Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 583
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Вили Лилков на Витошка.

# 271
Победителят в Биг Брадър Марио си паркира новата кола в Лозенец. Simple Smile

# 272
Гери Малкоданска, едвам я познах - със светъл цвят на косата и с подпухнало лице, в един от магазините  на Парадайс. Персоналът явно я познаваше, та така разбрах, че явно си е тя.

# 273
  • София
Вчера Силвия Кацарова с кучето на Мария-Луиза.
Днес с Мангъров се разминахме на светофара на Мол София.

# 274
Мира Радева днес в трамвая се жалваше от Зеления билет

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 17:38 от Г-жа Рамацоти

# 275
  • на последния етаж
Едновременно, но не заедно проф. Антоанета Христова и Стефания Колева в кварталната аптека.

# 276
  • София
Във фоайето на Театър Българска Армия вчера - кака Лара и актьорите Стойко Пеев и Емил Котев.

# 277
Пред Св. Неделя Игор Марковски, Владо Михайлов и Наско от Бг радио. Всички явно бяха на поклонението на К. Куртев от Акаха

# 278
  • София
Преди малко Алибегов - служебно. Много лоши неща съм чела за него, но човекът беше изключително възпитан и вежлив, нищо лошо не мога да кажа.

# 279
За повечето известни се говори много лошо . Преди вече почти две години видях Веселин Калановски за който се носи славата че е супер темерут но с мен се държа доста приятно и любезно и беше супер позитивен и усмихнат . За това не се доверявам на мнението на хората ако не го изпитам на мой гръб .

# 280
Нещата, които говори Алибегов са си самата истина, но хора които са извън бранша, няма как да го разберат. Казвам го от позицията на служител.

# 281
  • София
За повечето известни се говори много лошо . Преди вече почти две години видях Веселин Калановски за който се носи славата че е супер темерут но с мен се държа доста приятно и любезно и беше супер позитивен и усмихнат . За това не се доверявам на мнението на хората ако не го изпитам на мой гръб .

И аз съм имала среща с него и само мога да потвърдя думите ти. Simple Smile

# 282
  • на последния етаж
Кака Лара в централен столичен ресторант. Беше с млада жена (може би дъщеря?) и водеше 2-3 годишно момченце за ръка.

# 283
  • София
Вчера вечерта Бърдаров в района на СУ.

# 284
Вчера в Южния парк, Бистра от Острова на Стоте гривни, разхождаше сама кучето си. Високичка е.

След това в едно кафе Антоанет Попова- Янг със съпруга си, седнаха след нас на същата маса.

Общи условия

Активация на акаунт