Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 518
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Александра Богданска вчера.

# 646
  • софия
Явор Божанков се придвижваше със segway ninebot one или подобно. Добър баланс има.

# 647
Вчера в Ремедиум видях Бойка Велкова. За пореден път ми прави лошо впечатление

Защо 🙂
Аз съм я виждала 2-3 пъти в една доста популярна верига ресторанти с приятелка и се държеше много мило. И е много красива на живо.
Защото вечно прави коментари или се заяжда, или направо на скандал я избива. И не, не е красива. Беше се позагладила в лице, но сега е мачкан лак

# 648
  • софия
Вчера Владо Карамазов и Дарин Ангелов, поотделно. Владо се е превърнал в чичак.

# 649
  • софия
Владо отдавна е чичак и продължавам да не разбирам припада по него.

# 650
Ами необратим процес е остаряването . Или си мислите че тези хора са безсмъртни ?? Все пак и ние остаряваме, нормално и тези хора също да го правят . Въпреки всичко намирам Владо Карамазов още за хубав мъж .

# 651
Калканджиева в Била. Тази жена не остарява

# 652
Аз съм я виждала 2-3 пъти в една доста популярна верига ресторанти с приятелка и се държеше много мило. И е много красива на живо.
И моите впечатления от Бойка Велкова са същите, Пош. Последно я гледах и в представление на камерна сцена и беше на метър от мен. Много хубава жена, за годините си изглежда чудесно. Simple Smile

# 653
За годините си Бойка Велкова изглежда великолепно . Изключително красива жена , дай Боже всички да изглеждаме така на нейните години . Аз миналата година видях Аня Пенчева и същото е и при нея ,все още изглежда чудесно .

# 654
  • Бургас
Калканджиева в Била. Тази жена не остарява

Видях я в Бургас.Вампир е тази жена!Красавица!

# 655
Мая Манолова на "6 септември", изглежда чудесно. Стройна, елегантна, стилна. След нея подтичваше млад мъж, очевидно неин асистент или служител.
Добромир Банев, близо до Малките пет кьошета. Хубав и поддържан мъж.

Виждала съм веднъж преди няколко месеца Бойка Велкова с Теодосий Спасов, спираха такси - ами, много красива двойка са. Аня Пенчева също видях със съпруга й наскоро - излизаха от цветарски магазин с огромен букет, изглеждат щастливи и хармонични заедно. Не коментирам характери или поведение, разбира се.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 23:23 от KylieM

# 656
  • София
Мая Манолова на "6 септември", изглежда чудесно. Стройна, елегантна, стилна. След нея подтичваше млад мъж, очевидно неин асистент или служител.

Жалко, че възпитание и липсва. Simple Smile

Карамазов още ми е красив на мен, малко почна да ме притеснява възхищението му към престъпниците само. 😃

# 657
Аз пък Мая Манолова я видях преди месец и беше много подпухнала и свлечен контур на лицето.

# 658
  • София
Точно на откриването на изложбата за затворниците си изглеждаше съвсем добре Карамазов. За възхищението към престъпниците - мисля, че почти всеки човек е имал такъв период в живота си. И това ще премине.

# 659
Яна Маринова, Златка Димитрова, Ивайло Захариев, Сами Хосни и жена му Мила,
Секолучки на благотворителния маратон днес в борисовата градина

Общи условия

Активация на акаунт