Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 184 639
  • 974
  •   1
Отговори
# 210
Мери - ще може ли да ни разкажеш какво става другата седмица? - тази нещо е малко безинтересна Smiley
Аз останах с впечатление, че имате яснота от снимките, които са се въртели лятото.....
То и аз нямам много инфо, имам това:
Червени са на резиденция, зелени на стопанство, сини на плаж.
На битката за влизане са Анита, Крамарска, Димитър и Десислава.
Печели Анита.
Миряна е първа в изолатора, вероятно Анита изпраща нея на блатото /тук малко...може да има 1-2 % неточност/.
Гешев се спасява на битката за спасение.
На елиминация Стан и Микяй се спасяват, Павел отива в изолатора.
Ооо, Анита пак ли се връща ?!
Е, че как няма да я върнат- единственото загатнато love story на сезона... Гешев, дръж се...

# 211
  • София
Мери, искаш да кажеш, че другата седмица на дърпането на въжето, 4-те жени и Раду ще бият червените със техните 4 мъже? Scream
Това определено ще трябва да се гледа, защото би било пореден връх на продукцията JoyJoyJoy

# 212
  • Stockholm
Благодаря на Merry Ann за инфото, този път си го копирах Joy А знаете ли какво представлява така нареченият  Изолатор? Пещера ли е, замлянка ли Joy

# 213
  • Буркина Фасо
Мери, искаш да кажеш, че другата седмица на дърпането на въжето, 4-те жени и Раду ще бият червените със техните 4 мъже? Scream
Това определено ще трябва да се гледа, защото би било пореден връх на продукцията JoyJoyJoy
какво им пречи да поискат наказание и след 2 мин. да са минали (победили) мъжете Smiley

# 214
  • Другата България
Не знам кой какво ще дърпа, нали знаеш, че не гледам? Blush

# 215
  • Stockholm
Доколкото разбирам Териториална битка другата седмица е тази с корабните рулове и се печели от Червените. Зелените са втори и Сините последни.
Анита, която излиза от Блатото,  праща Миряна обратно там, а впоследствие я препращат към Изолатора, каквото и да означава това Joy
 Не ми е ясно само защо  Гешев се бори за спасение?  Излиза, че Микяй и Павката са на елиминационна битка, явно  губят битка между племената и Борисенко и Калоян играят с Гешев.
 Червените вероятно също претърпяват загуба, след като Капитан Стан е на елиминация.
 Зелените без загуба? Един петел и четири кокошки явно се справят добре. Или битката е онази с делвите Joy

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 19:45 от silsto

# 216
  • Другата България
Скрит текст:
Доколкото разбирам Териториална битка е тази с корабните рулове и се печели от Червените. Зелените са втори и Сините последни. Анита, която излиза от Блатото,  праща Миряна обратно там, а впоследсвие я препращат към Изолатора, каквото и да означава това.
Не ми е ясно само защо  Гешев се бори за спасение?  Излиза, че Микяй и Павката са на елиминационна битка, явно  губят битка между племената и Борисенко и Калоян играят с Гешев.
Играят четиримата /номинирани са/ - Гешев, Микяй, Стан и Павел.
Само Гешев се спасява.
Другите отиват на тройна елиминация и Павел не напуска,
а отива в изолатора.

# 217
  • София
silsto, забравяш, че другата седмица Микяй вече е станал червен

# 218
Павел връща ли се после от изолатора?

# 219
  • Stockholm

Аааа, почвам да пия Гинко билоба Joy

# 220
  • София
И да добавим тогава как би трябвало да се разпределят племената след разпадането на Дръзките (които определено приключват съвсем безславно съществуванието си):
Храбри: Мартин, Добрин, Микяй, Стан, Малвина, Анита + Гешев и Маги
Силни: Силвия, Анжи, Виктория, Пелипенко, Раду + Калоян и Борисенко (плюс Десислава от блатните)
и тук идва въпросът за Павел (който трябва да бъде потвърден): по-старо инфо е, че отпадал точно преди обединението, т.е по някое време ще се спаси и ще влезе в зеленото племе (някой беше казал че са го видели със зелен екип, освен ако не са се объркали със Борисенко). Мери ако знаеш, дай едно рамо по този въпрос Joy

# 221
  • Другата България
Мисля, че това, че отпада преди обединението ви го писах, така е.

# 222
dido 🥰, не че нещо, ама... 🍹... 🤪
Скрит текст:

Шегичка 🤣
Коя дата е сега в Игрите според заснемането?

# 223
  • София
Коя дата е сега в Игрите според заснемането?
Днешната битка би трябвало да е снимана на 20.07 (Териториалната със Руля е на 22.07)

# 224

Аааа, почвам да пия Гинко билоба Joy

Установих, че и аз трябва да я пия, защото - пак се обърках тотално...от тези спойлери този сезон🙆.

Общи условия

Активация на акаунт