Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 337
  • 974
  •   1
Отговори
# 885
Може ли Мери и Дидо да кажа последно как завършва битката днес ?!  Simple Smile

# 886
Arieli, вероятно спойлерът е верен. Браво на теб, че го докопа! За Венци се радвам много. За Алекс малко ми е все тая. А Жорката липсва..което малко ме разочарова, защото този човек беше най-яркият образ в това шоу и заслужаваше да спечели. Не казвам, че го харесвам, но на черното бяло не мога да кажа. И за Киро ме е яд малко, но...при него така си му вървеше. Явно има защо.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 20:24 от pandorina

# 887
  • София
Ето я и днешната порция словоблудстване от мен за днешния епизод на който ще дам заглавието "Angie's Choice"
Миньончето с рогцата е гледала предни сезони на любимото реалити и решава да заложи на новия жребец с осанка на герой от древногръцката митология.
Битката започва, а Димо за да мотивира допълнително по-опитния съперник, изважда от скривалището си освен бутилка Jack и едно овехтяло знаме на Старейшините от миналия сезон, и това определено поне за малко дава ефект и на двамата.
В крайна сметка Мастагарков бие ... напразно път до Дуранкулак, само за да бъде разгромен от своя смъртен враг, а именно по-голямата сестра на същата тази змейка, която го изпепели миналото лято метри преди големия финал, но все пак печели ВИП билет да гледа All-Stars сезона на 65 инчов телевизор любезно предоставен от нашите партньори <място за реклама>.
А Детективската агенция на Бг-мама, ще има още една отправна точка която следващото лято да подпомогне за издирването на изгубените души дръзнали да срещу боговете на ИВ през сезон 7
Анджи печели залога и потвърждава един от по-малко известните спойлери появили се при нас през лятото, запявайки песента на Коста Карагеоргиев от популярния във вече не толкова близкото минало Български сериал "На Всеки Километър".

И малко за следващата териториална битка. Там пак ще има неразбрали правилата, въпреки че те са много прости: гребеш като гламав, прекарваш без да знаеш защо един чувал с пясък през малка дупка на метална решетка, колиш чувалите със специално изтъпен за целта нож и накрая някой вкарва топчета в центъра на кръгъл лабиринт.
А дали племето на гърба на табелата на което пише "Непобедими" печели или не, ще ви кажа в Понеделник.
Надявам се да не съм ви досадил и ви пожелавам приятно гледане

# 888
  • София
Аз нищо не разбрах от това ,което си написал надълго и нашироко.Цял чаршаф със сравнения и усложнения.Някой,ако е разбрал да го напише с две,три изречения и да разберем какво печели Анджи. Мери ,върни се поне вечер ни пиши ти спойлерите .
JoyJoyJoy
Накратко Мастагарков пада, Анджи познава залога

# 889
И какво печели се пита ?

# 890
  • София
И какво печели се пита ?
Ново екипче

# 891
  • Вестерос
Демек става от финалното племе

# 892
Анджи с Добрин и Мартин ли ще заиграе ,че назад някой така беше написал?

# 893
Някой може ли на лични да ми пише, какво имаше предвид Ралица като каза "ти си предател, наказанието е директна елиминация?

# 894
Хораааа, кажете ми, МОЛЯ ВИ, кой е този предател и защо????
Ще се пръсна до понеделник!

# 895
  • Stockholm
Ами да помислим. Имаме спойлер, че Мартин бие Стан на елиминационна, но как отпада Борисенко никой не знае, предполагаше се, че на Капитанска. Дадоха лицата на Мартин и на Добрин, когато Ралица бълваше за предателя, значи няма да са те. Да не забравяме и как продукцията има навик да квалифицира достойни играчи, преди да ги сготви. Справка операция ШМЕКЕР. Според мен някой невинен и готин човек ще е "предателя" .

# 896
  • Пловдив
Да не би директната елиминация да е за Стан,затова че миналия епизод каза на Боресенко,че са номинирали Малвина...

# 897
Не съм Дидо,но подсказване с имена на номинирани са абсолютно забранени и ще има последствия.

Ако това е така. Стан ще изгърмява.
Следващите две седмици трябва да отпаднат Стан, Пелипенко и Павел... И още някой.

Коли човека останаха, че не гледах епизода?

# 898
  • Stockholm
Трябва да отпаднат в разбъркан ред Стан, Пелипенко и  Борисенко от племената и  Павел и Силвия от Изолатора.

# 899
Трябва да отпаднат в разбъркан ред Стан, Пелипенко и  Борисенко от племената и  Павел и Силвия от Изолатора. 

Да. В момента са 13 (ходих да ги броя) - 3-в изолатора и 10 в племената.

Тоест има още 1 седмица преди финалната. Освен ако не разпънат в 2 седмици да отпадна 5 участника.

Общи условия

Активация на акаунт