Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 99

• 26 833
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Лина наското гледах за някаква клиника в САЩ където практикуват двойно замразяване на ембрионите, размразяват ги и замразяват по два пъти, това увеличавало шансовете им за оцеляване

# 286
Ние също сме от каръците с повече от една случайни и различни генни мутации. Част от ембриончетата сме размразявали за ПИД и точно от такова ембрионче сега в мене дреме едно момиченце. Да, ПИД не е светата гаранция, но има значение. За второ детенце бих направила И кръвен тест при потвърдена бременност.

# 287
И аз клоня към ПИД… не е гаранция, ама пък ако има как да намаля шанса това да се случи отново, всичко бих направила.

Gelatto, всички ембриончета ли оцеляха? Само на тези с по-високо качество ли правихте?

# 288
  • Ст Загора
В България само на ембриони с високо качество се прави пид!

# 289
И аз клоня към ПИД… не е гаранция, ама пък ако има как да намаля шанса това да се случи отново, всичко бих направила.

Gelatto, всички ембриончета ли оцеляха? Само на тези с по-високо качество ли правихте?

Много трудно изскопчих информация за оценки на ембрионите в Щерев. Говорих
май с всички от ембриолозите, поне накрая като ми звъннаха за резултатите завеждащата отделението нещо такова ми каза 😆 Притесняваха се, че визуалната оценка би взела за нас превез над ПИД. Накрая съвсем неофициално в коридора на болницата ми дадоха тези оценки - 5аа, 4аа, 3аб и пет ембриончета с оценка 2. Тестваха 7 от 8 понеже едното не е оцеляло взимане на пробата или размразяване, съответно за него не ни взеха пари. От 7, 3 бяха напълно здрави - тези с по-високата оценка предполагам (знам със сигурност че родих този с грейд 5аа), и две казаха че имат ниска степен на мозаицизъм, но имаме зелена светлина за трансфер ако опрем до тях. Подробна разбивка на аномалиите не ми предоставиха.

# 290
Момичета, минах вчера на прегледа, вървим си твърдо една седмица назад, но на Станулов всичко друго му изглежда абсолютно наред. Аз трябваше да съм 9+1, а той го измери 8+0, пулс 173, и всичко нормално като за 8ма седмица. Отдава го на една седмица по-късна овулация и е убеден, че засега няма поводи за притеснение. Запазихме час за неинвазивен пренатален за 6ти и тогава ,живот и здраве, ще се видим и с него. Аз още съм на тръни и много се моля да докарам до 6ти, но той беше голям оптимист и думите му нямаше как да не ми повлият, та и аз се поуспокоих малко. Сега, винаги може да стане нещо, и той го каза, но просто каза на база на това, което в момента вижда, нещата са нормални.
Благодаря ви за стиснатите палци и добрата енергия! Мен ми е още каша всичко, хем ме е страх за 6ти, хем се опитвам да съм много умерен оптимист и психически нещата много се усложняват...ама това да е! Пак да се повторя, много ми помогнахте,искрено благодаря!

# 291
  • Замък сред облаците
Алелуя! Стискам палци на борбеното човече да е здраво!

# 292
  • София
Стискам палци всичко да е наред 🍀
Освен неинвазивния тест, запиши час и за добър фетален АГ около 12гс. 🍀

# 293
kattes толкова се радвам за теб!!
Разбира се, че има рискове, до 12 седмица нищо не се зане при никой, не случайно в чужбина след това вече те водят бременна.
Аз обаче продължавам да вярвам в тази борбена точица, ще излезе голям герой!!
Аз с моето момченце също бях със късна О, но си навакса. Само бъди позитивна, поне сега покрай празниците е по-лесно Heart

Дай боже всяка една да чуе скоро този мечтан звук - пулс!! Пожелавам ви на всички едно коледно чудо и догодина тази тема да не е активна!!

# 294
  • София
Браво на борбеното човече Кате! Стискаме му силно палци и на 6ти само хубави новини да те посрещнат ♥

# 295
Стиснати всички палци, Кате! Дано всичко е наред с пренаталния ❤

# 296
  • Ст Загора
Браво Кат

# 297
Мили хора, днес е точно година от моя трансфер. Желая ви весели празници и най-добрите новини възможно най-скоро.
How it started/how its going

Кат, всички вярваме в точицата! Чакаме ви с добрите новини на 6ти 😊

# 298
  • Ст Загора
Мн е сладка Ани ,Джелато!

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 11:47 от nasito8988

# 299
Ох, Джелато какво бубенце сте си излюпили, пупу! Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт