Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 99

• 26 831
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
Кате, стискаме палци и се молим за бобчето 💛 както са написали момичетата - никакво отказване, докато то се бори. 🍀

Може ли да споделите и тук за психоложката и астроложката, ако е удобно?

# 271
Кате, много стиснати палчета и положителна енергия и от мен! Ще се справите и с този момент и вие и бобчето и нека на следващия преглед вече всички са единодушни, че трябва да готвите детската стая! Heart

# 272
О, Катеее ❤ Аз си избирам да вярвам на Станулов! Точка.

# 273
Kattes, много добре сте решили да отидете при Станулов на преглед. Стискам силно палци той да е правия, а другите лекари да грешат.

# 274
  • Ст Загора
Кат все ти казвам да вярваш в човечето

# 275
  • София
Кате, рядко отварям темата,  но явно зареди теб съм го направила!
 Миналата година и аз бях с "кухо яйце" ,което чакахме две седмици да си тръгне и накрая на прегледа ,на който трябваше да решаваме медикаментозен аборт или кюретаж ще правим , видяхме ембрионче със сърчице!
Насето, АА и Мацето сигурно помнят ситуацията ми.
Ембриончето вече е ревливо бебе на пет месеца!
Кураж мило момиче!!! Не искам да ти давам празни надежди, но дано нещата се развият положително!Вярвай!!!
Стискам палци !!!

# 276
  • Ст Загора
Помня я Бубъл и я споменавам твоята история!

# 277
Кате, Ще вярвам силно за вашата точица. Станулов беше лекарят, който ми даде надежда и на мен в много труден момент.
Вчера беше св.Анна, тя закриля бременните и майките, нека закриля теб и твоята точка!

# 278
  • София
Кате щом още не се е предало и се бори значи е борбено човече! Знам колко е трудно в момента, но ден за ден я караш, от преглед на преглед!

За астроложката не ви препоръчвам, сумата за първоначална среща е много висока, но за психолог ми пишете на лично.

# 279
Пращам ти положителна енергия и аз, Кате. Подкрепям останалите момичета, че има защо да вярваш, че това може да е вашето борбено чудо. Стискам палци, момиче! Бъди позитивна!

# 280
Кате, не знаех, че сте при Станулов. Страхотно е, че те е приел. Само да ти вметна, че той на мен в 6 г.с, каза, че единият ембрион е момче, а другият момиче, че всичко ще бъде наред. А, бях с кървене и зацапване. На 1 година и 1 месец са и ми спират тока. От мен имаш много положителна енергия и късмет пратен към теб!🍀🍀🍀
Психотерапевт мога да препоръчам аз. Изцяло онлайн правехме консултации. Помогна ми преди да забременя и по време на бременност със страховете дали ще износя бебетата.

# 281
Ох , момичета ❤️❤️❤️
Лимонче, да, при Станулов сме, ние тъкмо получихме одобрение от фонда за инвитро и аз забременях естествено, та за това беше голям шок цялата ситуация. И аз се радвам, че ме видя и той, най-вече, че сега е супер лудница преди да излезе в отпуск и не знаех изобщо ще има ли възможност...Извика ме на 19 да ме види пак и ми каза да не ходя на повече прегледи, ако мога да изкарам дотогава. Ще видим дали ще стигнем до този преглед, но ще го послушам и няма да ходя на прегледа, който беше днес, за по-нататък вече зависи как съм. Както каза Мацето, ден за ден, преглед за преглед.
Радвам се, че при вас, Лимонче и Бъбъл всичко се е развило супер!
А положителната енергия и добрите думи от вас наистина ми вдъхват кураж, поне се чувствам горе долу готова (психически) за всякакви развои...пък дано развръзката е добра!

# 282
Момичета, има ли някоя от вас, която е с хиатална херния ?

# 283
Момичета, при нас излезе резултата от абортивния материал - монозомия Х, Синдром на Търнър. Говорих и с генетик, и с ембриолог от клиниката и двамата са на мнение, че е случайна грешка. Утре ще обсъдя и с докторката какво да правим и се чудя дали да изследваме останалите ни 3 ембриончета. Имаме едно 3АА и две на една сламка - 4BC и 5BC, но най-вероятно ще може да се изследва това 3АА. Има някакъв риск от размразяване и повторно замразяване и не знам дали да го рискуваме, особено предвид, че и ПИД не е на 100% гаранция.

Мен пак ме удари наново цялата емоция, като ми казаха, че е било момиченце. Надявам се вече да е за последно и да мога да се събера и да продължа вече..

# 284
Lina, според мен обмислете го добре и си притеглете плюсовете и минусите. Питайте дали ще можете да изследвате всички ембриони.
Да, считат се за случайни грешки, но напомням че има и такива каръци като нас с мъжа ми, при които се случват повече от веднъж случайните грешки.

Общи условия

Активация на акаунт