Как обичат мъжете?

• 55 307
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 1 665
Ми за какво да го прави на въпрос - сега друг я размазва от кекс , а щом те е оставила, вероятно по-добре я размазва

# 1 666
  • София
Толкова е хубаво...
Аз да истерясвам, той да идва да ме успокоява. Всеки луд с номера си и двамата заедно си правим наш цирк.

# 1 667
  • Обран бостан ;)
Ми за какво да го прави на въпрос - сега друг я размазва от кекс , а щом те е оставила, вероятно по-добре я размазва

Ако можеше да облече бельото, кето носеше когато бяхме заедно, бих му завидял, но не.
Да си я размазва колкото иска.

Защо смятате, че когато една жена напусне един мъж, непременно мъжът е губещ. Понякога е печеливш. Wink

# 1 668
  • По света и у нас
Бънди и твоите коментари лъхат на травматизиран мъж без диплома за висше образование. Ние не се бием у гърдите, че сме умни, просто ти казваме какъв ни е старта.
Дипломата е първата цедка, и както винаги тези без диплома неглижират тези с диплома, защото никога няма да разберат какво е да имаш такова нещо.

Ако аз  мога да съм изчела 50 учебника и взела 51 изпита, до 24 годишна възраст, когато мога да направя абсолютно всичко със себе си , значи и мъжа ми трябва е реализиран подобно на мен, че и много повече от мен, след като ни е казано, че мъжа е по- от жената.

Ние не се състезаваме с мъжете, ние виждаме че мъжа може да плува, бяга по-бързо от нас, изобретява света (жените не) , има по-високи постижения от нас в много области и тн и тн. Ние се радваме на това нещо.
И сега какво, изведнъж мъжете легнаха и затъпяха и все едно ги няма.  И аз трябвало да съм ок с това качество. Ми не съм ОК.
Или ще сте по- от мен или не ме занимавайте.

Колкото дали имало или нямало нормален бял убер драйвър. Джеймс веднага неглижира комплимента и разговора, който съм провела с убер драйвера ми, и го дискредитира че бил ненормален без дори да го е виждал. Примера беше да покаже как ОБИКНОВЕН МЪЖ реагира когато кажеш, че си детска учителка. Това е.

# 1 669
Като човек с магистратура, ако може и аз да се изкажа, че да, хубаво е хората да са от една черга интелектуално и финансово, защото шансът да се наденеш на коренно различна рода и привички от твоите е по-малък. Но дипломата все пак не ни прави по-умни, по-богати, по-сексуални, по-красиви, по-съвестни, по-емпатични, по-добри партньори, по-адекватни, по-търпеливи, по-лоялни, по-малко агресивни. Още сред колегите ми в университета имаше невероятно интелигентни хора, които бяха женомразци.
Все по-често разговарям с академично и кариерно успели мъже, които изглеждат умни, но са много тъпи. Сексисти, расисти, възхищаващи се на диктатори, ксенофоби, закостеняли типове. За съдиите и прокурорите с особена сила важи. Което е много плашещо.
Аз, като една обикновена жена с диплома, никога не съм харесвала точно интелектуалците. Изпадат в една излишна логорея, говорят с часове за теории, за които са чели в реддит, но с такъв тон, че сякаш са писали дисертация по темата. Честно казано досега не съм срещала толкова интелигентен човек, че да си кажа уау. Може би, защото не приемам всяко парченце сложносмилаема информация, която е поета от някого, за белег на превъзходство и увлекателност.

# 1 670
Едно от малкото неща, които не можеш да сбъркаш е погледът на влюбена жена. Просто си личи от километър без да е нужно нищо друго да прави или казва. Размазването от секс няма общо, двете неща могат да се разминават с много.
За качването на килограми се замислих много напоследък след като видях една моя стара любов. Беше толкова красива и нежна навремето, не я бях виждал едни 10-тина години, сега е станала като мечка, прилича на леля и е поне с двойни килограми спрямо преди
Замислих се ако ми се бяха получили нещата с нея и се бяхме оженили, след първата бременност да ми стане двойна...
Със сигурност нямаше да я оставя заради това особено ако имаме дете, но си е тегаво. Дори да кажем не би ми било чак такъв проблем самата дебелина, жена ми също беше качила нормалните килограми като бременна и това по никакъв начин не ми е влияело на привличането. Обаче като знам такова напълняване с какви бонуси върви като силно намалено либидо и самочувствие, от там комплекси, депресии, и съответно скапване на отношенията, от друга страна външния вид си влияе както и да го въртим, така че си е кофти тръпка.
Явно повече неща в тоя живот са тото , от колкото съм си мислил до сега

# 1 671
Явно мъжете тук не харесват дебеланки.
Много мъже харесват.
Лично за мен една жена е редно да се грижи за външността си цял живот.
Това е част от самоуважението.

# 1 672
Не ги съдя мъжете, че си мислят такива неща. Същото нещо си мислех като видях едно гадже от тийн годините, който беше най-готиният в квартала и всички момичета припадаха по него, а след време го видях и беше оплешивял и с шкембе на 28 години. Тези мисли идват като потупване по гърба, че животът ти се е стекъл, както трябва, и не съжаляваш за нищо.

# 1 673
  • София
Мъжете реагират с изплезен език с лиги като кажа "учителка". Въпреки че аз съм хоноруван преподавател, което е нещо много различно от "учителка". Но пак им е някаква "фантазия".
А освен това, предполага поне едно висше.

# 1 674
  • По света и у нас
Това пък с теглото е съвсем друга история. Няма да задълбавам, само ще кажа, че на 40, ако имаш теглото си от тийнейджърските си години ще изглеждаш като съсухрено бабе вкопчено със зъби и нокти в "отиващата си младост".

# 1 675
  • София
Или се разправяш с някого на име Хашимото.

# 1 676
Това е доста обширна тема.
Теглото на жената варира според възрастта и най-вече имат значение костната система - колко генетично тежка/плътна е, и особено процента мускулна маса в тялото /която е по-тежка и дава килограми, но да си по-фит от мазна жена с по-малко кила.
Така че.
Поддръжка си трябва.
Бременноста не е пречка да изглеждаш и после добре или оправдание да заприличаш на слон.

# 1 677
... Като се замислих никога, ама никога не съм се замислял какво точно значи да обичаш или да си влюбен. Не съм питал нито една, а като са ме питали съм отговарял машинално "Да". Щом сме заедно, щом върви цуни гунито, какво да я питаш...
Колко тъжно

Напротив, тъжно е точно обратното, тоест положението на "хората" Wink с 10 страници списък от критерии. И които в крайна сметка все опират до констатацията "- Ама ти не ме обичаш вече...!?"
Добре че има такъв форум, в който да им помогнем да превъзмогнат духовната пустота, в която са изпаднали...

# 1 678
  • София
Ама хората са доста комплексни създания... Имат множество качества. Ако всеки един човек трябва да се опише детайлно, нормално е да събере страници положителни и отрицателни характеристики, освен ако не е много семпъл индивид.

# 1 679
  • София
Аз пък казвам и отсичам. Ако един мъж не ми каже вербално, вокално и ясно "Обичам те", то той НЕ ме обича.
Мъжете са прости същества, каквото им е на сърцето, това им е на устата.
И да, има мъже, на които са им оперирали емоциите в ранна детска възраст и наистина не са способни да обичат и да го изричат. Много са. Аз лично не желая да се занимавам с такива.

Общи условия

Активация на акаунт