Как обичат мъжете?

• 55 394
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Така е... Аз също приех, че съм меркантилна... Жена съм, в природата ми е, и е по-силно от мен... И си искам, искам, искам, от всичко по много 🤩

# 1 606
Много искате. 😅
Мен ми препоръчаха даже аз да черпя. Че някой ме е отразил. Завалийката.😊

# 1 607
То всеки си дърпа към своето, но е скандализиран, когато другият прави същото Wink
Именно.
И аз се възмутих като чух в другата тема за оня пич, дето водил на три вечери и накрая го отрязали, защото еди-какво си (нещо тривиално беше), ама като е за друг човек, реакцията от жените беше - айде голяма работа, какъв мъж е иначе, какво му е станало като е платил три вечери.
В същото време ако жена е легнала с мъж и той после се покрил, не съм чул да й се каже - айде голяма работа като си му дала, изтъркала ли си се. А се почва пак по мъжа - тоя лъжец, женкар, негодник...

# 1 608
Ха-ха, да черпиш със секс.
Крис, печелиш Златна малинка.

# 1 609
🤣🤣
Викаш- да се знае. Плаща вечерята  - онази вдига краката. Няма не го харесва,  няма недей.
Ох беее.
Никой не го е карал. Явно е лош бюджетар.
Жена, ако някой я мине и не я потърси после, ясна работата - не го е изкефила или онзи е бройкаджия.
Това е положението.

# 1 610
  • Далечният изток
Е, то неслучайно отдавна във форума се твърди, че най-главното изискване на мъжете към жените е последните да нямат изисквания.
Даже, ако питате мен, трябва да хвърчим от радост, че въобще някой мъжки екземпляр ни е обърнал внимание. Щото сме обрани бостани с претенции - нищо нямаме, нищо не даваме, само искаме, искаме, искаме....

Мъжете, верно ли такива са жените, които срещате в живота бе? И не може да си представите, че има и друг вид?

# 1 611
Няма да се изтърка, ама другият път ще иска нещо повече, преди да си легне. А това вече с тея вечери, дето някой плащал, смешни сте. Всички тука споделят, че хич няма значение дали някой е платил някому вечерята и дали изобщо е имало вечеря, ама всички все с тая вечеря Simple Smile))) Все едно сме в някаква старческа резиденция, вечеря та вечеря. Няма ли за вас плаж, партия тенис, планинарстване, изложба, кино и т.н.

# 1 612
От "изложенията" на мъжете тук разбрах, че обичат семплички женички, които да им плащат сметките и да не знаят много, много.

Ето какъв бил проблема! Скъпи дами, дишайте спокойно! Нашите сметки си ги плащаме сами без да мрънкаме или да се глезим и очакваме от вас да правите същото със своите, за да демонстрирате, че сте възрастни хора и сте получили добро възпитание. "Татините девойки" не са ни интересни - свикнали ми те "тати да ходи по петите им и да прави всичко вместо тях - на Марийка ѝ се папка, тати ще купи храна".

Нима искаш да кажеш, че в една двойка (семейство) според теб всеки трябва да си плаща сметките сам?
Като си на среща с жена, пак така ли процедираш? Тарикатско ми се вижда, но ако всички мъже са като теб, жените ще трябва да се приспособят към тази ситуация. Грозно и тъжно ми се вижда...

Странната птица, в болдната дума буквата "е" е излишна. Ти може да очакваш, но аз не. Не си упълномощен да говориш от името на всички мъже.

# 1 613
  • Обран бостан ;)
Хубаво, меркантилна съм. Няма лошо. По-зле ми се вижда да съм като другите бозайници -> има нагон -> трябва да се задоволи. Всъщност и те си избират партньорите. По мириз, танци, окраска, мъжките се бият... Лоша, лоша природа

Тоест, мечтаете си да живеете като бозайници невладеещи членоразделна реч ? ОК Съгласен!

Скрит текст:
И за да видите, че съм благосклонен ще ви кажа как да спечелите много, ама много пари.
В събота гледах Гранд При на Ф1 в Лас Вегас. Направи ми впечатление, че няма нито един женски тим и дълбоко се възмутих. Къде гледат борците за женски права не знам. Трябва да се въведе някаква квота, защото това там си е чиста полова дискриминация.
Щом мъжете го могат, няма как жените да не могат да се справят с това. То няма нищо - сядаш, караш, кефиш се и ти плащат милиони. Всеизвестно е, че жените са по-добри в шофирането, та колко му е да отсвирят някакви мъжленца там. Пък ако знаете как карат. УжаЗ, У Ж А З ! Изпреварват където им дойде, мигачи не дават, пълни примати.
Накратко отивайте, правете един фимейл Ф1 отбор, спечелете всички трофеи, взимате кинтите и друм на малдивите.

И да не забравите да почерпите бедния Ал. Wink

# 1 614
  • France
Даже да четеш не можеш... какво ли остава за други изисквания Rolling Eyes

# 1 615
  • Далечният изток
Чудя се, ако мъж покани жена на вечеря у тях и сготви, дали после ще ѝ иска половината пари дето е дал за покупки?

Ей, това още ли се тиражира, че жените като правят секс, дават, пускат на мъжете, все едно удоволствието не е взаимно, ами е някаква мъжка привилегия...

# 1 616
И ако мъжът не се справи достатъчно на ниво, пък жената  е дала половината пари, после той ще и ги върне ли?

# 1 617
  • France
Ей, това още ли се тиражира, че жените като правят секс, дават, пускат на мъжете, все едно удоволствието не е взаимно, ами е някаква мъжка привилегия...
Може би някои мъже просто си знаят "майсторлъка"

# 1 618
  • Обран бостан ;)
Даже да четеш не можеш... какво ли остава за други изисквания Rolling Eyes

Е, ти нали можеш. Heartpulse

Апропо - ако се бяхте родили по времето на Платон щяхте да сте елита на елита. По онова време всеки, който е можел да чете и да пише е бил считан за много умен човек, който трябва да предаде знанията си на поколенията. Тоест, вместо да перете на реката и да готвите на огнището щяхте да пишете свитъци, стели, да ви ваят бюстове.

Абе в грешно време сте се родили и т'ва е.Sunglasses

# 1 619
🤣🤣
Аз и сега съм елит.
Добре че е бг-мама.
Инак тукашните дами в реала само ще ги миришете.
Барем се забавляваме с вас.

Общи условия

Активация на акаунт