да кажат прав ли съм или не.

# 656
  • София
И какво общо има това с външния вид?

# 657
Al_Bundy, няма човек, мъж, жена, който да поставя твоите нужди над неговите. Евентуално само майка ти,но и там не е сигурно, а предполагам,не искаш да правиш секс с нея и да ти роди деца. (Нали? 🤣)

Относно красотата,има всякакви мъже, аз не се поддържам (може би трябва да започна), пък съм си намирала мъже и кандидати.

Но няма значение дали жената изглежда като Мис Свят,или като симпатичната девойка от Макдоналдс. Жените, след определен опит, започваме да разграничаваме много ясно свестните мъже от мизерниците. Та, дори и това "неподдържано" момиче би усетила стиснатостта и би се дръпнала.
Просто тоя наратив не върви.... Ако искате да сте скъсани, стиснати и пресметливи, изберете някоя без самочувствие, травмирана, за предпочитане без баща, тогава може и да се получи номерът. Нали, говорим си реално!

# 658
много показателно е също изказването 'ако жената слага нашите желания (демек на мъжете) пред нейните, друго не ни трябва'..
добре, че такива екземпляри срещам само тук..
сетих се за една позната, която отива на първа среща с непознат и тя барната отвсякъде мадама, а той с работния гащеризон, след работа директно на срещата..
тя преглъща вида му, но той нейният не - казал ѝ 'твърде много си наконтена, не можеш ли по-обикновено да се обличаш и да не ходиш с токчета?' Joy няма смисъл да казвам продължението..

# 659
  • France
Не ми се е случвало да очакват нещо в замяна. Явно не са били толкова евтини мъже, че да се опитват да си пазаруват жени с една вечеря.
Анджък! Колко пък да струва една салата в бг ресторант? 20лв? С пиенето 25лв? И магистралните труженички искат повече ми се струва Simple Smile
Когато съм ходила на среща от Интернет, винаги съм си плащала. Тук обикновено ти носят бирата и ти подават пос терминала. И аз - хоп, просто вадя картата, която ми стои в джоба. И гледам реакция. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт