Как обичат мъжете?

• 55 235
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 400
Аз го черпя готвене, той ме черпи пазаруване.

Имаме сделка.

# 2 401
Аз си мисля, че той визира това, че поколението ма майка му е било щастливо да готви на мъжете си а сегашното счита това за почерпка към мъжа.

Мисля също, че Годзи е към 35 годишен.

Така като ни спрягате като лелички - ми става още по мило и готино да се усещам в кожата на леличка с кръгли бедърца, дупенце, двойна брадичка и къса причесчица лол. Истината е че - ми е удобно да съм леличка, не ми се преструва на неудържима неостаряваща сексбомба (то е смешно да го правя на моята възраст), харесвам да си гледам цветята и децата, да оставя 36 годишния ми съсед да ме изнасили от време на време, да ида на някаква среща с някъде нов мъж и през другото време да си мисля за изкуство, дрешки, парички и да се присещам с обич за бившето ми гадже, което не се обажда.

Примадона, благодаря за прякора Годзи. Satisfied
Наблюдавам те, показваш класа, няма я тази първосигнална злоба и нападателност в теб, а се включваш градивно.

Знаеш ли, това ти състояние, което описа, е изключително привлекателно.
70% от жените, които срещам, са някакви невротични и несигурни, живеят поставени на постоянно напрежение от самите тях, което им изпържва мозъка след някакво време и започват да играят едни глупави игри и да разиграват драми само защото не отговаряш на тази стресова вибрация.

# 2 402
  • София
Тук често взеха да споменават думата "кавалер", затова я да ви препитам: колко неща от тоя списък ги пропускате? За да търсиш кавалер, трябва да си дама /аз ви наричам така като част от обноските си, ама е нужно повече от това да си жена, за да си дама/.

https://dama.bg/article/10-pravila-za-dobro-povedenie-koito-spaz … vsiaka-dama/29563

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 00:47 от Странната птица

# 2 403
Тук често взеха да споменават думата "кавалер", затова я да ви препитам: колко неща от тоя списък ги пропускате? За да търсиш кавалер, трябва да си дама /аз ви наричам така като част от обноските си, ама е нужно повече от това да си жена, за да си дама/.

https://dama.bg/article/10-pravila-za-dobro-povedenie-koito-spaz … vsiaka-dama/29563
Само с писането на съобщения не съм съгласна и не спазвам, защото е удобно, 90-процентова дама съм  Simple Smile

# 2 404

Видео за традиционния модел в семейството. Забележете представен от мъж.

# 2 405
Никой мъж досега не ме е питал какво ще ядем.😄
А така, Джемсе, работите за цялостния образ.
Някой друг нещо да му се откъсва от сърцето да черпава?

Пак аз.
Метли. С дълги дръжки.
Ама не черпя, само на лизинг ги давам, че много ги амортизирате...

# 2 406
  • По света и у нас
🧐 ми добре, наблюдавай ме.

Като каза наблюдения. Вижте какво ме изненада този следобед. Едно много наблюдателно животно.

# 2 407
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Гуууууууууууд мооооооооооооонинг лейдиииииииииииииииизЪ анд джентълмен Wink

Уазааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ?

Честито на всички съименници на Св. Николай Чудотворец.
Ако познавате - да им се обадите.

По стара традиция на имен ден не се кани, ама и не се ходи с празни ръце.

Отивам да прочета какво сте написали нощеска.
Sunglasses

Arielle - Редовен потребител

# 2 3775 дек. 2024, 17:26 ч.
Arielle
О хайде пак двойни стандарти! За мъжа е окей цветущо да обяснява как и кога коя е оправил пред приятели, но за жените това е забранено.

Ако един мъж разправя какво е правил, по-вероятно е нищо да не е првил.

Ако една отхвърлена жена ти каже, че му е малък - иди провери преди да и повярваш.

Гледам все още няма пълен консенсус по въпроса за плащането.
Явно ще си остане висящ (въпроса) Wink

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 08:40 от Al_Bundy

# 2 408
Честно казано, в такава ситуация изобщо нямаше и да се сетя за 20те лв. Щеше да ми е тъпо попринцип от ситуацията, която звучи обидна и унизителна (най-малкото).
Драго Гугълче (и това не го казвам иронично, а искрено, защото ти наистина си една от най-любимите потребителки на много хора тук, вкл. и мен),
Да, обидно е за егото, но това е нещо, което мъжете като активния в ухажването пол се научават още от момчета да приемат - че обекта на твоите желания може да предпочете друг. Едни по-лесно, други по-тежко го приемат, но са свикнали.
Жените също не обичате удар върху егото - например когато мъжът предпочете друга, защото е по-красива.
Но разликата е, че при мъжете се очаква и да си платиш за това удоволствие - на това хамериканците му викат adding insult to injury. Едното е част от живота и трябва да го приемем, но другото поне можем да си го спестим, ако сме далновидни.

# 2 409
  • Далечният изток
Ама стига с това плащане на 2, 10 или 20 лева вече.... Жалки сте...

# 2 410
Крис, казаха ти го няколко пъти, но и аз да го повторя: 20 лв са нищо за разочарование. Плащам, пия студена вода, забравям. Ако са те ухажвали, дарявали с внимание, красиви думи, време, жестове (забележи, за пари въобще не отварям дума), влюбила си се, преспали сте един-два-три пъти и момъкът изведнъж престане да вдига тел, да отговаря на съобщения и т.н. ей тогава как боли. В твоя ценоразпис колко струва тая болка? За наименованието й на английски няма да питам.

# 2 411
  • София
Него го боли само за пари Laughing

# 2 412
Не знам, аз не те разбирам. (всъщност много добре те разбирам – пораженческо мислене, което придърпва към собственото си ниво)
Никога не са избирали друга жена вместо мен.
Но в същото време нямам нищо против да изберат.
Нарича се осъзнатост/зрялост на индивида.
Може да имаш моментна фрустрация, но не и да е насадено в ума ти под формата на комплекс.
Като при теб, Криско.
//
А, и още повече, ти как реши, че Гугълчето не е супер красавица.
И трябвало да приеме бла-бла.
Ама, айде спрете се. Това, че вие сте грозноватички, не е лошо само по себе си. Но когато някой започне да ми обяснява, че и аз не съм била нищо особено и трябвало да се задоволя с някой пухльо...
Ами, не, не трябва.
Всеки да си дърпа и разполага според чергата.
Който после 1 година не спи, че се е прецакал 20 кинта за излизане и тази видиш ли не му пуснала, ами заслужава си и "по-лоша".
А нагласата "черпя-чукам" дори ще подмина със смях и снизхождение.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 09:32 от BasilA

# 2 413
Мисля че свикването да не си предпочетен е най-нормалното нещо на света. Даже е като цирк, маймунките продължават, ти оставаш отстрани, да гледаш сеира.
Всъщност, да останеш сам за период от време е като да излезеш от една въртележка. Избраната я чакат обичайни неща, бебета, отпуски, домакинство, велик избор, няма що

Аз като съм оставала сама, съм срещала неочаквани жени, мъже, работни ангажименти, живот в чужбина, откликвала съм на покани от днеска за утре - и даже малко им завиждам и сега, на "неизбраните"

# 2 414
  • Далечният изток
Мисля че свикването да не си предпочетен е най-нормалното нещо на света. Даже е като цирк, маймунките продължават, ти оставаш отстрани, да гледаш сеира.
Всъщност, да останеш сам за период от време е като да излезеш от една въртележка. Избраната я чакат обичайни неща, бебета, отпуски, домакинство, велик избор, няма що

Аз като съм оставала сама, съм срещала неочаквани жени, мъже, работни ангажименти, живот в чужбина, откликвала съм на покани от днеска за утре - и даже малко им завиждам и сега, на "неизбраните"

Ааа, ама ако си изхарчила и 20 лева напразно..... Оххх как боли....

Общи условия

Активация на акаунт