Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 521
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Днес се разминах с журналиста Михаил Дюзев около Паметника Левски. Много добре изглеждаше, хубав мъж.

# 616
Тони Стораро и съпруга, Теди Велинова-в задръстването на кръговото на Драгалевци.
Теди я виждам редовно там с децата в колата. Явно ги кара на училище по този маршрут. Свежарка е.

# 617
Веселин Ранков на "Славейков".
Изглежда много добре.

# 618
Вчера вечерта в кварталния магазин Антон Радичев. Много неглиже изглеждаше.

# 619
  • София
Днес видях доста хора.
Първо Любо Нейков около Народния, разтоваряше с някакъв младеж.
После пак в района Искра Ангелова, за съжаление вече годините доста и личат.
В публиката на Народния- Виктор Ергенът и гаджето му Поли Недкова.
и актьорите Александър Хаджиангелов и Николай Луканов.

# 620
  • Пловдив
Евгени Минчев днес в Пловдив. Пред един ресторант до Панаира - La Dolce Vita , после на пейка в градинката пред блока до същия ресторант.

# 621
  • Г. О.
Мартин от "Ергенът" в гр. Велико Търново. Беше с много готино Ауди, което тъкмо беше паркирал и тръгна с някаква жена, която не ми е известна, но тъй като бях в колата, нямах достатъчно време да я огледам. Впечатлих се от краката му, които бяха много тънки като за мъж.

# 622
Мартин от "Ергенът" в гр. Велико Търново. Беше с много готино Ауди, което тъкмо беше паркирал и тръгна с някаква жена, която не ми е известна, но тъй като бях в колата, нямах достатъчно време да я огледам. Впечатлих се от краката му, които бяха много тънки като за мъж.

Още в предаването ми направи впечатление, че е с много тънки крака, като го даваха да танцува с една от ергенките (слабичко момиче), неговите прасци и глезени бяха по-тънки от нейните

# 623
Загледах се в Ергенът в четвъртък. Точно това ме впечатли - краката му. Колко слаби крака за.мъж имаше.

# 624
На финала на Капките съм в момента .

Мястото ми е близо до малката сцена, на която излизат водещите преди да обявяват изпълнителите . Докарват ги с една количка за голф.

Е няма такова надменно и пренебрежително отношение като на Геро. Гледа отегчено, върти очи е когато някой от публиката се опита да му каже нещо или да се снима с него, се обръща демонстративно на другата страна …

# 625
Певицата Веси Бонева видях днес да си хапва.

# 626
Аз също го засякох няколко пъти с много подобно на описаното момиче. Май са гаджета. Няма информация да е сключвал брак и да има деца.

Със Светльо Витков бяхме в един самолет. Младата дама, която беше с него, имаше красиво лице с много изразителни очи.
Той има ли семейство, деца?

# 627
Доколкото ми е известно, Светльо Витков няма жена до него и дете.

# 628
Етиен Леви и жена му, най-вероятно. Караше форд комби някакво, бяха на светофара на Димитър Петков- пазара

# 629
Етиен Леви и жена му, най-вероятно. Караше форд комби някакво, бяха на светофара на Димитър Петков- пазара
Явно живее някъде в района, няколко пъти съм го засичала там и винаги, когато го погледна се усмихва. Много възпитан и добър човек изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт