Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №30

• 38 123
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, може ли да коментирате изследванията ми на полови хормони, правени на 4-ти ден от цикъла. Ще ги коментирам и с АГ-то, когато има възможност. Правени са по повод скъсяване на дните между циклите, откриха ми и много малка миома

# 571
Включвам се да следя темата, понеже съм на 43 години. Този месец  имах огромен стрес и обилен цикъл, първите два - три дни, като продължи общо пет. Тъкмо се зарадвах и нова порция стрес и точно 15 дни от началото на цикъла се сдобих с кръвотечение, подобно  на цикъл. Ще отида на лекар, но сега съм притеснена. Последния ми преглед беше февруари тази година и всичко беше наред...

# 572
Диди, на кои добавки отдаваш спада в естрогена?

Вероятно е комбинация, защото доскоро бях на Агнес и бях доволна, но от около месец съм на Мирифермин, предполагам че най-вече е от него...

Lotus32, Днес ги направих, трети ден от МЦ
Пия добавки заради нередовен цикъл, вълни, избухливост и т.н екстри и двама гинеколози след преглед ми казаха, че вероятно става въпрос за пременопауза.

Този Мирифермин не е ли с естроген? Аз също започнах да имам вълни особено през нощта. Но на мен само Проестерон ми казват да пия точно заради висок естроген. От него е бил и полипа, който са махнали с абразиото. Днес 12 дни след цикъл пак имам кафяво запване. Не се издържа това положение.....

# 573
Вероятно си в овулация. При някои жени се получава такова зацапване и докторите го считат за нормално.

# 574
При мен тоя месец въпросният цикъл беше само кафяво зацапване при бърсане. Ама за сметка на това пък всички други екстри. Ако преди ме е боляла глава 2,3 пъти в годината,сега е 2,3 пъти в месеца по минимум 2 дни. Баси дърташката работа,не се трае.....

# 575
  • В полите на Пирин планина
А аз за първи път в живота си имах 7 дни зацапване и след това... истински цикъл още 5-6 дни...

# 576
Момичета, от аптеката ми казаха, че най-добре за запека действа магнезиев сулфат, а не цитрат. То даже си действа като слабително. Взела съм си две прахчета, като стане напечено положението. Тази седмица бяха добре и не съм прибягвала до него. Но пих почти всеки ден фреш с цвекло, а той разхлабва. Аз го пия и за желязо, заради обилен цикъл. Ще дам отзиви от магнезиевия сулфат, като го пробвам.

# 577
Магнезиев сулфат си е прословутата английска сол, тя си е сериозен лаксатив наистина и там иска и малко внимаване да не стане твърде цветно положението Grinning

# 578
  • София
Тина, пила съм го преди изследване, това не е за пробване, използва се за пълно прочистване на червата.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 12:15 от buni

# 579
Цвеклото ще подейства за анемията, ако се яде, а не се пие.

# 580
И при мен нещо такова се очертава тоя месец. 3 ден само ми цапа кафяво.
А аз за първи път в живота си имах 7 дни зацапване и след това... истински цикъл още 5-6 дни...

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 12:10 от Arwen Amarantha

# 581
Момичета, как го гълтате тоя американски магнезиев цитрат!?
Скрит текст:
Аз се видях в чудо с тия хапове конски размер. Grinning Снощи рязах на 5 един хап и едва го преглътнах, с големи гърла се оказах тия хамериканци. Joy
До сега при нужда съм вземала само Диаспорал на сашета, с това чудо не знам как ще разберем. Thinking

# 582
  • varna
Трудничко е Simple Smile

# 583
Ми да бяхте казали по-рано, аз от тук разбрах за него и грабнах един буркан. Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning Сега май ще си го бия от главата. Grinning

# 584
Колко цитрат е в един хап че са толкова големи? Над грам някъде вече стават големички и не всеки ги преглъща лесно.

Общи условия

Активация на акаунт