Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 99

• 26 830
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
И аз подкрепям Fayona  - пиши си тук! Ние сме за това, макар и в сходни или 1:1 ситуации, всяка си го преживява по различен начин, но поне тук сме за подкрепа.

# 256
  • Ст Загора
Кат , дръж ни в течение!
И пиши аз и на лс ти казах да пишеш,..

# 257
  • София
Кате силно стиснати палци имаш и от мен!

Споделям малко надежда

Скрит текст:

Преди много години още преди да планираме второ дете, бях ходила на астролог, тогава даже бяхме на мнение с ММ че ще си останем с едно, най вече заради загубите , трудната бременост и трудно раждане. Тя тогава ми каза че в картата ми има две деца, викам абсурд... Ние искаме едно... Няколко години след това почнахме опити за второ. Чухме се след загубата ми в 10та седмица отново с астроложката. Веднага каза, хъм ти си била бременна, но нещо се е объркало... Трябвало е да си бременна, но е станало объркване, грешната душичка е дошла при теб. Тогава се спуках от рев... След това още една грешна душичка мина през мен... Вече бях загубила надежда, чуваме се отново, аз си правя годишен хороскоп при нея. Тогава отново каза, не спирайте да опитвате, ще се случат нещата... Е тогава много и се ядосах и казах повече никога няма да и се обадя... Опитвай опитвай... И загуби... Е няколко седмици след това забременях, износих и родих второто ми детенеце. Та понякога идват грешните душички, но трябва да опитваме ♥

# 258
  • Ст Загора
Грешна душа няма , не и според християнските неща . По -скоро е изпитание.

# 259
  • София
Не в смисъл да е с грях, а по-грешка имах предвид Насе

# 260
Аз повече вярвам в нещата, които Мацето сподели. На мен една женичка преди много години ми гледа на кафе и много неща ми каза правилни (случващи се в момента и след това). Така, че за мен ако попаднеш на точния човек, защо не. Дори имам една приятелка, която също се допитва до такъв вид "специалист".
Маце ако мога да си позволя да ти пиша на лично с няколко въпроса.

# 261
  • София
Аз не че вярвам... Ама в онези тъмни моменти ми бяха думите хем утеха хем надежда. По-хубавото което направих за себе си е да посещавам репродуктивен психолог за да не рухна съвсем.

# 262
  • Ст Загора
Разбира се кой в каквото иска да вярва!
Разбира се че познават...

Ние бяхме почнали опитите, и имаш мн бледи черти на Изи хоум , че бх ли беше нз... Не пуснах чхг. Но мн ми беше тъпо,ако е била бх

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 13:22 от nasito8988

# 263
От край време на човек му трябва някакво обяснение за необяснимите неща, та за едни ще е психолог, за други астролог. Важното е да се намери здравословен начин за преминаване през ситуациите и адаптиране към травмите след тях.

# 264
kattes стиснала съм палците и ти пожелавам едно предпразнично чудо Flowers Four Leaf Clover  Нека нещата се развият по най-добрия възможен  начин за теб и от цялото си сърце ти пожелавам  да ни споделиш, че твоето малко бобче се е преборило и е здраво Hug

Колкото до петък 13 - според мен всичко е в главата на човек и в нагласата му. Аз съм родена на 13-то число и винаги съм вярвала, че това е срахотно число и няма нищо страшно като се падне петък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 265
Момичета, ние сме на емоционалната въртележка, ще гледам накратко да обобщя вчерашния ден.
Първата лекарка потвърди думите на Гогова и понеже прави кюретажи, каза че ще ме има предвид за следващата седмица. След това видях, че пише на амб. лист, че ембриона отговаря на 6+2, което от 5+6 миналата сряда, все пак е някакво развитие, но се примирих, че е минимално и дори не го отчитат. Излязохме уверени в решението си и малко по-спокойни, че ако се наложи да влизам по спешност поне познаваме някого в Селена, който ще ме поеме. Така. Петъка още, реших да пиша на Станулов, да го информирам за ситуацията, защото все пак той е доктора, който избрахме за инвитро и ако пак стигнем до това решение, е хубаво да знае на какво дередже съм, пък и ако склонен да даде и той мнение и да съм сигурна, че каквото съм могла, съм направила. Щях да го питам, м.а ли препоръчва или кюретаж и т.н. Съгласи се да ме приеме още понеделник и като ме видя щеше да ме набие, че говоря за кюретажи. Каза че имам , цитирам, "много красиво бебе". Измери пулс 130. Каза че е късна овулация и не вижда нищо притеснително и че отговаря на 6+3. Излязох треперейки от кабинета.
Не ви натоварвам да дадете мнение, защото вселената ми е свидетел, нямам представа кой е прав. Както каза мъжът ми, все някои от тримата греши, кой е обаче, не знаем. Чакаме си.
Благодаря за куража и стиснатите палци. Като че ли се поокопитих благодарение на вас.
Маце, като тези събития се поуспокоят , дано нямаш против да те притесня за психоложката и астроложката, че както е тръгнало определено ще имам нужда от професионална помощ да се справя. И благодаря, че разказа историята ти.

# 266
  • Замък сред облаците
Кате, ако сам не реши да си ходи ембриона, никакво отказване от него ❤❤❤ хайде, силно борбено човече да е дано!

# 267
Kattes, имаш основателна надежда, така че + 1 за коментара на АА! Hug

# 268
Оле, Кате, представям си какво ви е! Стискаме палци на това човече! Heart

# 269
Ето ни едно коледно чудо!! Борбена точица... И пак добре, че е тази интуиция Heart
Моля те само мисли позитивно! Колкото и да е малък шанса - има го Hug

Общи условия

Активация на акаунт