Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 494
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • 🌊
Подходящо избран никнейм, защото наистина е безнадеждно😂 Да, ще халюцинирам спалнята от която пиша в момента.
Докато аз отивам да стискам ръката на Беско, че явно са направили магия докато строят да ми дадат още 10кв отгоре, ти кажи
360х300 колко квадрата прави

# 286
Ние спим детската, по стечение на обстоятелствата и е ужасно. Стаята е 10.5, има легло, скрин и 2 нощни шкафчета. Една мебел, освен да изпълнява функцията си, трябва да има и естетическа стойност. Моля, никой да не се засяга.

# 287
Подходящо избран никнейм, защото наистина е безнадеждно😂 Да, ще халюцинирам спалнята от която пиша в момента.
Докато аз отивам да стискам ръката на Беско, че явно са направили магия докато строят да ми дадат още 10кв отгоре, ти кажи
360х300 колко квадрата прави
Ти мат не си ли учила 10.8 м2. Ти може да не халюционираш, но сама знаеш, че си я направила с много компромиси и мястото не стига за двама възрастни.

# 288
  • 🌊
Скрит текст:
Ето, Коледа идва вярвай в чудеса като примерно, че хора могат да живеят и да обзаведат функционално спалня 10кв.❤️🎄

# 289
No hope, а детето къде да реди куклите или количката си, къде да строи Лего или да готви на дървена кухня.. Учебници, помагала, компютър, място за писане..
И в двете спални имаме гардероби, не ми е проблем чаршафи, кърпи и несезонни дрехи да сухранявам в детската стая.
На 10м2 имаме легло 160/200, 3триклрилен гардероб с надстройка, ТВ на стената. А леглото е вградено в шкафове..нещо такова, но съобразено с нашите размери

# 290
И аз съм на мнение, че 10кв за@11 родителска спалня е малка. За детска е идеално.

# 291
Скрит текст:
Ето, Коледа идва вярвай в чудеса като примерно, че хора могат да живеят и да обзаведат функционално спалня 10кв.❤️🎄
170 см спалня + 60 см гардероб = 230 см . Стаята ти е 340 см. В тези 110 см имаш две пътеки от двете страни и до там. Ако сложиш две нощни шкафчета дори ще пречат на гардероба. Гардероба ти 150 см за двама възрастни и ти стигат, сериозно? Другата дименсия легло 210 см стаята ти 290 см място само за пътека. До тук с функционалността.

# 292
Какво ви е мнението за Дом Младост?На мой познат му предлагат двустаен на висок етаж за 90к, всекидневна 18м2 и спалня 10-12м2.50м2 чисто иначе е 60.Не било затворен комплекс със такси.Пред акт 14 са.
Съжалявам за създалата се дискусия,!Въпросът по - скоро беше към тези с повече опит - дали си струва цената с оглед локация,удобства (СПА, басейни и т.н) .Дали е малка спалнята или голяма - за всеки е различно.Но ако е за инвестиция, наем, нощувки и т.мн то може би тогава местоположението, минералните басейни и гледката компенсират квадратурата

# 293
Моля ви се край Дом Младост се превръща в бетонно гето, вече грам не си струва да живееш по кварталите. Проблемите на Червения се преместиха там, а синята зона направи Генералите доста добра локация за млади семейства с деца

# 294
  • Варна
Скаридка, преди 2-3 седмици бях на Генералите, до апартамента където съм живял години. Толкова начупени плочки, пресичащи наляво и на дясно и изскачащи иззад паркирани коли без оглед правилата за движение хора, търкалящи се листа и боклуци и разбира се неизменните кучешки специалитети скоро не бях виждал. Мислено благодарих, че не живея вече там. Не знам за какви деца и семейства говорим. Аз там детска количка освен да е с гуми 13ки 4x4 не бих могъл да придвижа, а и дори плочките да не бяха изкорубено, то тротоара е много малко защото дърветата заемат по-голямата част, а където няма дървета има масички по заведения, магазини....народ, коли напаркирани където трябва и такива "за малко" и.т.н.

# 295
  • Варна
Писала съм и преди - нашата спалня е 10 квадрата. Не е проблем мястото за съхранение. Побрали сме спалня 160х190 см с ракла отдолу, гардероб с плъзгащи се врати почти до тавана, нощни шкафчета и два скрина, като дори има свободни ъгълчета за кучешко легло и за стол за дрехи. Чаршафи и хавлии са в друг гардероб в коридора. Предвид че само се спи в тая стая, е ок. По-големият недостатък е, че въздухът е малко.

Разбира се по-просторна спалня е по-добре, ама чак пък да не вярвате, че и в 10 квадрата може да се спи…?!? Айде стига превземки. Да сте доплатили на хората за по-големи спални!

# 296
  • Варна
Междудругото, да може да се спи в тия спални по 10кв, те другите не са и по-големи - 12кв и 14кв. много рядко, проблема е примерно ако имате бебе защото то в началото в повечето случаи креватчето му се слага в спалнята при родителите. Ако може да се набута и детско креватче в 10кв значи става.

# 297
  • Варна
Не всички местят бебешки креватчета. Някои си слагат бебетата на голямата спалня между тях. Някои разчитат на бебефони. Някои се местят на диван в детската. Варианти - достатъчно много. А и това е само период от няколко месеца.

# 298
Не всички местят бебешки креватчета. Някои си слагат бебетата на голямата спалня между тях. Някои разчитат на бебефони. Някои се местят на диван в детската. Варианти - достатъчно много. А и това е само период от няколко месеца.
По скоро няколко години. Иначе нефункционално не означава невъзможно. Ти най-добре си го описала: ...някои се местят на дивана.......

# 299
  • Варна
Аз казах много неща. Ето и още - ако детската и спалнята са залепени една до друга и кошарата е на 2 метра от спалнята, няма нужда ни от диван, ни от дявол…

Общи условия

Активация на акаунт