СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 3 - Седмокласник входните изкара, мама кашон с вино си докара...

• 27 847
  • 778
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мерси за темата.
Във Варна има и пробни, организирани от Вектор.
https://cio-vektor.eu/probni-izpiti/
Добавих Simple Smile

# 16
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пиша в 10 теми и още толкова следя. Като ми се опъне един чаршаф с теми в нотификациите, най-бързо откривам каквото ми трябва още от първата дума. С предишното заглавие трябваше да го изчета цялото, за да разбера, че е за седми клас, а не за първи. Нямам против закачливите заглавия, те са си традиция, но в сегашният вариант с начало СЕДМОКЛАСНИЦИ.....ми е доста по-лесно за част от секундата да видя темата. Същото е с парфюмната тема, пише с големи букви ПАРФЮМИ, пък после може да следва и нещо ароматно-поетично.

Благодаря на Vache за оформлението и двойното заглавие.

# 17
  • София
Тъй де, всички са доволни сега.

Важното е да се подкрепяме.

# 18
  • София
Ва нашето извънредно желано столично училище ще се проведат точно 0 пробни изпити. Много сложна била организацията, ауууу, направо невъзможна! Много ме дразнят, най-вече директорката, която хич не става за административна позиция.

# 19
Затова сложих намирам в кавички Wink Определено не използвам всички функционалности, които предлага форума, но то си е за мен. Просто споделих виждане. Хич даже не е важно, ни фатално, който търси- намира, но като се сондира мнение, да дам и моите 5 с'тинки.
По МАТ госпожата каза, че след Нова Година планира да прави всеки месец пробни изпити, но ще видим реално дали това ще се осъществи. По БЕЛ нямам идея- учителката е топ, но какво ще успеят децата да вземат е вече друг въпрос.

# 20
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ариана, поне учителките не могат ли да дадат пробни НВО в час, вместо някой тест или класно?

# 21
  • София
При сина ми учителката по БЕЛ е казала, че ще прави тестове почти всяка седмица. Не вярвам, че ще бъде точно така, но определено ще бъдат често, защото ги юрка много.

# 22
По математика още не са почнали с тестовете, но по бел правят всяка седмица първата част от нво. А аз чакам преразказите да почнат, че да видя какво е положението и колко да се стряскам.

# 23
  • ту тук, ту там
Аз разбрах, че има две пробни матури на предмет, които се спускат от МОН и са за всички. 🤔
Ама може аз да съм недоразбрала…

Иначе всеки учител може да си пуска периодично по свое усмотрение и повече, да.

# 24
И аз така знам - две пробни по предмет. Не е лесна организацията, но е в полза на децата.

# 25
  • София
Ариана, поне учителките не могат ли да дадат пробни НВО в час, вместо някой тест или класно?
О, със сигурност ще им дават в час тестове във формат на НВО, но няма как да е за 70 минути, просто защото разполагат с 40. Аз ще го запиша някъде да направи 2-3 пробни, дори и да са дистанционни, но ще е чак януари-февруари най-рано.

# 26
И аз ще я запиша най-рано февруари на пробни, че тя така или иначе взе нещо да се обезкуражава ( заради оценките си). Иначе ще се опитвам да пробутвам ПИ, които ще качвате тук. Като цяло положението не е розово - 30% разсеяност, 30% мързел, 30% бързина и 10% неразбиране - всичко това я дърпа назад. Аааа, да не забравим и хормоните - и те допринасят за лошото положение. 😥😥😥

# 27
  • София
Благодаря за темата.
И в нашето училище пробни изпити няма. Ще ходим по школите, виждам, че някои вече организират.

# 28
  • у дома

В Пловдив пробни организират математическата и търговската гимназия, но датите излизат в началото на втория срок.
ОТ също провеждат в Пловдив ПИ.

# 29
  • София
В Пловдив пробни организират математическата и търговската гимназия, но датите излизат в началото на втория срок.
ОТ също провеждат в Пловдив ПИ.
Добавих в първия пост линк към всичките им офиси. Там може да се следи за всеки конкретно, че с с различни страници.

Общи условия

Активация на акаунт