Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 459
  • 974
  •   1
Отговори
# 765
  • София
О, за снимките аз още от началото на лятото вграждам в тях скрит Watermark така че да знам дали са копирани от тук. За догодина живот и здраве ще добавя и видими печати да става ясно откъде идват. Да видим тогава как ще ги крадат Sunglasses

# 766
  • Sofia
Ммм,много забавничко станало в темата, хареса ми.😂
Дайте линк към ФБ на височайшите особи,че явно само аз не съм се просветила.

п.п.Намерих

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 21:20 от avi10

# 767
  • Другата България
Дианчето е замлъкнала, явно е низвергната заради грешното инфо за Мартин.
А и няма какво да каже, Биг админ Никита е присвоил инфото от петък за следващата седмица, и е оставил поданниците си да му се молят за подробности.
Тия наистина са били много смешни хора.
Ето от преди един час:
Цитат
Предстои битка за територия в понеделник и като погледнете реално " Силни 💚 имат по голям шанс. В анонса, които показаха се видя каква ще бъде самата битка. В племето на Силни има далеч по леки воини които могат по лесно да се носят на носилката. Храбри доста се ошишкаха на резиденцията особено Гешев как ще го носят този мечок просто не ми се мисли. Знаете, че трасето е много трудно минава се по греди, прескачат се въжета минава се през ровове. Докато особено Анджела, която тежи по малко от един чувал брашно ще я носят като перце. Мисля, че Десислава ще реди пъзела за Силните. В крайна сметка Капитан Калоян води племето си в резиденцията и най сетне Борисенко ще я види за пръв път. За днес толкова. Утре вечер преди битката ще ви кажа кой реално взима Десислава и кои са застрашени от отпадне.
Приятна вечер на всички.
JoyJoyJoy
Той е забравил явно собствения си пост от петък, да му го припомня:

Сега ще наднича тук до утре вечер за окончателно инфо.
НикитКа, Стан е. Пиши им го смело, да не ти пада реномето.
Но безплатен съвет от мен - не вярвай и на ОСТАНАЛОТО, което написах в петък, да не се наложи пак да трябва да обясняваш РЕАЛНО после.

# 768
Кой е този капитан Джак Фаръл бе Никита Joy

# 769
Не пиша, но ежедневно чета и съм безкрайно благодарна на всички, които споделят информация, разследвания, предположения. Заради тези нагли хорица от ФБ обаче бих се лишила от инфо за откраднатия играч в понеделник, да видим Никита какво ще им каже преди епизода, както е обещал.

# 770
Леле, аз една вечер да не вляза и какво чудо се е изписало тук. След като отпадна Виктория, основния ми дразнител, даже не ме интересува вече кой е следващия. Единственото, което ме зарадва, е че Борисенко отива на резиденция Simple Smile

# 771
Много съм благодарна на всички, които пускат спойлери, по този начин гледането на игрите е една идея по-малко напрягащо. Наистина - жестоки сте!

Но като се пускат заблуди за противниците във фб, в един момент започваш да се чудиш кое е истина. А нали за това е темата, за спойлери. Вече не се знае кое истина, кое заблуда. Разбирам, че е нечестно и наглостта на хората е влудяваща, но да измислим някаква схема, по която да се знае, че нещо наистина е така и е истински спойлер (а не партенка). Това с хлъзването на въпросните хора, хлъзва и нас реално и става много объркващо.

# 772
И какво като от фейсбук преписват от тази страница? Голяма работа. Не разбирам защо се връзвате толкова. 😁

# 773
Благодаря на всички които отделят от времето си в продължение на месеци за да свързват инфо с дати снимки слухове и т.н. за да се навърже голямата картинка.
НОРМАЛНО да се дразнят когато тролове крадът информацията и не дават дори и минимален кредит а точно обратното - наглеят.
Все пак представете си какъв тъжен живот трябва да имате за да го правите това..

п.с. Винаги можем да им спретнем един масов репорт на страницата и да приключат.

# 774
Жалко,че Малвина няма да е в топ 9. От жените кои казахте,че ще са Деси,Маги и Анджи ли?

# 775
Доколкото съм чел тук да.

# 776
  • Другата България
Минавам да кажа кого наистина ще “плени“ Десислава.
Гешев. Blush

# 777
  • Stockholm
Благодаря ти, Мери Blue Heart

# 778
Гешев. Blush
Не вярвам. Никита каза друго Kissing Heart

# 779
  • Другата България
Гешев. Blush
Не вярвам. Никита каза друго Kissing Heart
И аз те обичам, знаеш. Heart

Общи условия

Активация на акаунт