Нова съм,само досега ви четях,но реших и аз да се включа с молба за коментар по моите изследвания
Пуснах изследвания за яйчников резерв на 3 ден от цикъла,малко ме притесни Антимюлеровия хормон,за това моля да ми ги разчетеш и ти,и мнение как са всъщност

1.Референтни граници на Лутеинизиращ хормон ( LH ) за жени в репродуктивна възраст по фази в IU/L:
фоликулна 2.4-12.6
2.Референтни граници на Фуликулстимулиращ хормон ( FSH ) за жени в репродуктивна възраст по фази в IU/L:
фоликулна 3.5-12.5
3.Референтни граници на Естрадиол ( Estradiol ) за жени в репродуктивна възраст по фази в pmol/L:
фоликулна 45.4-854

Благодаря предварително за отделеното време!
Имаш лека Хипофункция на ЩЖ - при опити и желание за бебе, ТСХ трябва да се държи под и около 1.0. Ако искаш се консултирай със специалист по репр. медицина.
АМХ е нисък, но Инхибин В е много добре и показва, че има шанс за зачеване.
Провери за дефицити на витамини и минерали, защото ако имаш, това може да е причина и за по-ниските нива на АМХ... той се влияе от много неща, което понякога е добре
.Инсулинът е малко нисък - не е проблем, ако това те е притеснило.
Другите са добре - не виждам нищо притеснително, което да е пречка за зачеване.
[/quote]
Ходих при гинеколг,който е и репродуктивен,не обърна внимание
Ходих и при ендокринолог,тъй като съм чела тук и знам за това ,че е хубаво да е до 1 ,но и тя каза,че е добре,назначи ми пак да я изследваме,тъй като това изследване е от преди 4 месеца+пролактин,само че иска да ги направя на 3 ден цикъл,много държеше пролактина да е тогава,питах за тсх,че съм чувала да е на чист ден,каза не било проблем...та мисълта ми е,че как мога да коригирам при положение,че за лекарите тя си е в норма и ок...Иначе ми назначи витамин Д и витамин Б12,мислех да ги пускам с последните изследвания,но тъй като ги пия като добавка и видях,че е хубаво да има пауза 10 дена преди изследване се отказах,тя каза нямало проблем да няма пауза...та тези неща ме объркват,а се води уж добър специалист