Как обичат мъжете?

• 55 560
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 185
Джеймс, понякога сигурно и на теб ти се губи смисъла от писанията ти, но много държиш да демонстрираш, че можеш да се изразяваш завоалирано и 'загадъчно'.. не е привлекателно за четене, поне за мен..

# 1 186
Тези, дето пишат в три през нощта, са в Америка и Канада обикновено. Все са закъснели за купона, но искат да се изкажат. Laughing
Много рано ги започвате тези купони, като пенсионери, и в 23:00 вече всичко е свършило.
Сериозните купонджии излизат след полунощ.
Аз като погледна от моя сателит към 8-9 вечерта - в България вече всички лампи са изгаснали. Тук таме във Факултето и Шекер Махала свети по някоя крушка.

# 1 187
Що бе, Джеймса е от потребителите, които така тънко хлъзга другите, без дирекни нападки, че често по два пъти  го препрочитам, докато го разбера, но винаги има доза истина.

# 1 188
Джеймс, понякога сигурно и на теб ти се губи смисъла от писанията ти, но много държиш да демонстрираш, че можеш да се изразяваш завоалирано и 'загадъчно'.. не е привлекателно за четене, поне за мен..

Бе може и да си права, ама малко тъжно ми стана за Абуто, за когото лъвицата вече знае как изглежда отвътре...
И исках да го напиша заобикаляйки цензурата на правилномислещата групичка, вихреща се тук.

# 1 189
  • София
Всички сме фейк.

# 1 190
Роки, това пък откъде ти дойде? Joy
то е ясно, че има свобода (донякъде) и фантазия на изразяване, и възможност за създване на образ тук, но все пак си има някакви отличителни признаци, които няма как да се прикриват през цялото време..

# 1 191
Роки, ти си една от най-малко фейкнатите тук. Винаги съм харесвал откровеността ти.

# 1 192
  • София
Абе малко от малко, гледам да си прикривам личния живот.
Ама някои хора са изградили такива образи, че Шекспир пасти да яде!

# 1 193
Какъв фейк, като повечето и кътните зъби си знаем?

# 1 194
  • Далечният изток
Темата завила към психопрофили... Simple Smile
Няма да казвам какво мисля за съфорумците, само ще кажа, че си имам някои любими мъже, но слава богу, не пишат в СО. Blush

# 1 195
  • София
Не е баш така. Имаме някаква много повърхностна информация.
Примерно за мъжете във форума. Трима - четирима знам, че са женени и живеят с жените си. Останалите - представа си нямам в какво агрегатно състояние са.

# 1 196

Ако става дума за мъдреците, моите бяха извадени докато бях студент.
Щом ми ги знаете, значи сте си ги запазили за спомен  Wink
Това, стоматоложките малко крийпи ми идват, никога не съм им имал доверие...

# 1 197

Ако става дума за мъдреците, моите бяха извадени докато бях студент.
Щом ми ги знаете, значи сте си ги запазили за спомен  Wink
Това, стоматоложките малко крийпи ми идват, никога не съм им имал доверие...
Много съм умела със скалпели, всякакви. Имай си едно на ум.

# 1 198
Много съм умела със скалпели, всякакви. Имай си едно на ум.
Зависи от пациента.
Що не споменаваш за правата лопата?

# 1 199
Женените мъже имат доста по-добра представа от ергените за това, какво може да направи жената с мозъка им. Защото са виждали тяхната как си маха сутиена без да си съблича роклята.
И без други помощни инструменти, скалпели, клещи, длета и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт