Отлагане от първи клас

• 9 944
  • 30
  •   1
Отговори
# 30
_re_ge виждам, че  сте добре запозната  с темата,  попадали ли сте на група , в която членуват майки на деца в училищна възраст , с  проблеми като моя , където да се споделя опит и информация ?

Обикновено "всеки родител гледа в своята паница" при деца  с затруднения в училищна среда, концентриран е върху своите си ежедневни проблеми ,  ограничен е.... но в това няма нищо лошо, просто оцеляване. Освен това и самите проблеми на всяко дете носят някаква уникалност. Понякога един и същ проблем може да е резултат от различни дефицити. Затова дори тук, в бг мама подобни теми едва изкарват до стр.10, защото принципа е на "поискване" - имам проблем- търся решение.  Аз съм  "надраснала всичко това"  и вероятно именно това ме прави много по-активна - защото за  мен всеки ден вече не е "борба". Иначе с удоволствие се включвам да пиша, но да съм само аз пишеща няма смисъл. Членувам в няколко Фб групи, но там също нещата  се отплесват в неградивни за мен посоки. Ако направите такава група в ФБ или дори тема в бг мама , поканете ме - ще се присъединя с удоволствие.

Иначе съвсем сериозно -  без притеснение пишете ми на лични. Не всеки родител е готов да "размахва" проблемите на детето си на всеослушание, защото анализа на затрудненията изисква натрупване на информация  за да се намери решение.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 13:43 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт