Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 34 895
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Затова се пита за цена преди огледа. 90% от майсторите гледат чорбаджията, а не работата която има да се върши.

# 676
Един път се прави ама друг път...всичко е движение в живота и имаш 1000 причини да разбиваш баня. Отделно всичко е толкова зле организирани и скапано, че когато последните се нанесат в новото строителство, първите вече започват ремонтите.
Пенко, явно много хора следват тази сентенция, защото масово купуват скапани жилища в скапани сгради със скапани материали и скапани майстори. Ако всеки държеше поне малко на качеството, нямаше да пишеш този коментар.
Давам ти съвсем прост пример по твоите разсъждения - отиваш на зъболекар и си взимаш най-евтината амалгама, защото утре ще ядеш нещо твърдо и една скъпа коронка може да се счупи и отидоха едни пари на вятъра, отделно казваш не знаеш материала  откъде е, майстора про ли е ....
Всичко е до манталитет, живееш живота си както искаш или "спестяваш" и живееш с компромиси.

# 677
  • Варна
Нещо не си ме разбрал. Що се отнася до здравето се опитвам да вземам винаги най-доброто, но и там - каква ти е гаранцията точно какво ти слагат? Зъболекаря обсъжда ли с теб какви материали слага? А, този който му ги е продал кой е? Що се отнася до здраве и храна компромис не правя и купувам най-доброто с надеждата да е наистина такова, що се отнася до други неща съм по умерен. Манталитет е да живееш в панелка и да караш BMW 2019-та година на 400 000 км, защото само ти си знаеш, че е на толкова.

# 678
Въпрос извън текущата дискусия. Някой има ли информация или отзиви за Билд 2004 ЕООД Добрич, евентуални други техни сгради?  Появи се прясна табела за строеж на 1 парцел в района ми /възложител и изпълнител са/ обаче няма реклама или скица, сайт нямат, гугъл и той нищо конкретно. А ми е любопитно що за стока са.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 22:06 от Miss_Kaprisse

# 679
  • Варна
Затова се пита за цена преди огледа. 90% от майсторите гледат чорбаджията, а не работата която има да се върши.

Преди оглед няма как да се даде цена. Офертата не е само една цена, умножена по квадратни метри. Някои неща се преценяват индивидуално според сложност и различни специфики.

# 680
Въпрос извън текущата дискусия. Някой има ли информация или отзиви за Билд 2004 ЕООД[ Добрич/b], евентуални други техни сгради?  Появи се прясна табела за строеж на 1 парцел в района ми /възложител и изпълнител са/ обаче няма реклама или скица, сайт нямат, гугъл и той нищо конкретно. А ми е любопитно що за стока са.

Здравейте, бихте ли споделили в кой район е парцелът.

# 681
Лятно кино Тракия / Кампус 90, до бул. Левски. Малка сграда.

# 682

Преди оглед няма как да се даде цена. Офертата не е само една цена, умножена по квадратни метри. Някои неща се преценяват индивидуално според сложност и различни специфики.
Много е лесно. Разбива се на отделни СМР и се дава цена за количество.

# 683
Въпрос извън текущата дискусия. Някой има ли информация или отзиви за Билд 2004 ЕООД[ Добрич/b], евентуални други техни сгради?  Появи се прясна табела за строеж на 1 парцел в района ми /възложител и изпълнител са/ обаче няма реклама или скица, сайт нямат, гугъл и той нищо конкретно. А ми е любопитно що за стока са.

От доста години са на пазара, строят в района, не голяма фирма с около 10 човека работници Аз купувах преди 10 г от тях..Строят малки сгради. Като свършат едната, почват друга. Качествено е строителството им.Подписах договор веднага след като излезе разрешението им за строеж. Издадоха всичко в срок.

# 684
  • Варна
Докато сте на тази вълна да питам и аз- “Билдинг строй” ЕООД да са ви познати като строител или ако има някакъв регистър нещо да ги проверя аз как и къде става? Знам че строят около пазара и до там.

# 685
Лятно кино Тракия / Кампус 90, до бул. Левски. Малка сграда.
Сериозна е фирмата, качествено стоят. Имат вече завършена  сграда близо до нас.

# 686
Благодаря за отговорите. А в реда на нещата ли е или може да е нещо притеснително, ако разрешителното е отпреди над 2 даже 2.5 години, а строителната площадка се отркива чак сега? Или не е необичаен срок, просто не съм наясно.

# 687
Какво ви е мнениего за "Сити Билдинг"?

# 688
Някой ако се интересува от новите сгради и новите играчи на хоризонта Wink
https://m.imot.bg/details/7826

Толкова голям проект а да нямат един сайт или аз не го намирам?
Иначе изглежда грандиозно за Варна Simple Smile

# 689
Не се сдържах на архитектурната изгъзица - предполагам, че в съседния парцел вече ще изглеждат така.

Общи условия

Активация на акаунт