Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 655
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Надя на Коцето в мол България

# 376
Радина Кърджилова пресичаше "Стефан Караджа" и "Раковски". Цялата в черно, с огромни очила. Имаше доста злобен и високомерен вайб.

# 377
  • София
Симеон Сакскуборготски на един полет неотдавна от Мадрид.

# 378
  • на последния етаж
Доц. Огнян Боюклиев на Аксаков, актьора Атанас Атанасов до Военния клуб, Кузман Илиев на Мадрид.

# 379
  • софия
Ана Пападопулу, Янина Кашева, Моню Монев, Биляна Петринска, Параскева Джукелова, Албена Ставрева в театъра като зрители. Харесвам, когато актьори ходят на постановки.

# 380
  • Варна
Емили тротинетката брои ли се за звезда?🤣🤣
В Била беше с Тишо.

# 381
Те не се ли разделиха с Тихомир?

# 382
  • Варна
Те не се ли разделиха с Тихомир?

Явно не.

# 383
  • София
Папи Ханс в едно кафе на бул."Дондуков". По принцип не ми е любимец, но на живо ми се стори симпатичен и земен.
В понеделник на обяд в ресторант "Стария чинар" беше президента на Черна гора и жена му (не, че ги знаех кои са, но сервитьора ни каза). Не видях Радев дали беше с тях, защото беше претъпкано с охранители.

# 384
Папи Ханс в едно кафе на бул."Дондуков". По принцип не ми е любимец, но на живо ми се стори симпатичен и земен.
В понеделник на обяд в ресторант "Стария чинар" беше президента на Черна гора и жена му (не, че ги знаех кои са, но сервитьора ни каза). Не видях Радев дали беше с тях, защото беше претъпкано с охранители.

Коцето Трендафилов е много симпатично момче и според мен.
Разговаряла съм с него лично.

# 385
Днес се разминах с Георги Господинов Heart

# 386
Днес се разминах с Георги Господинов Heart
Преди доста години случайно виждам Радой Ралин в "Български гозби" на "Витошка" ядящ пилешка кавърма,и съвсем случайно носех негова книга (не "Люти чушки",а друга пак с анекдоти...). Приближих се до масата му и го помолих за автограф. Разписа се човека. Yum

# 387
О, аз като студентка видях Радой на спирката на Плиска. Още го помня
Нямах книга в мен днес, а и не бих го спряла на улицата. На Панаира на книгата по-може да поискам автограф.

# 388
О, аз като студентка видях Радой на спирката на Плиска. Още го помня
Нямах книга в мен днес, а и не бих го спряла на улицата. На Панаира на книгата по-може да поискам автограф.

Радой Ралин и аз го виждах често на същото място. Беше доста досаден, честно казано. Ами не винаги и не на всички ни се говореше с него, а той определено заговаряше непознати. Аз бях студентка първа година, не от София, доста объркана и неориентирана и не ми беше комфортно да ме заговаря...

# 389
Вчера се разминах с Боряна Калейн, невероятна жена е. Слаба, фина, усмихната, грациозна. Прелест!

Общи условия

Активация на акаунт