Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 449
  • 974
  •   1
Отговори
# 780
Ех, жалко тъкмо се нагласих да си доставя удоволствие с Мартин, но това е положението.

# 781
Благодаря, Merry. Цял уикенд страдам как може да избереш Стан при наличието на дуото и Гешев. И въпреки че наистина повярвах, че е Стан, ми беше изключително забавно Blush

# 782
Значи и в главата на Деси нема мисъл  … жените явно хич ги няма в стратегиите ?!

# 783
  • Другата България
Извинявам се, ако съм подвела някого, мислех че намигващия емотикон ще е жокер за хората, с които списваме тук.
И въпреки, че за моя изненада има хора, които мислят, че го правя, за да се доказвам като “най-голямата информаторка“ /което никога не е било така/, за пореден път ще кажа, че към комбинацията наглост+глупост изпитвам тотална непоносимост.

Жалко,че Малвина няма да е в топ 9. От жените кои казахте,че ще са Деси,Маги и Анджи ли?
Да.

# 784
Диана и Асминистраторът се "насраха" в групата .Нека им Joy

# 785
Мери, тия Деси-Меси … Никита-Микита … направо ги побърка … и те вече се чудят дали няма най-накрая Деси да вземе Димо  Simple Smile

# 786
Значи и в главата на Деси нема мисъл  … жените явно хич ги няма в стратегиите ?!
Това не е решение на Деси, Продукцията така е решила, да вземе Гешев ...

# 787
  • Stockholm
Аз под поста на онзи Никита, в който твърдеше, че е Стан и пожелава приятна вечер, писах че  според Бг мама е Гешев и така не им оставих шанс да го препишат или да си присвоят инфото Joy

Цитирам  един от коментарите там:

Водещ сътрудник
"Какво стана бе"мишка"...Бг Мама пак хвърлиха"умрялото" псевдо спойлерче Диянчето по пързалката,да се пързаляте и двамата,а до вчера четеше лекции по-морал и че ти било"Уж"съвестно да качваш не вярно Инфо.,сега тая твойта приятелка"ептен"ще изплиска легена като продължи да псува и обижда вс.с нецензурните си епитети,които ти толерираш ..жалки сте и двамата?!"

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 21:10 от silsto

# 788
Еми, ако е верен спойлера за Кирил в топ 5, значи утре или отпада Дзами или някой се отказва.
Но пък и за Дзами май четох, че стига по-напред. Интересно.

# 789
  • Другата България
Митов може да се жертва според мен.

# 790
Диана дали са я линчували вече във фб групата?

# 791
Диана дали са я линчували вече във фб групата?
Пратили са я на блатото Joy

# 792
Дзами го има на нЕкакви кадри от последната седмица уж, а за Кирето спойлера не е сигурен, (може той сам да го е пуснал, знае ли се). Аз залагам, че Кирето си тръгва. А дано де. Не ,че Дзами много го търпя, ама малко "по- остър инструмент" ми е от Кирцата. И много се надявам някой да не се засили да се жертва утре заради някой от двамцата.🤞

# 793
Жалко, че сега Калоян отпада от Добри

# 794
Как отпада? Аз знам , че е във финалната седмица Калата Flushed
Или грешно съм разбрал?

Общи условия

Активация на акаунт