Хайде на театър - 13

• 46 140
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • Галифрей
Гледах пиесата “Оръжието и човека” и много ми хареса! Благодаря за линка и се радвам,че я излъчиха на живо. ❤
Много се забавлявах! Мъчно ми стана, че имаше по-малко хора.
Не разбирам каква е драмата?

# 226
  • софия
Ти и тези, които я създадоха, не знаят, но важното е, че са патрЕоти. Те не са я и гледали.
Не просто "имаше по-малко хора". Нямаше хора, защото някои решиха, че са в правото си с агресия да определят кой какво може да прави, без да пречи на никой.

# 227
  • София
Неадекватно поведение на хората, на театъра, на полицията... На мен ми се отщя да ходя и то не заради постановката, а заради театъра...

# 228
  • София
Много тъжно и много срамно беше това, което се случи.
Абсолютно липса на държавност в държавата - аз видях няколко полицая само - не повече от 10.
При нагнетявано напрежение поне 5 дни - трябваше да има полиция, не беше случайно това, че нямаше.

# 229
Пълен срам беше случилото се, дори е малко да се каже... Жалка, тъжна история...
А постановката я изгледах и разочарованието в очите на Малкович на поклоните беше очевидно и естествено напълно оправдано... Алеко отдавна си отиде, но Бай Ганьо все още е жив, това е горчивият извод от днешния ден.

# 230
  • Галифрей
Аз разбрах,че всичко е било разпродадено. Обаче “ родино любимите” не пускаха хората вътре и полицията също. За това в залата имаше малко хора. 😞 Казах го и преди, същата историята както бе случката в кино Одеон. Нарочно феновете на Израждане създават излишно напрежение и повтарят едни и същи лъжи. Те са говеда налитащи на бой. Варвари!  Пиесата е много готина,нищо нередно няма в нея. Никой нищо не е обиждал камоли  да има “ скандално”. Историята е за един войник който се скрива в една къща и млада девойка му помага.
Голям срам и ми е мъчно,че Джон Малкович се сблъска с копейките. Той не заслужава това както и актьорите. 😢

# 231
  • София
И утре и за събота е разпродадено всичко.
Не мисля, че Театърът отново ще предприеме адекватни мерки.
Това ми напомня много за Окупацията на Софийския, когато шепа хора решиха, че могат да си заживеят на квартира там, отнемайки правото на всички останали да учат.
Къде са и останалите директори на театри. Те позиция няма ли да изкажат...

# 232
  • Галифрей
Явно в тази държава хората си правят каквото си искат и на никой не му пука.
Като гледам как “ полицията” пази. 0% защита.  Никой нищо не взима сериозни мерки,само си клатят краката.

# 233
Явно в тази държава хората си правят каквото си искат и на никой не му пука.
Като гледам как “ полицията” пази. 0% защита.  Никой нищо не взима сериозни мерки,само си клатят краката.
Реват че нямат пари ,и никой няма респект към тях .. А в същото време каквато ти е работата да въдворяваш ред седиш и си клатиш краката.. Горкият Джон Малкович , не искам и да си представям какво му е , и че се сблъска със " любовта " на българския народ .. Ако пиесата не е била обидна какъв е бил проблема на стадото?? Ох боже за пореден път сме на дъното.  Джон Малкович е прекрасен актьор един от любимите ми филми " Опасни връзки " е именно заради него.  Сега как ще се ходи на театър .. Ужас ! Пълен резил . 😒😒

# 234
  • София
Някак ми се прииска да сложа това тук:

# 235
  • София
Нещо ми се мерна Министъра по БТВ, но не знам дали е казал нещо съществено.

# 236
  • Галифрей
Те всичките там не са я чели и знаят какво става въпрос. “ Анти бълграска” ама те нали са защитници на
“ традиционното българско семейство”
Пиесата е черен хумор, има доста  такива пиеси. Историята се разказва за двама влюбени в смешни и нелепи ситуации. Нищо лошо и нередно няма в няма в нея. Химията на актьорите беше 💯
Много тъжно,че Джон усери Бай Ганьо агресора.
Трябва да се заемат някакви мерки.

# 237
  • Beyond the stars
Мисля, че постановката беше пред театъра тази вечер и доказа красноречиво всичко, което претендираха, че ще ни обижда вътре в театъра.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 23:50 от Вълшебство

# 238
Мисля, че постановката беше пред театъра тази вечер и доказа всичко красноречиво, което претендираха, че ще ни обижда вътре в театъра.
Гледам репортаж по Нова за събитието което се разизгра днес . И разбрах че пиесата ще се играе утре и в събота .. Ужас дано не пострадат актьорите от нашите псевдо " потриоти " !! Горкият Джон Молкович ! В интервюто с него си личеше огорчението и обидата от случващото се . Заслужаваме си всичко лошо което ни се случва . Злобата и простотията е дълбоко вкоренена в нас и няма никога да се оправим за съжаление . Човек да го е страх да отиде на театър наистина . Дано всичко да отмине най скоро време .

# 239
  • Галифрей
Това е само защото се шегуваха. Еми то по тая логика все едно французите,германците да съдят англичаните заради “ Ало,ало” Защото в сериала и пиесата се шегуваха яко със абсолютно всичко.

Любо Жечев направи филм за "Исторически парк", който щеше да бъде гледан от определен кръг хора. Копейките опитаха да го цензурират, следствие на което филмът привлече огромен интерес и го изгледаха стотици хиляди.

Джон Малкович режисира постанивка, която щеше да се гледа от шепа хора. Копейките протестираха срещу нея, следствие на което бТВ я излъчи в национален ефир и я гледаха милиони!

Браво, копейки. Определено постигате целите си!”

Цитат от фейса

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 00:02 от Диана Бишоп

Общи условия

Активация на акаунт