Хайде на театър - 13

• 46 007
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • Beyond the stars
"Отблизо" има неизбежната участ да бъде сравняван с филма и по този параграф няма никакъв шанс.
Ясно, че театрална и филмова сцена боравят със съвсем различни изразни средства, но и на мен не ми хареса.
Много харесвам Сано, но не бих препоръчала самата постановка.

# 136
И аз харесвам Сано и ще чакам отзиви за новата постановка "Моята вечер, твоята нощ".  Ноември и декември вероятно няма да имам възможност да отида, но определено ми е в списъка за гледане в бъдеще.

# 137
Здравейте! Моля за съвет-искам да взема билети за цялото семейство около Коледа. Предпочитаме комедия, но като цяло да е качествена постановка без плитък хумор и цинизми. Колебая се между "Познай кой ще дойде на вечеря" и "Коварство и любов"?

# 138
"Коварство и любов" не е комедия, бих казала точно обратното. Класическа, стойностна постановка, 200-годишна пиеса, нещо като немският вариант на Ромео и Жулиета, ако мога да направя такова сравнение. На мен много ми хареса, страхотна игра на Павел Иванов и всички останали. Цинизми няма абсолютно никакви. Само чист, класически театър. За почитатели на модернизми и авангардност може би не би представлявало интерес, но лично за мен е много хубаво представление и останах доволна.
Другата спомената постановка не съм гледала.

# 139
Благодаря! Знам, че не е комедия. Важното е да е стойностна! Класики обичаме, а не авангардни.

# 140
Благодаря! Знам, че не е комедия. Важното е да е стойностна! Класики обичаме, а не авангардни.
Значи ще ви хареса. А от класиките още повече ми хареса "Граф Монте Кристо" в Младежкия, отидох без очаквания за нещо велико, а останах наистина много впечатлена и също препоръчвам горещо, щом това е търсеният жанр, а имаше и моменти, на които се усмихвах или разсмивах. Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 18:42 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 141
Благодаря! Обожавам романа и отдавна ми е в списъка!

# 142

Коварство и любов е в моя топ списък на най-скучните постановки евър. Недейте да си го причинявате и то точно на Коледа... Отидете на Разходка с Гогол в Народния или Граф Монте Кристо, както са ви препоръчали - и двете са отличен избор.

# 143

Коварство и любов е в моя топ списък на най-скучните постановки евър. Недейте да си го причинявате и то точно на Коледа... Отидете на Разходка с Гогол в Народния или Граф Монте Кристо, както са ви препоръчали - и двете са отличен избор.
Проблемът е, че ги няма точно около  Коледа. А един член на семейството е в България само за 10 дни

# 144

Проблемът е, че ги няма точно около  Коледа. А един член на семейството е в България само за 10 дни

Разходка с Гогол го има на 27ми декември.
Кажете кога са ви датите, на които можете, за да ви ориентираме.

# 145
  • София
Връщам се от "Оскар" в Сатиричния. Много приятна постановка, посмях се. Руслан е много добър и така искрено се радваше накрая на аплодисментите и публиката. Не помня да съм виждала друга такава реакция.
Симеон Гълъбов, когото не бях чувала досега, също ми направи добро впечатление.
Оценка 4.5/5.
Току що видях и че са свалили "Всеки иска да живее". Безкрайно добро решение, петнеше името на театъра само.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 22:49 от sea.sea

# 146
Реално между 20ти и 22ри. Затова се спрях само на два варианта. Няма много опции

# 147
Реално между 20ти и 22ри. Затова се спрях само на два варианта. Няма много опции

На 20.12 има Народът на Вазов, по-добре на това, отколкото на Коварство и любов, но вие си знаете.

# 148
  • София
На мен пък "Народът на Вазов" ми беше скучен.

# 149
Изчакайте още малко. Театър 199 не са пуснали програмата си за декември, а предполагам, че в Театро и новата сцена във УАСГ също ще се появят представления.

Общи условия

Активация на акаунт