Хайде на театър - 13

• 46 193
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • Beyond the stars
https://www.facebook.com/share/v/Nr3Dax9iBanAF29e/?

Мнението на Захари Бахаров.

# 271
Гледах клипчета и съм 100 % съгласна с това което казва ! Пълни говеда . 😏😏

# 272
# 273
Всички са прави... Сега да видим и днес дали ще спрат хората...

# 274
  • Галифрей
Не се страхувайте от копейките те са само въздух под налягане.
Надявам се хората днес да могат да влязат спокойно и гледат пиесата.

# 275
  • Beyond the stars
Надявам се силно на адекватност на всички страни тази вечер.

# 276
Настаних се в салона. Всичко премина мирно и спокойно. Полицейски кордон, металдетектор. Няма и грам напрежение. Значи можело. Защо и вчера не беше така?

# 277
  • Beyond the stars
Настаних се в салона. Всичко премина мирно и спокойно. Полицейски кордон, металдетектор. Няма и грам напрежение. Значи можело. Защо и вчера не беше така?

Няма да спрем да се питаме. И кой ще понесе отговорност.
Приятно гледане!

# 278
Каква отговорност??? МВР министърът каза, че са си свършили чудесно работата снощи. Това, което се случва днес, не можеше ли да се направи и снощи? Или който плаща, той поръчва сценариите всяка вечер?😎

# 279
Най-много ми хареса изказването на Захари Бахаров. Доста хард, както и трябваше, но в  няколко изречения каза всичко. Няма как да стане диалог с някакво безпросветно, просто, озверяло същество! Безумие е да се канят на театър ултраси и патриотари! Никое от тези същества не се интересува от същността на проблема. За тях е абсолютно все едно дали са пред театъра, на площада, пред парламента или на стадиона. Важното е да има въргал, да крещят, бият, обиждат, тормозят. Те с това се хранят...
Що се отнася до самата постановка, гледах я онлайн и не ми хареса. Нито играта на актьорите беше добра, нито режисурата, нищо сценографията. Имах чувството, че гледах читалищен театър. Не мисля, че
проблемът беше, че съм пред екран, а не в залата. Тъй като не живея постоянно в София, често ползвам сайта 7 Аrts. Гледала съм всички български постановки качени там и част от тях ме впечатлиха дълбоко, нищо че не бях в зала.

# 280
  • Beyond the stars
Благодаря за препоръката за 7arts. Не ми беше попадал като опция.

# 281
Бързам да ви споделя. Simple Smile Като начало искам да кажа, че постановката, която гледах вчера онлайн, нямаше много общо с днешната, може би на 50% я бях усетила, а и озвучаването беше зле, та голяма част от репликите ги чух за първи път сега. И моите впечатления бяха подобни на вашите, но бях наистина приятно изненадана. Публиката реагираше бурно със смях и аплодисменти на много места в представлението и беше наистина свежо, леко и забавно. Със сигурност са окрилени от факта, че играха пред почти пълна зала (казвам почти, защото тук-таме имаше някое свободно място, може би са се уплашили хората и с право). Играта на всички беше страхотна, като Пламен Димов винаги е просто перфектен за мен. Единствено бих предпочела Кремена Деянова/Славчева, момичето от Хага, да не вика толкова много, но това си е лично мое усещане. Сценографията за мен беше чудесна, както и костюмите. На финала имаше триминутни аплаузи, викове "Браво!" и загубих бройката на бисовете. Simple Smile Дано малко сме компенсирали тази вечер резила от снощи, дано са се почувствали удовлетворени. Тези хора извършиха повдиг - и вчера, и днес, и поклоните бяха много емоционални. Никой артист не заслужава такова отношение. А ако бях срещнала някъде Малкович, дори щях да му се извиня за покъртителното отношение, което получи от нашите сънародници. Накрая при излизане ни чакаха двама патрЕоти, окичили си табела на врата "Позор" (брей как добре са си окачествили поведението Joy), заедно с полицаите, които все още бяха на пост. Дори не гъкнаха. Всичко премина спокойно.
А лицата на хората вътре - одухотворени, усмихнати. Гардеробиерката беше много мила, попита дали ни е харесало представлението и се зарадва от отговора. Със сълзи на очи зададе реторичния въпрос защо беше нужно всичко това...
В крайна сметка цялостното ми впечатление е силно положително и бих препоръчала, без да има претенцията за нещо изключително и невиждано. Артистите ни заслужават подкрепа, а постановката е много различна онлайн и на живо (очаквано). Гледайте. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 00:19 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 282
Слава богу днес представлението се е играло в пълна зала . Дано утре също мине по спокойно . 😉☺️ Изказването на Захари е точно такова каквото трябва , остро и точно на място . 😏😏 Честно казано вече нямам търпение да гледам " Двубой " в Народния театър,  това което стана вчера няма как да ме накара да се откажа да отида да гледам постановката.  😊😊

# 283
Не може да казва Бахаров на хората г.веда. Да гледа брат си той.

# 284
  • София
И според мен беше с една идея по-хард изказването, но пък не е готино и семейството да се намесва- не си избираш родата все пак.

Общи условия

Активация на акаунт