Как обичат мъжете?

• 55 480
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 455
В движение внасям малко уточнения – не излизам с 20 годишни. С 30-годишни – да. Майка няма как да съм им, нито имам мераци. КАкто забелязвам – те определено не търсят мама си в мен.
//
Иначе, царят предразсъдъци – по-малък - > плочки, тъп, не знае да си върже гащите. Хората с малка разлика на надграждане рядко променят интелекта си след 20-годишни. Промените са предимно психически и емоционални. Със съвсем малки изключения, лично аз с тъпи мъже не съм имала работа. Без значение от възрастта.
//
Примадона, ти говориш за 2 крайности – мъже тип чичаци – такива и на 80 не бих понесла. И някакви секс играчки бъдита, които стават само за секс. С такива също не бих комуникирала.

//
Бънди, тези неща и мен биха ме подразнили. Ако е успокоение.

# 1 456
3. Не обчам (особено на първа среща) когато я изпращам да ми сервират ръкостискане и да кажат "беше ми приятно, обади се". Обикновено не се обаждах, но ако все пак се обадя е същото.
А какво трябва да се случва на края на първа среща, да се целувате ли?

За силна тревожност и ниска себеоценка говори такова очакване

# 1 457
Бази излиза с 20 години по-малки, защото може да си го позволи, за което евала.
И от мен евала, както и на мъж евала, ако излиза с 20 години по-млади гаджета.
Обаче от жените обикновено няма да чуеш евала за мъжа, ами "шопар, дърт перверзник, не го е срам, защо не си гледа наборките" и т.н.

В тази връзка – склонни ли сте да обичате някого, да създадете семейство с него, връзка, отношения, ако ви е ок с него, но не сте уау? Нямате химия.
За Криско вече и Бънди разбрахме. :>
Не. Без химия, без страст, без да ме привлича и възбужда... Не.
Начи едно е да няма химия от самото начало, друго е да кажеш, че след 15-20 години вече не бързаш да се прибереш та да тръшнеш жена си на кревата, а ако те поканят колеги да изпиете по една бира отиваш с тях, защото жената и утре няма да избяга - и това да се тълкува, че нямало било химия още от началото.

# 1 458
  • София
Значи два пъти евала и на солиста на Ред Хот Чили Пепърс Wink

На него половин, защото е известен и мотивите са други Joy Но иначе и на мъж евала, да. Дразнещи са тези, които не могат, ама напират.

Иначе Крис аз те разбрах, но от първоначалната страст до безразличието, има умерени варианти. Твоето ми звучи по-близо до безразличието.

А колкото до твоя сценарий, избирам секса Joy Ама аз винаги избирам секса. Може би наистина е въпрос на либидо.

# 1 459
  • Обран бостан ;)
И от мен евала, както и на мъж евала, ако излиза с 20 години по-млади гаджета.
Обаче от жените обикновено няма да чуеш евала за мъжа, ами "шопар, дърт перверзник, не го е срам, защо не си гледа наборките" и т.н.

Чукни в Гугъл "Антъни Кийдис приятелка" Wink

На него половин, защото е известен и мотивите са други Joy Но иначе и на мъж евала, да. Дразнещи са тези, които не могат, ама напират.

Други мотиви ? Ай стига бе. Сигурно си говорят по цяла вечер за музика Trollface

# 1 460
А колкото до твоя сценарий, избирам секса Joy Ама аз винаги избирам секса. Може би наистина е въпрос на либидо.
Пази боже такваз жена, като от вицовете: "Мъжо, всяка вечер секса почва в 21 часа, независимо прибрал ли си се в къщи или не".

То не е хубаво фригидна или асексуална или дето "я боли главата", ама пък и дето иска постоянно секс също не е хубаво. Отидеш на риба 2-3 дена и тя, като не могла да издържи без секс...

# 1 461
  • Out of the Mix
Ама, естествено, има си хас. JoySunglassesAnimal Ram

Крис, по-добре така.
Жена, която държи на мъжа си, няма да му изневери.
2 дни нищо не са, тъкмо леко са понасъбрали матрял, телесни течности с натрупване. Sweat Smile
Ако не сме заедно всеки ден с мацката ми, 2-3 дни е нещо "оптимално".

# 1 462
  • Далечният изток
Скрит текст:

Значи два пъти евала и на солиста на Ред Хот Чили Пепърс Wink

Темата била станала безсмислена. Ами ОК.
Вместо какво харезсвам ще ви кажа какво НЕ харесвам, пък вие си правете сметка Wink
На база на моя опит от времето когато ходех по срещи:

1. Не обичам да чакам пред вратата.
Отиваш, звъниш, отварят "ще съм готова след минутка". Това в най-добрия случай значи, че ще излезе след половин час в същия вид в който е отворила вратата, а ти висиш като прани гащи и чакаш.
Скрит текст:
2. Не обичам отговори "където решиш"
Реално се получава така - отиваме "където реша", намусват се, питам къде искаш, същия отговор, после същото. На третия път я карм у тях и не се обаждам повече.
3. Не обчам (особено на първа среща) когато я изпращам да ми сервират ръкостискане и да кажат "беше ми приятно, обади се". Обикновено не се обаждах, но ако все пак се обадя е същото.

За момента това се сещам.
Мъжете, тоест, по ваша оценка "смотяняците" Wink тук да допълват ако желаят.  

Нека подигравките започнат СЕГА !! Trollface
Мдааа, наистина е било миналия век... Отдавна никой не ходи да звъни на вратата ѝ и да я чака.
Пробвай следващия път да се разберете в едиколко си часа на някое място.

# 1 463
  • Обран бостан ;)
Миналия век беше - да.  Вече не ходя по такива мерпприятия.

Ама и на място са ми връзвали тенекия. Wink  

То не е хубаво фригидна или асексуална или дето "я боли главата", ама пък и дето иска постоянно секс също не е хубаво. Отидеш на риба 2-3 дена и тя, като не могла да издържи без секс...

То, малко като в един стар виц:

Ж - Искам секс.
М - Боли ме главата.
Ж - Вземи аспирин.
М - Не помага за тая глава. Wink

# 1 464
  • Далечният изток
Аз се сетих един друг Simple Smile

- Мило, тоя хляб е много твърд бе, как да го ям?!
- Не го яж! Кажи му, че те боли главата!

# 1 465
Което ме подсети за един приятен женски разговорник
Скрит текст:

И да не сме капо
Мъжка реакция
Скрит текст:

# 1 466
  • София
Абе, Крис, ти сериозно си се филмирал, че жените само чакат най-малкия повод да се метнат на друг. Разбира се, че ще издържа няколко дни, и повече се е налагало, пък като няма как, и сама мога да си помогна.

# 1 467
Hazel, 🤣🤣. Смея се с глас, но аз съм имала много подобен чат.
---
Без химия връзка и аз не мога поддържам.
---
Крис, ако жена ти е с по-високо либидо, готви се. 👻 Рано или късно ще изревеш.

# 1 468
  • Обран бостан ;)
А ако той е с по-високо Wink

# 1 469
  • Далечният изток
Не е. Вече го разконспирирахме.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт