Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 561
  • 752
  •   2
Отговори
# 285
Не всички могат да имат красиви лица и стройни тела и прави крака. Имам предвид за споменатото име на Левон Харпарцумян преди 2-3 дни. Човекът е много умен и образован. Слушам и.чета неговите икономически анализили.с.внимание. Имам икономическо образование. Не гледам.толкова външността на човек, а какво има в главата му и в.сърцето му. Красотата е до време. Като остарее човек, красотата повяхва.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 18:17 от Анонимен_7

# 286
А Хампарцумян няма икономическо образование.

# 287
Не знаех. Умен е, обаче. Знам, че заемаше някакъв ръководен пост в една банка.
Иначе ми е любопитно е да чета кои хора сте срещнали, как са се държали и какви хора всъщност. Аз не съм от София и не срещам интересни хора. Затова няма как да пиша по темата дали.съм срещнала някаква известна личност!

# 288
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За мен е хитрец, който е бил на точното място, в точното време. Скъпо платена пионка.

# 289
За мен е хитрец, който е бил на точното място, в точното време. Скъпо платена пионка.
Абсолютно!

# 290
  • софия
ЛевоН Хампарцумян беше на точното място в точното време. Ако не се беше пенсионирал, щеше да бъде изритан от Булбанк.

# 291
ЛевоН Хампарцумян беше на точното място в точното време. Ако не се беше пенсионирал, щеше да бъде изритан от Булбанк.
Беше пенсиониран.Той все на апетитни места работи,бивш приватизатор ,преквалифициран в банкер.След няколко банкови издънки го пенсионираха.Сега скучае и се показва по телевизора прави  се на икономически и политически анализатор.

# 292
  • София
Беше пенсиониран.Той все на апетитни места работи,бивш приватизатор ,преквалифициран в банкер.След няколко банкови издънки го пенсионираха.Сега скучае и се показва по телевизора прави  се на икономически и политически анализатор.

Беше и заместник-министър на икономиката.

# 293
  • Deutschland/HE
А какви са му издънките? Той беше много дълго време там, по негово време се осъществи и продажбата на банката (Булбанк на Уникредит). Бях чела, че вече не е изп. директор, но не се задълбочих изобщо. За кратко съм им била клиент и не бях доволна.

# 294
  • Варна
Ми направи ми впечатление, че на живо изглежда зле, защото по тв въобще не дава вид на такъв.

# 295
Мисля, че беше болен  и за да се лекува се пенсионира от банката.

# 296
  • софия
Не съм запозната със здравословното му състояние към онзи момент и дали не е използвано като причина. Зная, че имаше нагласа да се пенсионира, поради обстоятелства в банката. Мандатът му на председател на УС и на ГИД не беше подновен.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 08:19 от zvаnchе

# 297
  • София
Наско / БТР, небоядисаният Аргиров и Гроздан Караджов поотделно в рамките на минута в Парадайс.

# 298
Наско / БТР, небоядисаният Аргиров и Гроздан Караджов поотделно в рамките на минута в Парадайс.

Останала съм с впечатление, че вече и двамата са боядисани.

# 299
Бойка Велкова във фоайето на НДК, преди началото на концерта на Васил Петров. Сама, очевидно чакаше някого.

Общи условия

Активация на акаунт