Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 334
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Аз гледах клипчето, съоражението граничи с неговия парцел. Той влезе вътре из помещенията, да така е, има бомбоубежище, не знам за колко човека, но едва ли за повече от 200-300 вероятно навремето е било за хората от завода, тъй като там се е произвеждала и военна продукция и предполагам се е смятало, че завода е мишена. Дали е атомно - мне, не мисля. Това до Нептун може и да е, но това на Ивелин е почти на повърхността. Иначе няма да забравя лятото като дете много обичах да пазарувам в това до Нептун, 90-те го бяха направили като базар и аз ходех да си купувам комикси лятото на хладинка Simple Smile. Беше много яко защото то е коридор, който описва квадрат и си обикаляш по тунел само напред и стигаш пак до изхода.

А, това на Ивелин, доста преувеличава, че е атомно и че едва ли не цяла Варна ще загине без това скривалище. Но, трябва ли някой си да може да разруши такова съоражение - отговора е не, не трябва и тук Ивелин е прав.

# 526
По новините чух за него. Бункера си е баш по темата. Недвижимо имущество във Варна. Плюс това някакъв палестинец искал да го бута. Явно и там ще се вдига блок.

Ето виж се сам как лъжеш. По новините бил чул... По-кои новини го даваха Ивелин Михайлов, че го гледа? Гледал си тъпото му клипчета в нета и бързаш да пишеш.

# 527
  • Варна
Аз преди няколко години бях писал за това място. С "палестинеца" съм се срещал на живо, защото живеех точно до въпросния парцел и разбрах, че ще се строи там. Даже ходих и при архитектите да видим как можем да слеем два малки апартамента в един по-голям.

А това е бункер построен от радиозавода за лични нужди на радиозавода, потдържан от радиозавода и продаден от радиозавода. Предполагам, че могат да го правят каквото си искат. Ако някой много го е грижа за бункерите, да вземе да направи един по-голям до него вместо 6 двадесет етажни сгради (много ме дразнят популистките изказвания). А снимката която са изпльоскали по сайтовете е снимката, която ми излиза на профила му във вайбър.

Иначе този строеж така и не се случи. Не получиха разрешение, но не знам защо. Мисля че се опитваха да използват по някакъв начин основите на бункера но не стана.

Намира се тук:
Скрит текст:

Визуализация от неосъществения проект:
Скрит текст:

# 528
  • Варна
Абе ясно, че Ивелин си гони някакъв рейтинг с това клипче и нещо оня му бърка в бизнеса. Да видим какво ще излезе. Иначе, това че е строен от Радиозавода хубаво, ама едва ли е строен от печалбите  му, а държавата яко е дотирала заради военната продукция там. Или с други думи държавата с данъците на хората го е направила и го е подарила на предприятието за да може сега предприятието да прави какво си иска с него. От една страна така, от друга страна другояче...

# 529
Карина, за кое лъжа? Питаха ме къде съм чул за репорта на Русия, че БГ е цел. Отговорих, че някъде из новините го чух. Изобщо не е ставало дума за Ивелин. Май май ти не четеш с разбиране. Други хора също потвърдиха. Много инфантилно е да не се приемат новини, които не ни харесват.

# 530
  • Варна
Абе и аз не харесвам много неща в градската среда - котки, чайки, цигани, просяци, боклуци, таратайки, разбити пътища. Ама не пиша за това във всеки пост, защото не е предмет на темата.

# 531
  • Варна
Призна си за котките, знаех си аз Simple Smile. Това е защото аз обичам котки, нали Simple Smile?

# 532
Мартин, мерси за информацията. Явно има хора, които разбират какво се пита.

# 533
Ами кажи по кой новини де? Що си прайш пас и ми обясняваш други глупости. За Ивелин го казах аз, понеже само едно видео има негово, повдига що темата и още две издания, които буквално са преписали чутото от него. Демек платени издания. Не се прави на луд и си признай, че от него ти е инфото. Или пък кажи от кои новини го чу.... На 45г се оправдава като ученичка....

# 534
  • Варна
Честно започвам да си мисля, че ще е по забавно да прекарам Нова Година със всички от темата отколкото сам у дома с мама.

# 535
И не ми обяснявай, че аз съм инфантил, ти който говориш като латерна, едно и също на всяка страница, коя от коя по-голяма глупост. Честно, стегни се на 45г си.

# 536
Ако помнех, щях да ти кажа. Ще потърся и ще ти кажа. Благодаря за ответната критика. Типично по детски.

# 537
Мда, ти като даваш определения за някого е окей, някой като ти отвърне е по детски. Кой е детето всъщност? Не можеш да се сетиш преди 1-2  какво си гледал ли? За проблеми с паметта си има медикаменти. Млад си още да забравяш.

# 538
Честно започвам да си мисля, че ще е по забавно да прекарам Нова Година със всички от темата отколкото сам у дома с мама.

Софийската тема си правят среща. Тук не виждам мегдан за такова мероприятие.

# 539
  • Варна
Чак пък, аз не мисля, че някой наистина храни някакви лоши чувства тук към друг, колкото и да се нареждаме. Поне аз нямам такива. Ама да, за среща....ще трябва да има усмирители Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт