Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 497
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Писателят Иво Иванов в автобуса днес

# 721

Завърна ли се окончателно в България?

# 722
  • София
Г-жа Татяна Дончева до Съдебната палата.

# 723
Радина Кърджилова сутринта на "Раковски". Разминавахме се по тротоараи една жена я спря да й честити рождения ден. Тя се държа много мило с нея.
После - Добромир Банев пред азиатския ресторант на бившия мъж на Гала. Облечен в ярко зелено.

# 724

Завърна ли се окончателно в България?
Не знам. Не го питах Grinning

Миналата седмица написах, че видях Добрина Чешмеджиева, но не споменах, че ми се стори с коремче. Сега обаче по БНТ я видях и пак така изглежда. Знам, че е направила спонтанен аборт преди време, та не смея да се зарадвам. Вие виждате ли това, което аз виждам?

# 725
Иван и Андрей, жена му на Андрей, Алекс Ковачев, Яна Маринова, Кирил Десподов, премиера и други на кариерния форум в събота.

# 726
  • Sofia
Иво Иванов тази седмица е коментатор в ''Преди обед''.

Добрина е на 52год...дано е  ,но ме съмнява ...може да е в менопауза Rolling Eyes

# 727
  • Край морета северни и южни
Преди време в самолета видях Михаела Филева със Славена Вътова и други приятели няколко реда пред нас. Инфлуенсърите Вероника Манова и Илиян Чулев пък стояха точно пред нас.

Славена направо ми стана смешна. Беше се дегизирала със слънчеви очила, че и шапка, но въпреки това се оглеждаше сякаш се чуди дали някой ще я познае. Е, за нейна изненада само аз я забелязах, сякаш никой друг не я отрази хай дамата, уж искаща да мине инкогнито, а реално търсеща внимание.

Михаела Филева наистина има супер чар и е много естествена, лъчезарна и усмихната. Помня, че се изненадах какво ги свързва със Славена, защото втората е с доста по-кифленско поведение. Михаела ми се стори като много земен и естествен, позитивен човек, а хората около нея може да се каже, че се лигавеха и превземаха. Славена не беше чак толкова превземаща се като тях и да кифлее с думи и лиготии, тиха си беше, но както казах при всяка възможност се оглеждаше като мишка в трици дали ще бъде забелязана. Smiley

Двойката инфлуенсъри ми звучаха супер лигави и кифленски. И двамата! Smile

# 728
Георги Милков

# 729
Миро Севлиевски много нисък
Любимият ми Г. Бърдаров на колело
Министър Бачев с малката си дъщеря в работен ден по улиците на София.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 12:32 от Не се сърди, човече

# 730
Сутринта Бърдаров без колело. Преди обед Деян Ангелов.

# 731
Виктория Капитонова в Гранд хотел Терме.

# 732
  • София
Веселин Ранков, седнал пред ТБА.
На една от пресечките на Раковска- актрисата Елеонора Иванова. Нямаше много добър вид, пушеше и беше с един блуждаещ поглед.

# 733
Мона Гочев, мъж и дете до НДК.

# 734
Онзи ден -Криско и Дара
Днес Волен Сидеров

Общи условия

Активация на акаунт