Как обичат мъжете?

• 55 550
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 095
  • France
Ох...

# 1 096
не разбирам защо мъжете тук се чувстват длъжни да се асоциират с всички други мъже, и да се слагат под общ знаменател с тях..

# 1 097
  • Далечният изток
Мда, и аз това питах преди доста страници.
В същото време защо разочаровани от конкретна жена слагат всички жени на света под нейния знаменател, м?!

# 1 098
Не предполагах, че толкова мъже не са познали любовта (ако приемем, че тукашните са представителна извадка).
НЕ,
Не сме извадка.
По-скоро сме от читавите.
Че още по-жалко. Читави, пък не знаят какво значи жена да обича. Огорчени, та чак до жлъч.
Мен ми стана най-тъжно от едно мнение, където потребител пишеше, че като намерил коя да му "пусне", започнал да я лъже, че я обича. Ясно е, че за да не секне "пускането". И ако се е и оженил по този начин, след пет години имаме един отегчен и неудовлетворен мъж и една не по-малко разочарована, но и погрозняла жена. Защото необичаните жени погрозняват. Какво ли е тогава след двадесет?

# 1 099
  • Обран бостан ;)
Не предполагах, че толкова мъже не са познали любовта (ако приемем, че тукашните са представителна извадка).
НЕ,
Не сме извадка.
По-скоро сме от читавите.

Тук мъжете винаги сме виновни Ронин.

Тя си тръгва - той е виновен.
Той я напуска - той е виновен.

Аз вече свикнах.

Елиф,
Уверявам те, че е животът е по-приятен с жена с която правиш кекс, отколкото да чакаш на някоя в която си влюбен да и дойде кефа, което обикновено не става.
Трудно ми е да ти обясня колко е неприятно за един нормален мъж да е неудовлетворен точно в тази област. То и за това най-древната професия никога няма да изчезне. Simple Smile

Знам, знам, високо съм се целил. Я питай коя тук смята, че е "ниско". Wink

# 1 100
Ох и аз се присъединявам към жените, които от мъжете си не са обичани баш така както от мама и татко. Simple Smile)) Когато са били влюбени в мен, са били слепи и луди, но пак егоистични, а като мине влюбването им са си рационални и пак егоисти. Даваща трайна обич като при мама и тати просто няма.

# 1 101
  • Далечният изток
Е, ако в мъжа търсиш заместник на тати, вече е друга тема и ще трябва по-сериозна консултация от форума.

# 1 102
  • France

...отколкото да чакаш на някоя в която си влюбен да и дойде кефа, което обикновено не става.

Много тъжни мъже пишете тук. Чудя се как сте успели да се счупите по този начин
 Confused

# 1 103
Отхвърляне. Wink

# 1 104
Човекът явно е на принципа "квот доди", а ако и това не идва, вече е ясно защо е този тежък драматизъм, намерил поле за изява точно в бг-мама.

# 1 105
AIDA_N, ами всъщност в любовта всички  подсъзнателно търсим и се стремим към сливането, абсолюта. Търсим, но не получаваме, което може би е за добро.

Наскоро четох на децата една норвежка приказка. И там, за да  си избере мечокът жена, докато го е яхнала дадена принцеса, я пита -- седяла ли си на по-меко, виждала ли си по-надалеко. И която отговори "При мама ми е по-меко, при татко съм виждала по-надалеко" я хвърля от себе си с думите "Тогава ти не си моята жена". Само принцесата, която каза "Никога не съм седяла на по-меко, никога не съм виждала по-надалеко" я взе за жена. Стори ми се интересно. Явно и в другите култури хората жадуват за мама и тати, но за да имаш щастлив брак и да сте един за друг, трябва да сте си най.

# 1 106
Не че не могат да се мобилизират да спечелят една жена, но нашите ‘мъже’ тук се отказват (освен ангажираните вече)
Това им е баш счупеното, почва се с киселото грозде, мрънка се че искали ценоразпис, затрогването е по млади и неопитни

# 1 107
.Hazel., верно, че женените са най-напористи ...Но това далеч не е само в България Simple Smile)). Обяснявам си го с това, че нямат какво да губят--стигнали са дъното на мизерията, което само един нещастен брак може да предложи Simple Smile))

Иначе, има мнооого други култури, в които мъжете са още по-малко активни от българските. Даже, българските мъже са златната среда между агресия, която асоциирам с арабския свят и ориенталските култури, или някакви латино мъже,   и пасивното хвърляне на влажни погледи на по-северните държави. 

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 08:55 от MariyaHris

# 1 108
Тя каза точно обратното, госпожа.
Че не си дават зор, а само повтарят едно и също и седят предпазливо настрани.
//
Разсъжденията за родители и мъж – на колко сте? Дете имате. Предполага се на тази възраст вече е осъзната разликата между любовта на родителите и любов с мъж/жена.

# 1 109
Мисля също, че ние сме на дъното на таблицата по спечелване на жени и здравословна агресия, каква златна среда...
Ако може да изкрънка, да живее още при родителите си, да бяга от брака, да припада като чуе за забременяване, да седи 20г. на едно работно място и тн. - това са нашите майстори на спорта "скатаване"

Общи условия

Активация на акаунт