Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
10 квадрата е абсурдно за спалня с king size легло.

# 301
  • Варна
Никой не говори за king size легло..

# 302
  • Варна
Каква е тенденцията при наемите, има ли повишение в централните райони?

# 303
  • Варна
Тенденцията е еднаква във всички райони - нагоре. Все повече новообзаведени жилища се появяват на пазара.

# 304
Тенденцията е еднаква във всички райони - нагоре. Все повече новообзаведени жилища се появяват на пазара.

Нагоре казваш, и все повече жилища се появяват на пазара казваш, странна логика Rolling Eyes Grinning

# 305
  • Варна
Само за Диди да кажа - варианта с детето на спалнята ако е малка спалнята не е удачен, освен ако единия родител на отиде да спи в хола, а и принципно тоя вариант винаги е опасен за детето. А това с 2та метра - те в тая възраст искат и трябва да усещат максимална близост до родителя, та или кошарка в спалнята или единия на командировка в детската са вариантите. При спалня 10кв значи трябва да се предвиди диванче в детската.

# 306
  • Варна

Нагоре казваш, и все повече жилища се появяват на пазара казваш, странна логика Rolling Eyes Grinning

Да, все повече чистак нови жилища с чисто нови мебели и уреди с найлоните, чиято цена е четирицифрена и нагоре, дори в кварталите. И има кандидати. Днешните младежи търсят точно такива квартири. Все тая им е, че в съседната панелка има същата квадратура с лачени секции и 300 лева по-нисък наем.

# 307
  • Варна
И с паркомясто нали? И като казваш младежи имаш предвид по-скоро 22-29 или?

# 308
чиято цена е четирицифрена и нагоре, дори в кварталите. И има кандидати.

Ако не е тайна, ще споделиш ли как разбираш, че има кандидати? Simple Smile

# 309
  • Варна
И с паркомясто нали? И като казваш младежи имаш предвид по-скоро 22-29 или?
По-често - без паркомясто.
И да - под “младежи” разбирам 18 - 30. След тая възраст повечето купуват. А по отношение на мебелировката в квартирата изискванията са по-ниски.

Как разбирам? Имам близки, които отдават такива, както и близки, които живеят в такива, както и близки, които търсят да наемат такива с месеци и все ги изпреварват други кандидати.

Виждам и във фейсбук групите какво е настроението. Под хубавите жилища е пълно със запитвания. На морално остарелите такива се присмиват, въпреки чувствително по-ниския им наем.

# 310
Специално за безнадежден, в Победа има детска градина, има и училища.
На 5мин с кола от евксиноград има няколко детски градини,на 10мин с кола и ГТ има училища,дори и в час пик забавянето не е повече от 5-7мин.,защото няма тапи както в града, а леко задръстване.

И аз не съм фен на малките жилищни помещения. Не е заради клаустрофобия-нямам такава, просто не е функционално. И най-вече, както Диди каза въздуха. Двама човека в 9-10 квадрата спалня, след колко време ще почнат да дишат въздух беден на кислород. Организма няма да успява да се възстанови за времето на сън от което ще следват последствия за здравето.

# 311
Специално за безнадежден, в Победа има детска градина, има и училища.
На 5мин с кола от евксиноград има няколко детски градини,на 10мин с кола и ГТ има училища,дори и в час пик забавянето не е повече от 5-7мин.,защото няма тапи както в града, а леко задръстване.

И аз не съм фен на малките жилищни помещения. Не е заради клаустрофобия-нямам такава, просто не е функционално. И най-вече, както Диди каза въздуха. Двама човека в 9-10 квадрата спалня, след колко време ще почнат да дишат въздух беден на кислород. Организма няма да успява да се възстанови за времето на сън от което ще следват последствия за здравето.
На 10 мин с КОЛА имало училища, искаш ли да ти изброя на 10 мин с кола от Ренесанс колко училища има. Точно по този показател е абсурдно да сравняваш Евксиновград и Възраждане. Сега като казвате на черното бяло аз съм готов изброяваш ми около Фемили гардън, после в Евксиновград  колко  училища и градини има там, после аз около Ренесанс ти показвам по две. Съгласен ли си?

# 312
Penkoman, аз сравнявам Генералите с кварталите Младост, Възраждане и други типично варненски. Откакто е синя зона на Генералите се диша. За количка с бебе не ми говори, че всеки ден слаломирах по Ген Колев от страната на Санита и сега като видя празния тротоар и ми се иска още едно бебе, ама ЕГНто и здравето  не ми позволяват.
В Еврокарето има хубави площадки и игрища, Морската е на един хвърлен, център,  театри и т.н

За детските стаи - 4ри години всички спяхме в детската. След това в детската остана само детското креватче и много място за игра. Като наближи училищно време преобзаведохме като за ученик

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 20:30 от скаридка

# 313
  • Варна
Ей тия театри. Айде всеки да си каже колко пъти ходи на театър годишно? Аз на Генерал Колев съм израстнал и съм живял още докато беше Толбухин и не беше булевард. Там пък кооперациите дето са нови са строени повечето 90-те и са толкова келяви и тесни, че много хора си оставят бебешките колички долу във входа още... Аз живеех в сграда от 1964-та или нещо такова...до 20та си година, там пък няма асансьор, не че в другите има. После съм живял до Медицинския няколко години ...  Не знам какво да ти кажа, нито там, нито в Младост бих гледал дете.

# 314
Безнадежден, ти болен ли си....не ми отговаряй, предполагам, че е "по две". Първо казваш, че няма еди какво си, еди къде си, после като ти казвам, че има, ти извърташ, че в твоя квартал е по-две. Някакъв страх, че си се набутал в живота имаш май. Да не си роднина на пиленцата от Монако?

Общи условия

Активация на акаунт