Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 265
  • 974
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък се радвам за Марто! За сега е най-възпитан и умерен. Не е мижатурка,а просто не води чужди битки. Не е нужно постоянно да си в светлината на прожектора- крясъци и скандали.

# 46
  • Другата България
Аз като гледала само първи и втори епизод /Еми, тогава дори писах в темата, официалната/, си го “заплюх“ още в първи, преди да започна да разпитвам кой кога и какво. И като човек, който досега винаги е бил за “вечните втори“ чак не мога да повярвам, че този път от пръв поглед се ориентирах за победителя.
Ама то винаги има първи път....Blush

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 21:02 от Merri_An

# 47
Мери, ти ни беше и един от хората със спойлери за Фермата. 😊

Предпочитам донякъде Мартин пред Димитър и Добрин. По принцип и тримата не ги харесвам. Микяй е прекалено добричък за победител. 😔

# 48
  • Другата България
Ами след първи сезон на ИВ, в който завързах контакти по телевизиите от чудо Blush, мога да давам спойлери за де що формат има, сега за Острова не искам, защото аз гледам и засега не искам да знам.

# 49
  • На морето!
За гривните някой беше писал, че във финалната тройка имало женско присъствие, но не потвърди дали е Бистра.

# 50
Ха, ето я и Радостина - втора надушена кандидатка. 😉 Ще има основа за ИГ издирване и за сезон 7. 😁

# 51
Кралев отпада прегладнял от глад тоест по медицински причини от блатото ?

# 52
Значи другата седмица Борисенко иконома влиза в племената ,но в кое?Може би на мястото на Калоян?Но ако стане Зелен ,как пък ще има възможност да изпраща Анита в блатото?И също др.седмица Кралев напуска по медицински уж причини.

# 53
Значи другата седмица Борисенко иконома влиза в племената ,но в кое?Може би на мястото на Калоян?Но ако стане Зелен ,как пък ще има възможност да изпраща Анита в блатото?И също др.седмица Кралев напуска по медицински уж причини.

Храбрите си имат вече племе би трябвало да отиде при червените

# 54
Merri_An, остави най-пикантното за накрая Grin

# 55
  • Другата България
Кое?

# 56
100 %. Сигурна съм.

И той сигурно го знае от тук. Blush
Шегичка.

# 57
  • Варна
За гривните някой беше писал, че във финалната тройка имало женско присъствие, но не потвърди дали е Бистра.

Дай Боже кармата да застигне Бистра.

# 58
Последните двама финалисти да не са станали двойка, че да е пикантно? Rolling Eyes

# 59
Мартин- до момента, не ми влиза дори в полезрението. Как победител?

Общи условия

Активация на акаунт