Изследване на ХОРМОНИ – 28 (тема за взаимопомощ и мнения върху резултати)

• 30 545
  • 602
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравей Денис,
Преди известно време ми беше много полезна, относно засиления косопад при сина ми, който тогава беше е на 17г
Успяваме да овладеем проблема с прием на добавки, мазане с лосиони и РRР процедури.
При последните му  изследвания излезнаха ниски нива на Фолиевата киселина.
До момента не беше изследвана, защото не сме знаели.
В момента приема добавки на желязо, вит Д и и вит. В12( когато пие желязо почива от В12 и обратно) както ме беше посъветвала да ги приема с интервали между тях
Може ли да ми кажеш Фолиевата киселина как да я включа в приема, за да е съвместима с другите добавки?
Благодаря  предварително

# 601
  • София
Здравей Денис,
Преди известно време ми беше много полезна, относно засиления косопад при сина ми, който тогава беше е на 17г
Скрит текст:
Успяваме да овладеем проблема с прием на добавки, мазане с лосиони и РRР процедури.
При последните му  изследвания излезнаха ниски нива на Фолиевата киселина.
До момента не беше изследвана, защото не сме знаели.
В момента приема добавки на желязо, вит Д и и вит. В12( когато пие желязо почива от В12 и обратно) както ме беше посъветвала да ги приема с интервали между тях
Може ли да ми кажеш Фолиевата киселина как да я включа в приема, за да е съвместима с другите добавки?
Благодаря  предварително
Здравей!
За ФК - 1 месец може да приема 800мкг ( 0,8 мг) и след това по 400мкг... докато приема другите витамини - тя е само от полза, няма да навреди.
В12 може да е по-висок, да е на горна граница.
Магнезият може да е по-висок
Вит. Д - да е около 70 ng/ml
Другите са добре.

ФК - трябва да е метилирана форма... приема се след хранене, може на един прием с В12

# 602
  • София
Много ти благодаря, Денис!

Общи условия

Активация на акаунт