Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 559
  • 974
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Киро от Островът не стига до финала. Отпада малко преди него. Поне той така е казал на колегите си.

А за някой друг да е споменал нещичко?😉

# 601
Киро от Островът не стига до финала. Отпада малко преди него. Поне той така е казал на колегите си.

За съжаление нямам повече информация.

# 602

За съжаление нямам повече информация.
Нищо и на това сме доволни.😉 Сега, ако някой влезе и със спойлер че и Беркето отпада скоро и съвсем ще ми се оправи деня.😁

# 603
  • Буркина Фасо
ще отпадне, разбира се. преди Никулден ще е.

# 604
  • Другата България
Ха, че то ако Киро и Дзами отпаднат преди финала, кой ще е на този финал?
Интересно, интересно, за моите хора Вера и Гогов все повече се очертава светлинка в “тунела“.
Благодаря, момичета.

# 605
Интересно, интересно, за моите хора Вера и Гогов все повече се очертава светлинка в “тунела“.
Благодаря, момичета.
Гогов, Вера и Миро ми е перфектния финал на мен - дано!

# 606
И аз се включвам към поддръжката на Мери. Да не им се връзваш на глупостите, не си струва.
Аз лично тази година сравнително късно почнах да чета спойлерната тема, но забелязвам, че като знам какво се случва не ми е безинтересно и скучно, напротив. С интерес следя как точно се случват нещата, как се заплитат някои игри и ситуации.
Та моля за спойлери и аз, интересни са ми и ги чакам с нетърпение.

# 607
Благодаря, момичета.
Мери, нали имаше спойлер по-рано в темата, че Мая и Бистра се прибират със самолета, в който е последната група от острова, заедно с Кирил и Берке.
Представяш ли си Мая на финал? 😄

# 608
  • Другата България
Благодаря, момичета.
Мери, нали имаше спойлер по-рано в темата, че Мая и Бистра се прибират със самолета, в който е последната група от острова, заедно с Кирил и Берке.
Представяш ли си Мая на финал? 😄
Да, за съжаление вече си я представям....Disappointed. Почти на финал всъщност си я представям.
Ми Берекета? И той там...../пу-пу/, дано не!

Не става дума за поддръжка, аз не съм се обидила или засегнала от трол, то аз си го търсех /така да се каже/, а и  знам как да го сложа на място, така че няма проблем всъщност. Blush

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 18:32 от Merri_An

# 609
И Миро се включи след 20 август. Видимо много отслабнал с пост по темата. Дано се задържи до финала.

# 610
Миро изглежда готин и коректен човек - и да е излязал по-рано, според мен, е изчакал да приключат снимките преди да публикува нещо.
Аз Мая си я харесвам, не че е за финал, ама поне социалната и игра е добра. Но, ако излязат верни спойлерите, ще ми е голяма мъка, че Берекет стига до или почти до финал.

# 611
  • Stockholm
Аз сега си давам сметка, че ако не беше Мери и спойлерите, които пуска, не знам дали щях изобщо да гледам предаването тази година.

В темата тук сгрешихме с едно нещо- че замесихма фейсбукарите. Нито са ни на акъла, нито на спойлерите Joy И едно синьо сърце за Мери Blue Heart

# 612
Отворих само да си изчистя известията и приятно се зарадвах, че се коментира хубавото предаване Simple Smile
Зарадвахте ме с отпадането на Киро, честно казано и за Дзами. За съжаление мисля, че разкаялият се злодей е Влади и "червеният вятър" беше "колата", която го блъсна точно като стана добър. Тоест Жорко ще го погледаме още известно време.
Май имаше инфо, че само мъже са на финал - в такъв случай може Бистра в крайна сметка да е убедила Миро да играе за себе си, а не заради нея (и после да делят хаха).

# 613
  • На морето!
Еее, супер сте, все пак има нещичко и за Гривните! Ще има и втори сезон, аз пак тях ще гледам.
В началото имаше спойлер, че на финала е Бистра с нейните хора. Обаче те всички са нейни хора май. Игрите са достатъчно разнообразни и е напълно възможно да е с Мая и Миро.

# 614
За гривните, но този път неприятен, поне за мен, спойлер - Георги “печели”. Аз го тълкувам, че е взел най-много пари на финала. Не мога да гарантирам за 100 % достоверност, но не е тип “чух в салона за красота”.

Общи условия

Активация на акаунт