Как обичат мъжете?

• 55 379
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 190
Мани ги тия плеймейтки дето го споменаваш във всеки пост, между тях и много зле изглеждащите има доволно нормални, красиви и добре изглеждащи жени, за които говорим

# 2 191
Рф, да отъждествяваш черпене с 'пускане' е унизително за всяка нормална жена.. не е срамно да си беден, срамно е да си евтин..

# 2 192
Сега дъщеря ми е на 20 г. и приятелят ѝ е възпитан, че той трябва да плаща всичко. Айде, за първите 1-2 срещи бива, но след това ѝ стана неудобно и настоя да участва. Отделно за празници ѝ правеше много скъпи (според моите разбирания) подаръци. Съответно тя за негов празник също се изхвърляше, защото така чувстваше, че е редно. Докато веднъж ѝ подари някакъв сешоар за 1500 лв. Ей тогава го хванах и аз за ушите, та се поспря!
Те също са студенти, но и работят здраво, ние също помагаме. Постепенно се наместиха нещата, вече си споделят разходите и си пооправиха финансовата култура.
Ама как така ще си делят разходите? Той половин мъж ли е? Прелъстил я е и сега се възползва от нея.
Извън майтапа, звучат като готина двойка. Знам за кой сешоар става дума, аз подарих такъв на последната ми приятелка. За вашия рожден ден или на половинката винаги трябва да се разкешва човек - важно е тези дни да се запомнят.

# 2 193
Мани ги тия плеймейтки дето го споменаваш във всеки пост, между тях и много зле изглеждащите има доволно нормални, красиви и добре изглеждащи жени, за които говорим

То е ясно, но никой не се задоволява с "нормално" изглеждаща жена.
Бившият ми например обожаваше в мен, че съм добра домакиня и работя, но това далеч не беше достатъчно защото той си искаше плеймейтката.
Е няма как жена, на която поддържката й плюс дрехи и аксесоари да струва петцифрено число и тя да се завре да готви, чисти плюс и да работи, защото на оня кинтите не му стигали. Нема такова животно - сори.

# 2 194
Нямам против инвестициите, но нямам време за пробване на всякакви потенциали хаха.
Първият ми мъж (13 години връзка, 4 години по-голям от мен) 2 години е взимал повече от мен. Бях студентка тогава. После и детенце си родихме. Щото любов, обич, потенциал налЕ, и какичка бъхта, работа, кариери, кредити. Някакси все не му с еполучаваше и аз бях на топа на тежестите. Е па писна ми в един момент, аз дърпам напред, то ме дърпа назад. Не става. Натам.
Вторият, младо момче, още без цел и посока, но лудо влюбени. Коренна разлика – без пукнат грош, но си намери работа на секундата, за да може да живеем заедно. Поддържах го 6 месеца, защото беше символичен дохода му. Но виждах, че е изключително интелигентен и талантлив. Насърчих го да се яви на един конкурс за творческа професия. Веднага го забелязаха и от хиляди, избраха него. Днес си е успешен и утвърден в тази професия. Доволно добре печелещ.
Та ето ти разлика в инвестициите. Това са хора. И двамата ги обичаш, но не всеки реализира потенциала си.
Живот.

# 2 195
Ма то си е казано: съвършения мъж срещаш когато го родиш

# 2 196
Базила, третият какъв трябва е, за да се получи?

# 2 197
Странно само на мен ли са ми "пускали" готини мацки и без два лева?
Това се опитвам да обясня от самото начало. Финасовият въпрос съвсем не е основен за масата жени. Вие също си имате до себе си съпруги, които не са такива. Но хората са различни, има и от този тип. Има и мъже, за които е важно да плащат и само така се чувстват мъже. Защо да няма и за тях избор?
Но съм убедена, че дори за тях парите са само капка в морето. Прекалено много страници се отделиха, за сметка на доста по-важни неща, които са израз на любов или обратното. Отношението към един човек показва обичаш ли го или не. Да ѝ покажеш, че е единствена не става само с пари.

# 2 198

То е ясно, но никой не се задоволява с "нормално" изглеждаща жена.

Извинявай, ама тук вече се оля.
Що, ние да не сме плеймейтки, гонещи петролни магнати?
Работещи жени, гледащи семейство, поддържани, осигуряващи си комфорт и нормално съществуване.

# 2 199
Покрай медицинските университети в България се напълни със студенти от западна Европа, една част истински западно европейци, не натурализирани араби и пакистанци, а етнически италианци, англичани и д-р. Няма такава мизерия покрай тях, масово квартири им са леш, имам наблюдения покрай хора,дето се занимават с това. Много се превъзнасяте по западните мъже, само това мога да кажа

# 2 200
Смесени бракове винаги е имало, но когато се смесят различни култури и религии, не съм чула да са много хепи тия жени и да изкарат дълго в мир и любов.

# 2 201
  • Далечният изток
Хич не ми трябват западни мъже! Аз си харесвам българите (не всички!).

# 2 202
Някой го беше споменал по-рано. Успешните бракове между българка и чужденец са много повече от колкото между българин и чужденка. Разбира се това със сигурност има и други мотиви, но все пак. Има си едни специфични балкански черти у мъжете по нашите ширини (визирам не само българи). И връзката ми е с българин, да не си помисли някой, че обобщавам.

# 2 203
Причината е друга, англичанки и германки масово страдат от затлъстяване, дори проблема е доста сериозен. Общо взето изглеждат зле, за това източно европейките са желани за съпруги от западняци, защото в масовия случай са много по красиви от местните, повече се придържат към традиционната роля на жената и феминизма още не им е промил мозъците до невъзможна степен. Мои познати емигрирали след 2000-та се изпожениха или за българки, или за източно европейки и от бившите съветски републики. Не се сещам нито един за англичанка или германка, или американка от английски произход

# 2 204
Защо ММ го изключваме?
Нали и него свястна майка го е родила

Издиша ти логиката пак (пак, пак...) рф

Общи условия

Активация на акаунт