Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 516
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз живея в този район, но не съм го срещала. Често виждам Никол Станкулова с майка си в парка Света Троица обаче.

# 631
Етиен Леви съм го виждала в Мрамор, мислех, че там някъде живее. Може и вилата да му е там, де. Никол Станкулова и аз съм я виждала в парка Света Троица.

# 632
Етиен живее в Зона Б5. И аз не съм виждала Никол в Света Троица. Само да ви поправя не парк, местните му казваме градинката Света Троица. Парка е Западния парк.

# 633
Мони и Гергана Паси излизаха от банка, преди да пресекат, тя го хвана под ръка. Много мило изглеждаха. А тя - много елегантна, макар и доста кежуъл.
По-късно през деня - проф. Иво Христов (80-те %), до Кристал. Има злобничък вайб.

# 634
И аз видях Етиен Леви днес, в Банишора беше, предполагам с жена си.

# 635
Мариан Бачев, с жена си на излизане от метрото.

# 636
  • на последния етаж
Тома Биков по бул. "Шипченски проход".

# 637
Снощи Церемония за театрални награди Аскеер 25. В салона и пред входа на театъра:  Стефка Янорова - като символ на женственост и мекота. Василена Винченцо - сладка, в напреднала бременност и толкова одухотворена. Ивайло Христов артистичен и обичан явно много от студентите си, защото беше обграден от цяла група красиви млади хора, Касиел Ноа Ашер - абсолютна елегантност и стил,  Албена Павлова и Емил Марков толкова непринудени, искренно усмихнати, Светлана Янчева - велика е тази жена с цялата си липса на каквато и да било суета. Михаела Филева - искряща хубост! Скромни, нормални, възпитани и бих казала притеснени от погледите Simple Smile  Единствено май се разочаровах от Мариян Бачев след като свърши церемонията и минавахме покрай всички чакащи навън. Направи ми впечатление с някаква приповдигната надменност в поведението му. Малко като персонаж от карикатура на министър.

# 638
  • София
Вчера на площад Славейков авторът на "Мамник"- Васил Попов. Имаше някаква среща с автори, но в публиката бяха само около 10 човека.

# 639
  • София-Младост
Рапърът Устата на летището, пристигаще от някъде.
В the Mall видях Андреа Банда  Банда.

# 640
  • Sofia
Нети - много добре изглеждаше, хареса ми, отдавна не  бях я засичала.
Иво Никодимов и Мария Чернева. Тя свежа, ненатрапчива, той имам чувството, че все по-нисък става.
Георги Ангелов (История Бг) - младолик и добре изглеждащ.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 20:34 от Child of June

# 641
Вчера в Ремедиум видях Бойка Велкова. За пореден път ми прави лошо впечатление

# 642
Косара и Ана Мария от "Ергенът".

# 643
Дарин Ангелов и Бойка Велкова пред театър 199. Снимаха някаква сцена

# 644
Вчера в Ремедиум видях Бойка Велкова. За пореден път ми прави лошо впечатление

Защо 🙂
Аз съм я виждала 2-3 пъти в една доста популярна верига ресторанти с приятелка и се държеше много мило. И е много красива на живо.

Общи условия

Активация на акаунт