Как да се впиша в млад екип?

• 4 498
  • 107
  •   1
Отговори
# 105
При мен има някакво развитие, да кажем, че вече правим плахи опити да си говорим. Просто видяха, че аз работя заедно с всички и не се скатавам. Оказа се, че са предполагали, че съм протеже на пряката на началничка и едва ли не съм там за да въдворявам ред. При което им казах самата истина, че съм безкрайно разочарована от нея и не поддържам никакъв контакт вече с нея. Видимо се успокоиха, но на мен наистина ми идва в повече да отнасям всички задължения в периферията, а те да се покриват( текущи ремонти по повреди, доставки, проверки от институции). И това на фона на безпардонното им спане в работно време и махмурлук. Вече не мога и да се ядосвам, а ме избива на смях. Имам чувството, че съм в детска градина.

# 106
Темата е стара вече, но минавам само да се похваля. Постепенно възстановихме добрия тон, но разочарованието от началниците ми е огромно. Сега съм в предизвестие и съм адски щастлива. Предстои ми да започна работа в съвсем различна среда (бързо разбрах причината за лошите слухове, но на мен доста ми допадна и не видях нищо лошо нито в работата, нито в бъдещите колеги). Преди 18 години бяха готови да ме вземат директно от университета, но внезапно по независещи от мен причини, се разминахме. Криво ми беше, защото позицията беше уау за начинаещ. Сега, когато най-малко съм очаквала, ми дават възможност да пробвам. Условията са повече от идеални за мен, с опции за кариерно развитие.

# 107
Радвам се, че има развитие в положителна посока.

Общи условия

Активация на акаунт