Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 528
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.София
Актьорът Веселин Ранков ( изглеждаше адски уморен), на спирка на тролей.

# 601
  • Sofia
Корнелия Нинова. Много отслабнала, добре изглеждаше. Нещо не беше уцелила грима за лицето - кожата й лъщеше, личеше си, че доста грим е отишъл по лицето  уж за свежест. Усмихната, не се натрапваше.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 00:31 от Не се сърди, човече

# 602
Снощи на Лунар Рут Колева и съпруг

# 603
Денис Ризов и Наталия Симеонова след музикално събитие на Йордан Камджалов.
Наталия е доста отслабнала, но в лицето е много “напълнена “,буквално не може да се усмихва от филъри. Гледаше с едно обожание Ризов, той беше с едни размъкнати дрехи , но сложил сако…
Малко след това и самия Камджалов

# 604
  • София
Вчера на Графа Ириней Константинов, облечен спортно-елегантно и със слънчеви очила. Според мен изглежда прекрасно за възрастта си.
По-късно пред ТБА - Веселин Ранков, с някакво младо момиче беше, може би дъщеря, внучка, не знам. 😃
Днес една от певиците близначки Алекс или Влади, не знам коя, на детския концерт, на който танцуваше и дъщеря ми.

# 605
  • на последния етаж
Петър Калчев, Марио Николов на концерт.

# 606
  • софия
Днес Румен Бахов около Народния театър, пак там Здрава Каменова и мъжът и.

# 607
Анастасия Лютова и Пенко Господинов на концерт в НДК.

# 608
Вчера Георги Милков, а днес Слави Ангелов. Много стилни и двамата, с хубави костюми и приятна осанка

# 609
  • София
Вчера, Радина Кърджилова на Графа, близо до Св. Седмочисленици.

# 610
  • Sofia
Александър Симов - хем му се чудя откъде идва самочувствието, което демонстрира, хем му завиждам, че няма скрупулите да го демонстрира. На днешния вид и свирукане беше забравил да си сложи каскета само.

# 611
  • София
Симов го видях уикенда. Много наперено върви, чак смешно. Но пък безупречен облечен - обувки, костюм.

# 612
  • Sofia
Симов го видях уикенда. Много наперено върви, чак смешно. Но пък безупречен облечен - обувки, костюм.
Преди няколко седмици пак го видях и тогава си викам браво - спретнат, отслабнал.. И като бонус - мълчеше. И днес - бам, нищо общо. Само ще кажа, че не е отслабнал и не беше  подбрал ризата, така че да не зеят копчета където не трябва. Ако имаше конкурс за съвременно рекламно лице на ТКЗС днес Симов щеше да е победител.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 20:32 от Child of June

# 613
Сега проверих коя е този наперен Симов.Знам го от тв екран, но не знаех името му.Да, определено не е приятен нито като външност, нито като поведение.
Аз видях една дребна руса дама.Преди 15тина години често беше гост в тв студия.Емигрирала е на младини (не си спомням къде) само си спомням, че е с титла графиня.Беше с възрастен мъж, разпознах я по специфичната дикция и акцент.Носеше шапка с козирка, но видях лицето и.Трябва да е на доста години, но изглежда все така добре в лице и като физическа форма също.

# 614
  • София
Иво Инджев на Кристал. Много артистично облечен в сиво и оранжево, с красив букет в същите цветове.

Общи условия

Активация на акаунт