Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 382
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Ще обясниш ли как се изпират тези пари чрез имоти?

# 166
  • Варна
Тези пари са от незаконни доходи. При смяната на паричната единица трябва да минат през банка. Именно там трябва да се докаже произхода им.

# 167
Не ми е ясно как се изпират парите и от къде са дошли? За какво ниво незаконни доходи става въпрос? Дребни, средни, едри престъпници? Как точно бай Иван майстора и леля Пенка фризьорката натиска Депутатите да не приемат еврото по-рано?
Иначе мафията си има банки, едва ли им трябва да доказват произход пред собствените си банки.

# 168
Тези пари са от незаконни доходи. При смяната на паричната единица трябва да минат през банка. Именно там трябва да се докаже произхода им.
Вивиан при харчене на по-голяма сума пари която не се вижда как е осчетоводена данъчните веднага се активират и ти иска отчет. Аз лично съм минавал през тази процедура, понеже съм работила в чужбина. Няма как да построиш сграда и да не докажеш произхода на доходите. Това с прането на пари дори и да се прави от някой, то всичко се продава на зелено и на високо цени, няма нужда от друга мотивация да подтроиш сграда.

# 169
Аз все още не разбирам как се перат пари и от кого. Към момета виждам два варианта
1. Дребни и средни хора, които са окрили данъци, защото работят на черно. Тук има смисъл да разкешват на зелено и под масата. Но се питам как те имат такъв контрол над управляващите, че да блокират приемането на еврото. Звучи абсурдно бай Иван и леля Пенка да казват на Бойко и Шиши "чакайте да си изперем парите".
2. Едри престъпници, свързани с мафията. Тук пари се изкарват от митници директно в Евро. какво ще му перат? Със сигурност има и много фирми, но не смятам, че такива огромни капитали се перат чрез апартаментчета. Има доста по-лесни и бързи начини. Най-малкото мафията си притежава банки, които ще си затворят очите.
Та пак не ми отговориха на въпроса, щото не знаят. Една жена им е казала и те повтарят като развален грамофон.

# 170
  • Варна
Gogo1979, явно обичаш демагогията. Последните 3 години се занимавам точно с покупко- продажба на имоти. Консултирам се и със собственици на агенции. Пенка, фризьорката не е системен играч, има си други приоритети. Има наплив и на хора от провинцията, лапнали стръвта за ниски ипотечни кредити. Малцинствата имат ли банки? Знаеш какви традиционни, незаконни "професии" имат

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 12:27 от Viviana97

# 171
Тази статия цопната и в Морето.нет и в този неизвестен за мен сайт звучи толкова поръчкова, че няма накъде. И в частта за цените и за кмета, как го намесиха не знам. Не искал презастрояване и бил лош, че спъва прогреса. Smiley Всяко твърдение звучи изсмукано от пръстите и нелепо.

Лъки, не знам откога не си била в града. Отдавна сигурно над 80-90 % вече са нови автобуси, важи и за 148. Пътувам по много линии често, а и ги виждам от тротоара. Редовни са, разписанието не е лошо. В родния ми също голям областен град доскоро в 20ч всичко умираше, огромни интервали и мънички автобусчета, пълен смях. Мисля, че тук има промяна към доста добро, но недоволството си е навик. За системата за билети е друга тема. Там нали уж мислят ново решение.
За чистотата, при нови автобуси от нас зависи основно, не може да контролираме дали ще се возят потни хора за жалост:) Както и дали ще ядат в автобуса и дали ще цапат.

# 172
Преди 3 месеца бях във Варна. Има и нови автобуси, така е. Но в час пик съм се возила на нещо, дето се запомня.

# 173
Не знам как говоря, но ти нямаш нито логика, нито аргументи. Щом се занимаваш с това и говориш с агенции, защо не ги питаш как ги перст хората тези пари, кой ги пере? Все още не си ми отговорила на въпроса - как хора от провинция, малцинства, сиви традиционно професионалисти накараха бойко и шиши да отложат приемането на еврото? Подписка ли, референдум ли, тайни срещи ли, компромати ли, протести ли? Аз все си мислех, че конците се дърпат от горе надолу, а то било обратното.
И уж говорихме за пране на пари, а сега минахме на евтини кредити. Последно?

# 174
Карина, а на какво вярваш? На банковата си сметка? Ами те и там парите са дигитални числа вече. Кредит се тегли с едно цъкване на бутон през мобилно приложение. Не разбрах какво очакваш от мен? Да ти отговоря на въпросите? Ето сигурен съм, че ще повярваш на тази статия
https://www.iskra.bg/prognoza-tsenite-na-imotite-vav-varna-shte- … chno-prez-2025-g/

Майко мила... Искра. Бг със сигурност е достоверен източник на информация. Аз и да искам да ми отговориш, ти няма да го направиш. Ти нямаш и мнение по много от темите. Ти ми цитираш някакви фейк сайтове и гледаш новини. По този начин е формирано мнението ти. Излез, огледайте се, поговори с хората, дори и с такива като мен, които не са на твоето мнение. И понеже съм била емигрант, ще ти кажа, че България е в такова информационно затъмнения, че ти е бедна фантазията. Може би никога няма да забравя, като аз емигрира, пътувайки с кола до Англия, покрай Париж и Кале във Франция имаше с километри палатки с бежанци. До него момент при нас не се беше чуло дори.. А тая напаст вече беше навлязла здраво в Европа. И за това ти казвам, че нито на ТВ, нито на вестници вярвам. Буквално за много неща сме на гъза на географията. 😂😂

# 175
Ако някой си търси апартамент във Варна от морската до около квартал Победа, ето няколко строежа/фирми

-------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------
ФирмаАдрес/Сграда ---
1Билд 2004 ПърличевЯворов
2Алфа Омега Стройул. „Юрий Венелин“ № 20
3Home2uСмирненски
4АнтаресДякович
5Гик ИнжинерингГранд Мол
6Гик ИнжинерингГаврил Кръстевич
7СпедстройБриз
8ТехнобилдБратя Миладинови
9КамобилдВиница
10Крис БилдингВладиславово
11Крис БилдингВиница
12Крис БилдингТрошево
13Крис БилдингГранд Мол
14NTG iNVEST
15Гранд Голд Билдбул 3ти март Възраждане
16Сити хоумТрошево
17Билд 2004 Гоце Делчев
18Майт
19РуникВиница
20Ренед оодЧинар
21Димитровбилд
22ВСКул Дунав
23ДеказСвета Марина - Ванко В.
24Вип БилдингХаджи Стамат
25Вип БилдингИзгрев
26Вип БилдингДебър 48
27Вип БилдингДубровник
28Transstroy
29ДончевБитоля
30ВодопадСмирненски
31БрависБилдЧинар
32БрависБилдВанко Ванков
33Строител ЕООДСмирненски
34ИнвестБилд
35КДЖПодвис
36Яворад
37СтинексПобеда
38СтинексБриз
39ВАРНА СТРОЙ 06Студентска
40Апарт Инвест ИвановиПчелина
41apartmentstroyПчелина
42ИВА 95Локомотив
43Еко Строежи ООДСмирненски
44Дончев КомерсКолхозен
45Брадърс БилдингКолхозен
46КулинскиОТЕЦ ПАИСИЙ
47Арте Каза ХолдингБЕЛЛА ВИТА
48ФАМИЛИЯ 3,4,5ПОБЕДА
49EVERGREEN 4
50Пепи Петровадо Амичи/Мир
51Verdihome
52Имола БилдГеорги Китов
[/size]

# 176
Благодаря за просветлението. Сега е време да научиш какво е ирония.

# 177
Благодаря за просветлението. Сега е време да научиш какво е ирония.

Няма за какво. Разчитай на мен!

# 178
  • Варна
Не знам как говоря, но ти нямаш нито логика, нито аргументи. Щом се занимаваш с това и говориш с агенции, защо не ги питаш как ги перст хората тези пари, кой ги пере? Все още не си ми отговорила на въпроса - как хора от провинция, малцинства, сиви традиционно професионалисти накараха бойко и шиши да отложат приемането на еврото? Подписка ли, референдум ли, тайни срещи ли, компромати ли, протести ли? Аз все си мислех, че конците се дърпат от горе надолу, а то било обратното.
И уж говорихме за пране на пари, а сега минахме на евтини кредити. Последно?
Доста примитивно комуникираш. Не ти дължа отчет. Август месец в НС официално гласува приемането на € в Б-я. Коментарите ти не са по темата. Очевадно е, че не си участвал в реални сделки. Ако си от копейките, нихилизма ти е бреме.

# 179
Защо избягваш темата и отклоняваш вниманието в друга посока, че и нападки и обиди включваш. Типично поведение за набор 97, което върви при неговите набори, но не и тук. Нека ти припомня от къде тръгнахме. Попитах те как се перат пари, ти мина през банки, емигранти, агенции и копейки, но така и не ми отговори как се перат пари. Чула си от някой и го повтаряш, но и идея си нямаш как, в какво, къде и до колко.

Цените ще се вдигат докато въведем €-то. Перат се пари в момента. Статията против кмета е абсолютна лъжа и червена пропаганда. Зелените площи са дефицит.

Общи условия

Активация на акаунт