Как обичат мъжете?

• 55 520
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Плевен

А-а, и щото нещо тия работи там зодиЙте нещо напоследък се позагубиха, да им в-дъхнем (колкото можем, в рамките на закона) малко животец.

Та ето по въпроса за мъжете и парите:

Скрит текст:
Кои са най-големите скъперници в зодиака?

Много момичета мечтаят да имат до себе си силен и независим мъж, който няма да пожали сили и ресурси, за да изпълни желанията на любимата си. Но ако срещнете някой от представителите на тези зодии, определено можете да се сбогувате с мечтите за красив живот...

Козирог

Представителите на този знак са мъже, които олицетворяват успеха и богатството. Въпреки това си струва да запомните, че свързвайки съдбата си с Козирог, няма да ви е лесно, тъй като те ще си водят отчет за всяка изразходвана стотинка, защото този знак е склонен към спестяване и натрупване.
Най-лошото е, че мъжете Козирози спестяват не само от собствените си разходи, но и от тези на близките си, което често води до конфликти в личния им живот, където момичето става "счетоводител" във връзката, а мъжът - шефът, който непрекъснато изразява недоволството си от финансовите отчети и изхарчените пари.
Козирогът е убеден, че управлява бюджета забележително добре и може да публикува собствена литература за финансова грамотност.

Дева

Мъжете от този знак пестят от всичко и всички, освен за себе си и собствените си желания. Девите са много щедри на подаръци и скъпи покупки, адресирани до самите тях.
Кошмар за тази зодия е да издържат половинката си, а плащането на сметката на дама в ресторант е престъпление, така че с такива мъже не бива да разчитате на скъпа вечеря на свещи и подаръци.
За спокоен и здрав сън Девите се нуждаят от отделен семеен бюджет.

Скорпион

Този знак наистина знае как да ужили с напомнянията си, ако сте взели назаем 50 лева от него и не сте ги върнали навреме.
По правило мъжете Скорпиони обичат да говорят за меркантилните жени: единият трябва да подари цветя, но другият трябва да плати такси. За Скорпионите е много трудно да живеят с високи женски изисквания, така че кавгите и недоразуменията са често срещани сред членовете на семейството.
С този знак също е трудно да се изградят бизнес отношения, тъй като те не прощават грешки, свързани с парите и спокойния им сън.

Рак

Мъжете от зодия Рак определено ще се притекат на помощ, при условие че са им останали спестявания, но в противен случай ще чуете любимата им фраза.
Такива мъже имат качествата на истински предприемач, но в същото време не са готови да споделят спечелените пари с момичето, което обичат.

П.П. Аз лично, без да се хваля, не съм от тия, како Сийке
Пропуснали са Овен-а:wink:

# 1 426
  • Обран бостан ;)
Не знам децата дали са искали да се разведем, но аз исках.Той също, но никога няма да го признае защото е страхлив.Горкия той разведен в род на праведници живеещи в лицемерие.О
По отношение на секса, той изобщо отсъстваше след появата на малкото дете.Последните две години дори бяхме в различни спални. И да намерих си това, което ми липсва навън, и да не се гордея.Последните две години и то приключи. Обикновено мъжете е оплакват при нас аз съм се чудила как кара без това удоволствие.

Ами боляла го е главата човека. Знаеш как е, като почне да боли, та цяла година.
Защо така бързо си го отсвирила ?
Трябвало е да му направиш неочакван подарък (нов телефон например). Можело е да го заведеш на ресторант, мач, риболов и полека лека е щял да се отпусне и да ти пусне.

п.п. Това не са мъжки редпилърски теории. Една потребителка го написа в темата. Щом тя го твърди, няма как да не е вярно.

# 1 427
Ронин е в такова добро настроение че почвам да мисля, че е инвестирал в крипто
Или му е излязъл късмета с нещо

# 1 428
Ронин, така е, жестока и много лоша... Давам, само за да има после какво да ти взема... Все пак съм жена Stuck Out Tongue Winking EyeLaughing
Опаааа. Какво става?
Не се обиди на смотания ми, недодялан хумор, от предния пост?
Тука става нещо.
JoyJoyJoy

# 1 429
  • Обран бостан ;)
Изплющяли са я Trollface

# 1 430
Ами боляла го е главата човека. Знаеш как е, като почне да боли, та цяла година.
Трябвало е да му направиш неочакван подарък (нов телефон например). Можело е да го заведеш на ресторант, мач, риболов и полека лека е щял да се отпусне и да ти пусне.
Е чакай, ти обърка половете, бе брат - знам, че сега е модерно, ама недей така, тук сме консервативен семеен форум.
Горното се прави ако жената не пуска. А ако е мъжът - тогава веднага си намираш някой от Тиндър, ако твоят не го прави колкото често ти се иска.

# 1 431
В тази тема единствените многострадални Геновеви са мъжките потребители.
Стрелците са стиснати също.
//
Като говорим да сме се изявявали като независими. Ето, онази вечер, дето споделих за вечеря с младежа. Той ме черпи концерт, аз го черпих вечеря. Брои ли се? Дърпа се, дърпа се – ама аз искам ти да се чувстваш добре, пък си прибра с кеф 50-левката. Joy Сега напъва пак да "ме извеждал на вечеря". Joy

# 1 432
  • Обран бостан ;)
И аз не го разбирам. Вместо да хапне и пийне на спокойствие ще плати няколко пъти повече за да те слуша и да се прави, че му е интересно.

Е чакай, ти обърка половете, бе брат - знам, че сега е модерно, ама недей така, тук сме консервативен семеен форум.
Горното се прави ако жената не пуска. А ако е мъжът - тогава веднага си намираш някой от Тиндър, ако твоят не го прави колкото често ти се иска.

Равнопоставеност бе. Нали така казват, че имало равнопоставеност. Аз от тук го знам.  Wink

# 1 433
Ти иронизораш, но в реалността точно така става, особено ако още няма деца в картинката.

# 1 434
Аааа, Бъндьо, не си прав.
Аз обикновено само слушам и задавам темите, насърчавам. Те се разгръщат.🥳
Отказах му, досаден е.

# 1 435
В тази тема единствените многострадални Геновеви са мъжките потребители.
Стрелците са стиснати също.
//
Като говорим да сме се изявявали като независими. Ето, онази вечер, дето споделих за вечеря с младежа. Той ме черпи концерт, аз го черпих вечеря. Брои ли се? Дърпа се, дърпа се – ама аз искам ти да се чувстваш добре, пък си прибра с кеф 50-левката. Joy Сега напъва пак да "ме извеждал на вечеря". Joy
Аз по принцип плащам. Но няма да се бия ако някой иска да си плати.
Разни хора., разни идеали.
 Предлагам отчтиво и млъквам.
Грозно е в средата на ресторанта да се разправяте.

# 1 436
Аз също не обичам разправии, заради "кой да плати". Обикновено ми се случва с приятелки и ме натоварва. С мъже - много рядко. Или са като Ронин, или са толкова категорични с тон и поведение, че спор не се заражда.

На Бази момчето го виждам като "исках, ала нямах желание". Дано само в ресторант да е такъв.

Темата от няколко страници е напълно безсмислена. Няколко жени спорят с няколко мъже и обратно, а единственото общо, което ги свързва е, че са се регистрирали в един форум.

# 1 437
  • Out of the Mix
Елиф, и при мен така - спорове никога от каквото и да е естество.
За мен е нормално, както и за всичките жени, с които съм излизал на 3-та, 5-та среща жената да предложи да плати кафето, сока, вечерята. Никак не се дърпам, защото тя с поведение, то е психология, показва, че иска да допринесе, да направи жест в името на развитие на отношенията, нещо като "неписано правило". В такава ситуация парите нямат абсолютно никаква стойност и никой не мисли за тях, просто някакви хартийки, влизащи в употреба за бързо разменно покупно-продажбено действие.
На Базила й се чудя с 30 годишен какво прави (15-20 години по-млад), но тя си знае, пада си по драмата, валидация, че "още става", явно заради евентуалния секс и потентност, които са до доказване на противното, като гледам статистики и в какво "цветущо" положение са младите 25-35 и мъже, и жени.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 17:30 от Revoker

# 1 438
За мен е нормално, както и за всичките жени, с които съм излизал на 3-та, 5-та среща жената да предложи да плати кафето, сока, вечерята.
Ако на 3та-5та среща още ходите по кафета, а не у вас или у тях, значи нещо грешно правиш?
То може де, ако ти е гадже да си ходите заедно на ресторант, нормално е, ама аз да излезеш с гаджето не го наричам "среща", просто си движите заедно.  

На Базила й се чудя с 30 годишен какво прави (15-20 години по-млад), но тя си знае
Ами каквото и ти би правил с 15-20 години по-млада мацка, ако ти пусне де Simple Smile

# 1 439
За мен е нормално, както и за всичките жени, с които съм излизал на 3-та, 5-та среща жената да предложи да плати кафето, сока, вечерята.
Ако на 3та-5та среща още ходите по кафета, а не у вас или у тях, значи нещо грешно правиш?
То може де, ако ти е гадже да си ходите заедно на ресторант, нормално е, ама аз да излезеш с гаджето не го наричам "среща", просто си движите заедно.  

На Базила й се чудя с 30 годишен какво прави (15-20 години по-млад), но тя си знае
Ами каквото и ти би правил с 15-20 години по-млада мацка, ако ти пусне де Simple Smile
Е как какво? Най -добрито на което си способен.
Не е ясно Базила, на какво е способна
Ако 10% от това, което се говори е истина....  JoyJoy
Ще е над моите очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт