Как обичат мъжете?

• 55 965
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 675
За поддръжка ми стигат и доста по-малко пари.
А стоматологичната инвестиция е обикновено еднократно и после поддръжка през няколко месеца.
Искам да имам време, за да се поддържам. Пари сама ще си влажам.
Някой желаещ мъж да ми подари време.👻

# 676
Значи аз съм егати мацката - само спорт, къпане, даже не се реша всеки ден.
Трябва да ме вземат за рекламно лице на някоя скъпа кола или парфюм.
Пък те все взимат някоя като Анджелина Джоли.
Ей, трябва да им обясня на тия хора как са в грешка...

# 677
  • Далечният изток
Да, разбрах, че проблемът на мъжа е евентуално да не се налага той да плаща поддръжката. А ако жената сама си я плаща?! Може ли?

# 678
  • София
На мен ми се е случвало мъж да си поръча най-евтината салата, за да не ме натовари, като плащам цялата сметка. И от това ми стана още по-неприятно. Познавахме се отдавна де.

# 679
Но всъщност се впечатляват... Колкото и да се правят на възвишени. Особено се впечатляват от жени, които не могат да имат и го знаят прекрасно. Като ти се свиди да почерпиш едно кафе, си оставаш само с фантазиите. Всъщност то май не става въпрос за стиснатост, а за нямане като се замисля. Ако си брои стотинките, нормално да държи на първа, осма, двайста среща всеки да си плаща своето, даже и да го черпят.
Не искам пак да почваме.
Но ако не харесваш някой мъж, едва ли парите имат значение.
Първо как изглежда. Ценности. Да е грамотен. Joy, да има химия .... И накрая да има и някой лев.

В повечето постове изглежда, че парите са на 1 място. Съмнявам се.

Аз пари имам и пак ми разби сърцето.
Sweat Smile

# 680
Ай стига с тия кинти. Жените поне от 50-60 години насам могат сами да си ги изкарват и даже и децата си гледат сами. И естествено, че могат да си платят салатата и виното.
Не схващате, че не става въпрос за кинти, а за ОТНОШЕНИЕ. Нали уж прокламирате тука как мъжа бил пазител, защитавал, грижел се, нам си кви ш...тни..  Ми вече няма тигри и мамути да убивате, има сметка ккато сте поканили вие някаква жена .. мале кво сложно за логическа връзка ..

# 681
Ай стига с тия кинти. Жените поне от 50-60 години насам могат сами да си ги изкарват и даже и децата си гледат сами. И естествено, че могат да си платят салатата и виното.
Не схващате, че не става въпрос за кинти, а за ОТНОШЕНИЕ. Нали уж прокламирате тука как мъжа бил пазител, защитавал, грижел се, нам си кви ш...тни..  Ми вече няма тигри и мамути да убивате, има сметка ккато сте поканили вие някаква жена .. мале кво сложно за логическа връзка ..
Права си.
В същото време се твърди , че нищо не ви трябва. Ни пазители, ни грижи. Еманципация.
Това малко обърква. Поне мен.

# 682
Няма кво да се объркваш, милия той.
Не ни трябва. Просто ако си паснеш с някоя, ще е защото те ИСКА, а не, защото й ТРЯБВАШ. Схвана ли разликата?
По-просто не мога да го обясня, та ще трябва да си напънеш мозъка.
Ай ще добавя и един от любимите си цитати за допълнително разяснение, щот съм мно добра.
The wrong man will teach you, you can do everything on your own. The right man will know you can, but won't let you.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 19:13 от maiathebee

# 683
Външният вид определя как ни възприемат и работодатели, колеги, подчинени, учителите на децата ни, другите родители, съседите, магазинерката. Нека не се лъжем, отношението е различно. Пък нека някой си си мисли, че е от отчаяние да се хване мъж.
Иначе поддръжката е според човека и разбиранията му. Това, че някой под поддържана жена разбира вежди, тежък грим, мигли, татуси и джуки за по 300 лв си е негов проблем. Жената може да дава хиляди на месец и да няма капчица мастило и пластмаса в себе си. Всъщност колкото по-скъпа е поддръжката, толкова по-малко си личи. Мъжът естествено ще каже, че иска такава жена - естествено красива, докато не се наложи да й плати процедурите.
Та така, драги мъже, представете си млада жена без акне, лъчезарна, свежа, с еднакви, бели, равни зъби, със страхотно тяло, носи само гланц и спирала, облича се с дънки и тениска. Холивудската й усмивка е около 9000 лева, козметиката й е около 200 лв на месец, фитнес (или друг спорт) и добавки - 200 лв на месец, фризьор - 200 лв на месец, процедури - 300 лв на месец, за дрехи и обувки зависи. Няма джуки, няма мигли, няма татуси, няма изкуствени гърди. Но има сияйна кожа без пигментни петна и акне, няма целулит, усмивката й блести, косата й е мека и гъста без бели коси, а това струва пари. По-нататък ще обясня и за слабите жени след 35 без бръчки.

П.С. Това струва пари след 25-годишна възраст. Нали, не говорим за тийнейджърки.
Много добре я описа Simple Smile Четеш ми мислите.
Дънки и тениска. Това е моя модел.
Без корекции  с лек едвам забележим грим.
Усмихната и енергична.   
Такава жена няма цена. Това е съкровище Simple Smile 
За съжаление е голяма рядкост този типаж. По-скоро се среща антипода.

# 684
  • Далечният изток
Ми ето, аз нямам никакви корекции, почти не се гримирам. Обаче не ходя с дънки и тениска ... И също така, поддържам се, коса, нокти, дрешки. Та...

# 685
Ми ето, аз нямам никакви корекции, почти не се гримирам. Обаче не ходя с дънки и тениска ... И също така, поддържам се, коса, нокти, дрешки. Та...
Почвам курс. Ще оправя правописа.
Да ме чакаш еййй.
Flushed

# 686
  • France
Има игра тук Joy

# 687
Няма кво да се объркваш, милия той.
Не ни трябва. Просто ако си паснеш с някоя, ще е защото те ИСКА, а не, защото й ТРЯБВАШ. Схвана ли разликата?
По-просто не мога да го обясня, та ще трябва да си напънеш мозъка.
Ай ще добавя и един от любимите си цитати за допълнително разяснение, щот съм мно добра.
The wrong man will teach you, you can do everything on your own. The right man will know you can, but won't let you.

Съгласен съм.
Жената избира. Харесва си мъж и готово.
Незнам,  какво бистрим тука 1000 теми.

Естествено е, че и мъжа и жената могат сами. Това мисля е ясно.

П.П. Гледам да не се напъвам. Да не стане беля.

# 688
  • here and now
Не знам.

# 689
Дънки и тениска. Това е моя модел.
Без корекции  с лек едвам забележим грим.
Усмихната и енергична.   
Такава жена няма цена. Това е съкровище Simple Smile 
За съжаление е голяма рядкост този типаж. По-скоро се среща антипода.
Аз се чудя що има опашки за мен. То кво било. От дънките и тениската. Joy
//
Аидка, на Ронин си му влязла нещо под кожата. Я какъв обран и разбиращ звучи.

Общи условия

Активация на акаунт