Как обичат мъжете?

• 55 799
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 795
  • София
На мен пък ми е забавно понякога да изляза с човек със съвсем малко снимки. Ако е мнооого зле, си намирам "работа".

# 796
А на вас като ви искат снимка, каква подбирате? Само лице, в цял ръст, в гръб, друга?
Ренгенова.
Изглеждам малко по-слаб.

# 797
Така и така е дошло време темата да се прекръсти на #_Кой да плаща?
Ще се включа и аз. Щото и плащането си има правила. Забавено плащане, или пък капаро, ей таквиз неща.
Вие капарирате ли?

Скрит текст:
Млада и хубава колежка се оплаква в службата на свой колега, че много й се ходи на море, а няма пари.
- Намери си спонсор! - казва колегата.
- Обаче трябва да му плащам в натура, а аз така не искам. Всички вие сте непорядъчни и користни.
- Но защо всички?! - учудва се колегата. - Аз например не съм такъв.
- Ето, с такъв като тебе бих отишла на море - казва колежката.
- Обаче да знаеш, че има нюанси. Винаги вземам капаро.
- Как така капаро?! В какъв смисъл?
- Е, за колко дни ще ходим, за 10 дни?
- Да.
- Добре, да смятаме: 10 дни, 50 % - значи, пускаш ми 5 пъти тук, преди заминаването, а след това веднага отиваме в туристическата агенция и плащам почивката!
- А ако ме излъжеш?
Колегата вдига рамене и казва:
- Лесна работа, ще ти върна капарото.

# 798
А на вас като ви искат снимка, каква подбирате? Само лице, в цял ръст, в гръб, друга?
Ренгенова.
Изглеждам малко по-слаб.
Крада идеята Joy

Колегата (в друга тема) и той с идейни потребителки Simple Smile))
https://bg-mam.ma/p/1617587/48803563

# 799
Е то си личи от километри, че са обработени.
Ама какъв е смисълът... Thinking освен някоя измама да им превеждат кинти. Как се наричаше това? Catfish?

# 800
То смисъл най-вероятно няма, но има пристрастяване към нереалния ти образ. След това желание да го постигнеш и един ден се събуждаш с джуки, скули и други атрибути.

# 801
  • here and now
Подсетихте ме за една случка.
Отива моя позната на такава среща, от нета. Обаче я върнали... Нямала много общо със снимката.

# 802
  • София
Щом стигнахме до майтапи по мой адрес, значи доводите отсреща свършиха, а досегашните бяха чинно оборени. Благодаря, че се съгласихте с мен /макар и негласно/!

Решено е - мъжете не са длъжни да плащат нищо и очакванията към тях да го правят са си проблем на очакващата дама! Съответно изводи за мъжа въз основа на тези очаквания вече са със статут на конспиративни теории. Другарският съд се произнесе окончателно!

# 803
  • Далечният изток
Да, разбира се, да си стиснат е едно много положително качество. Освен всичко друго, те спасява от убийци и удушвачки...

На мен не ми е изобщо смешно между другото...
Тъжно и жалко!

# 804
  • По света и у нас
Изобщо не ИСКАМ да бъда почерпена. Нито смятам, че някой ми е длъжен за каквото и да е.
Който има интерес сам се обажда сам си предлага вечерите.

Проблема е, че мъжете (бедничките най-вече) имат очаквания - като са те нахранили и започва да се очакват разни неща от теб. Което е отвратително, за жена която уважава себе си.

От къде на къде - той иска вечеря с мен, аз му предоставям времето си, пък после ще ми се дразни, че не съм тръгнала да се целувам с него... 

Като чуя - "Искам да те изведа на вечеря в много хубав ресторант. Можеш да си поръчаш каквото си пожелаеш."  Направо настръхвам -  Не ми е нужно разрешение да си избера ако ще най-скъпото блюдо на ресторанта. Не е кой знае каква награда за мен да ям бонфиле или там Ню Йорк стейк. Манджите изобщо не са ми проритет...
Аз мога на кафе с мляко, зелена салата и шоколад да преживпвам съвсем добре. И това ходене по ресторанти ми се вижда супер вредно защото започваме да се наливаме.

За мен срещите умряха отдавна, ако си харесам някой мога да го оставя да ме изведе и да плати но този човек сигурно ще е предварително удобрен за по-нататъчни отношения, а не някой с когото тепърва трябва да се запознавам.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 07:46 от PriMadonna

# 805
“ренгенова”
Relaxed

# 806
Щом стигнахме до майтапи по мой адрес, значи доводите отсреща свършиха, а досегашните бяха чинно оборени. Благодаря, че се съгласихте с мен /макар и негласно/!

Решено е - мъжете не са длъжни да плащат нищо и очакванията към тях да го правят са си проблем на очакващата дама! Съответно изводи за мъжа въз основа на тези очаквания вече са със статут на конспиративни теории. Другарският съд се произнесе окончателно!

Никой на никого не е длъжен. Жестовете , учтивостта и етикета правят добро впечатление на всички. И на по-прост език да го кажа Simple Smile кеф цена няма.

# 807
E, не се заяждай, де... Гладен бил човека, изял пустата буква... Аре да не издребняваме... Joy

# 808
То това си е за червените флагове. Без снимка крие нещо - или е грозен или е много грозен или е женен.
Не се заяждам. Само питам.
Как ще разбереш, че е женен, по снимка?

# 809
  • София
Въпросът не е тя как ще разбере, а жена му да не разбере, понеже някоя приятелка му е видяла профила Wink

Общи условия

Активация на акаунт