Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 379
  • 974
  •   1
Отговори
# 75
Този сезон аз нямам любимец , не виждам нито един играч от ранга на Фифо и Гого . Мислих , че миналия беше слаб от към участници , но можело и по-зле .
Когато първоначално прочетох за Мартин , дори не се сетих кой е , а уж гледам предаването 😆 Надявам се до края все пак да блесне с нещо .
Харесвам Микяй , Димитър / в последно време / , Борисенко , Венци , Гешев … щеше за е хубаво да е един от тях .

# 76
  • Другата България
Защо?
Какво му е на Мартин?
Ако махнеш най-голямата му сила дали би спечелил е въпроса Rolling Eyes
Нямам представа за какво говориш, питам от чисто любопитство.
Аз съм доволна, при това без да следя формата. Blush
И ми е ясно, че никога, за никой няма да има 100% еднакви мнения, ама ....недоволните да се оправят. Blush Това е положението.

# 77
Някой пъзел явно ще му донесе победата. Wink

# 78
Защо?
Какво му е на Мартин?
Нали идеята на предаването е да печели най- комплексния. Очевидно е, че само със сила без социални умения и редене на пъзели няма да стане.

# 79
  • Be realistic - plan for a miracle.
Венци, неееее 😭

# 80
Много тъпо за Венци значи Sad не можа да се разгърне ..

# 81
Сините отиват на Резиденцията. Зелените отиват на плажа. Червените на Стопанството. Борисенко печели битка и отива при Сините, но маха Анита. Капитанска номинационна, на която Караолис губи и си отива вкъщи. Или пада на елиминационна, в крайна сметка Караолис е чао тази седмица.
Зелени са на резиденция, сини на стопанство, червени на плажа. Венци е елиминиран на капитанска елиминационна битка. Караолис отпада от елиминационна битка в петък.

Кофти седмица ще е - много, много жалко за Венци. А за Караолис също, макар и да не се оказа толкова добър на пъзели, колкото му се искаше на него и на племето му.

# 82
Относно мешката и Светлин. Човекът поста в ИГ стори или незнам как да го нарека с това, че като е излязъл веднага си е купил мешка и се е научил да я връзва. Казва още, че Добрин е бил по-бърз от него на терен.

# 83
Светлин имаше проблем с мешката още на битката срещу Наталия. И там доста се забави с връзването й, даже я носеше развързана. Друг е въпроса защо бяха необходими тези мешки в играта срещу Добрин

# 84
Мешката на Красима си беше вързана още в самото начало, а Радостина така и не я върза докрая

# 85
Той и на пъзели нищо не показа. Питай Храбрите 🤣🤣🤣

Някой пъзел явно ще му донесе победата. Wink

# 86

Еее стига де.. как Хари Потър? Прекалено политкоректен ми идва (разбирай мижитурка). Някак безличен и спотайващ се (бледа сянка на Добрин), и накрая се е изсулил пръв!?
[/quote]

Абсолютно, и аз съм на същото мнение за Мартин. В началото много ми допадна, във визитката си и може би в първите 1-2-3 епизода. После, започна една игра, която на мен не ми допада. Също го намирам за политкоректен, тоест човек, на който не можеш да имаш доверие и " тако и вако ". Няма харизма, по-скоро е хлъзгав.
Добрин не харесвам по нито един параграф. Просто имам дори и антипатия към него. Съжалвам ако победи, та дори ако е втори, но е силен играч като физика.

# 87
Да попитам, някой знае ли Димитър кога и как точно отпада? Ще съм благодарна за малко инфо Simple Smile

# 88
  • София
То от сегашния каст кой си заслужава? Аз любимец нямам. Всичките почнаха от ден едно Wink да въртят стратегиите ...
А относно "мижитурката", Ръллев да не беше по-различен случайно?

# 89
Здравейте, имаме ли информация за победителите в Бягство към победата или нещо друго интересно в това предаване?
Търсих в предишната тема, но не можах да открия нищо, ако е коментирано.
Може и на лс, благодаря 😉

Общи условия

Активация на акаунт