Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 379
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Много ми е интересно кой и как точно ти е натрапил кучето си и с какво не се е съобразил. Влязъл е у вас или ти го е наврял в лицето да го целуваш ли??

И само не започвай пак с лайната, защото от поне 20 години стопаните се възпитаха и масово почистват след кучетата си. Уличните кучета са проблемът, но те са по всички квартали, не само в центъра.

# 151
Аз като се прибирам във Варна с кеф се возя на автобуса (извън час пик) Новите автобуси са супер, мисля че са по-добре от щатите. В градовете където е легализирана марихуаната е някакъв ужас да се возиш на автобус.

# 152
Че е платена публикация, така е, ама колко му трябва да си поиграеш с психиката на човек и да вземат, че се сбъднат някои зловещи прогнози. Не знам колко още пари има за харчене, имам чувството, че сме в безкраен възход на цените....чудя се понякога дали не живея в паралелна реалност. От всичко това страдат нуждаещите се- играят си със страховете ни, но....ето че за втори път си говорим за пореден ръст...даноооо е спекулация!

https://www.moreto.net/novini.m.php?n=502990

# 153
Че е платена публикация, така е, ама колко му трябва да си поиграеш с психиката на човек и да вземат, че се сбъднат някои зловещи прогнози. Не знам колко още пари има за харчене, имам чувството, че сме в безкраен възход на цените....чудя се понякога дали не живея в паралелна реалност. От всичко това страдат нуждаещите се- играят си със страховете ни, но....ето че за втори път си говорим за пореден ръст...даноооо е спекулация!

https://www.moreto.net/novini.m.php?n=502990

И да е истина кво, за мен колкото цената се покачва толкова купувачите намаляват, а останалите на пазара които могат да си позволят стават по претенциозни към имота, които биха купили.

Моето лично мнение, че това с постоянното покачване на цените в един момент може да обърне каруцата, а обърнели се каруцата някой ще реве.

Без това цените за мен са абсурдно високи и не бих купил на тия цени а за по високи няма какво да коментирам, да си купува които иска, аз ще зяпам и пиша в форума Wink

Но аз не съм специалист и моето е лично мнение, всеки сам да си решава, как да си харчи парите Wink

# 154
"За инвеститорите които се интересуват от недвижими имоти във Варна сега е подходящия момент за покупка" 🤣 Ей това изречение ги издаде

# 155
Господа, малко ще ви прекъсна дискусията.

Какво ви е мнението към днешна дата за Фамилия в Победа, последните 2 нови сгради, които се строят, като за среден бюджет и локация? Преди години в периода на първите 2-3 сгради обзавеждах там и живях за кратко, тогава не беше толкова застроено карето. Бившият беше харесал строежа като качество + изложение площ на стаите и разпределение, отзивите ми са оттогава. Върти се идея-план за покупка за живеене, сама на този етап /божа работа/, тепърва ще проучвам наред. Погледнах там и изненадах се, че има свободни двустайни в двете сгради още при инвеститора. Площ, форми стаи, изложения са добри. Не ми хареса, че толкова голям е станал комплексът и няма май 1 площадка или градинка. В конфуто сигурно има най-близо или? Много ли е шумен трафика по Сахаров?

Откъм цена мога да кажа предимно

- 133,000 и 138,000 евро за двустаен - едни от най-скъпите в квартала (цените преди 2 месеца бяха 128,000 и 133,000 евро)
- Няма акт 16 - поне 2 години още трябват
 - Сградата на Сахаров не е особено приятна (затова има и по-малко продажби), онази в уличката е по-скъпа и почти разподадена
- квартала е един от разрастващите поради факта, че в Левски и Цветния не остана особено място и предлагане
- строителството на Фамилиите ми се струва нормално, не е луксозно със сигурност
- препродават се няколко апартамента в района - сграда Родина и Фемили Гардън - за около 125,000 - 130,000 евро

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:27 от fabregas

# 156
Трябва спешно да се купува, защото до 10г икономиката на БГ ще се сгромоляса от застаряващото население. Според експерти за 10г сме загубили 10% загуба на благосъстоянието си. Оптимистите, които смятат, че ще се спасяват с имоти, дано не се окажат с една котва на врата след 10г. Дали имотите ще ни спасят тогава?

https://btvnovinite.bg/bulgaria/ekspert-nuzhdata-ni-ot-adekvatna … e-neotlozhna.html

# 157
Мда, винаги емиграцията е виновна.... А ромите, които не работят или работят в сивия сектор? За тях нещо или не е удобно да питам? За младите хора, визирам 20-25г, които масово не работят, защото мама ги издържа и не им се работи за 1500лв.? За тях нещо или да чакаме емигриралите да се върнат и да ни решат проблемите? А, или да почнем да раждаме по 6-7деца,предвид тоталния колапс на социалната система, ниските заплати, липсата на детски заведения за тия деца? Още мога да изброявам, но е безсмислено. Гого ми напомни защо не трябва да вярвам на телевизора.

# 158
Аз като се прибирам във Варна с кеф се возя на автобуса (извън час пик) Новите автобуси са супер, мисля че са по-добре от щатите. В градовете където е легализирана марихуаната е някакъв ужас да се возиш на автобус.
Къде в щатите има автобус.
Няма.  Най вече за социално слаби и наркомани са.
Във Варна не е така. Учениците си ходят с ГТ на училище (за разлика от щатите), пенсионерите на пазар също.
За това съм с Пенко. Градския транспорт трябва да е чист и редовен. А то... 148 стари икаруси и джебчийки.

# 159
  • Варна
Специално за Диди. Паркирай колата на някоя пресечка сутрин и наблюдавай. Масово не чистят след кучетата си. Не знам в кой свят живееш. Опикават и осират всичко. Стой до някое училище сутрин особено в централните райони около Севастопол и ще те досрамее че си човек. Ще видиш децата в какво газят.

Но ето ти няколко конкретни неща:
- съсед се качва с кучето в асансьора, съответно то ходи навсякъде, отъпква обувките ми, отърква си козината, катери се по краката ми.
- лягам да спя в 23:00 същото въпросно лае вече не си спомням до колко часа като побъркано щото стопаните му го оставили само и отишли да си правят кефа, а аз не мога да спя
- искам да седна на пейка, само че на единствената наблизо стои баба качила кучето си на нея
- откакто 5-6 съседа си взеха кучета около блока е осрано, преди не беше, един път имаше и в самият вход размазано
- отивам в известно заведение извън Варна, шефа си пуснал кучето, то ходи по масите и притеснява хората
- излизам с колата, веднага от съседният вход глутницата започва да лае и да скача по колата, щото една кукундела там ги събира и храни
- имам бизнес среща на моя територия, на срещата отсрещната страна пристига с кученце, което още в асансьора не отъпква с лапички, а после не пропуска да се разходи по диваните щото "било по-чисто от хората"
- разходка в гората с деца на Аладжата - някакви пуснали кучето си на свобода и то им изкарва акъла
- сядам в скъпо заведение и какво да видя, дърта кукундела на съседна маса качила кучето си на масата и го храни

И не са виновни кучетата, те или така са възпирани или така им се разрешава да правят.

И.т.н, и.т.н., мога да продължа до безкрайност.

# 160
Според Пенко явно идва апокалипсиса. И хората и животните тотално са полудели. Не се къпят , пикаят по парковете истинска катастрофа, заслужаваме да бъдем наказани.

# 161
Карина и да гледаш и да не гледаш, статистиката не лъже. Всеки от въпросите ти има безброй отговори, някой верни други не, но е факт, че се стопяваме. Откакто свят светува хората, които работят, иновират и създават стойност, стават богатите, само Ганьо си мисли, че е тарикат и ще прецака системата и банката с евтин кредит и инвестиция в имоти.

# 162
И на статистиката не вярвам. Обаче и ти не четеш какво ти се пише, а си лалаш каквото искаш. Отново суха теория. Аз ти говоря за работещите хора. За все по-малкото работещи хора в тази държава. Пък ти си плямпай статистика и теории..

# 163
Карина, а на какво вярваш? На банковата си сметка? Ами те и там парите са дигитални числа вече. Кредит се тегли с едно цъкване на бутон през мобилно приложение. Не разбрах какво очакваш от мен? Да ти отговоря на въпросите? Ето сигурен съм, че ще повярваш на тази статия
https://www.iskra.bg/prognoza-tsenite-na-imotite-vav-varna-shte- … chno-prez-2025-g/

# 164
  • Варна
Цените ще се вдигат докато въведем €-то. Перат се пари в момента. Статията против кмета е абсолютна лъжа и червена пропаганда. Зелените площи са дефицит.

Общи условия

Активация на акаунт